Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei O grefieră de la Tribunalul Bucureşti pretinde că e fiica poetului Păunescu

O grefieră de la Tribunalul Bucureşti pretinde că e fiica poetului Păunescu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Adrian PaunescuLa trei zile de la înmormântarea poetului, o bucureşteancă a deschis un proces de stabilire a paternităţii la Judecătoria Sectorului 1 în care sunt chemaţi în instanţă atât soţia poetului, cât şi cei trei copii recunoscuţi ai acestuia.

 

Reclamanta este Andreea-Mihaela Bîrlea, grefieră la Secţia a 2-a Penală a Tribunalului Bucureşti, iar procesul a fost înregistrat ieri, scrie adevarul.ro.

Prima soţie a poetului, Constanţa Buzea, scria anul trecut că Adrian Păunescu ar fi avut două fetiţe gemene dintr-o relaţie pasageră cu o femeie, fete pe care nu le-a recunoscut niciodată. Andreea-Mihaela Bîrlea ar putea fi una dintre aceste fetiţe.

Şi Adrian Păunescu a confirmat, într-un interviu pentru revista „Tango”, existenţa unui copil din flori, a cărui situaţie legală nu a elucidat-o, însă, niciodată, din cauza mamei fetiţei.

Adrian Păunescu are o avere estimată la 3.700.000 de euro.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult