Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ofiter de la Crima Organizata arestat pentru mita

Ofiter de la Crima Organizata arestat pentru mita

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Catalin Berti Stanciu, ofiter de politie judiciara la IGPR – Directia de Combatere a Crimei Organizate a fost arestat pentru luare de mita, dupa ce a acceptat promisiunea de a primi 10.000 de euro pentru musamalizarea unui dosar.


 Monitorizarea ofiterului a fost facuta prin intermediul agentilor Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din Ministerul de Interne. Curtea de Apel Bucuresti a dispus la data de 1 mai 2010 arestarea preventiva a ofiterului pentru 15 zile. Procurorii DNA au dat publicitatii motivele arestarii lui Catalin Berti: “In data de 26 aprilie 2010, inculpatul Stanciu Berti Catalin, in calitate de ofiter in cadrul I.G.P..R. – Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate, a acceptat promisiunea de a-i fi data suma de 10.000 de euro cu titlu de mita, respectiv nu a respins-o, promitand ca in schimbul banilor nu işi va indeplini atributiile de serviciu, in sensul ca nu va comunica parchetului rezultatul integral al activitatilor de cercetare penale efectuate intr-un dosar penal inregistrat la DIICOT in care se efectueaza cercetari penale cu privire la activitatea societatii administrate de denuntator, asigurandu-l pe acesta din urma ca nu va avea probleme in viitor. Ulterior, denuntatorul i-a dat unui intermediar, Nita Emanuel, invinuit in cauza, suma de 40.000 lei pentru a-i fi remisa ofiterului de politie Stanciu Berti Catalin, in scopul mentionat anterior”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult