Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Omul de afaceri Cătălin Chelu, dat în urmărire

Omul de afaceri Cătălin Chelu, dat în urmărire

scris de C.S.
9 afisari

Cătălin Chelu a fost dat în urmărire naţională de Poliţie. Omul de afaceri a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare. Mandatul a fost emis, la începutul săptămânii, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Omul de afaceri Cătălin Chelu.

Omul de afaceri Cătălin Chelu.

În cazul în care oamenii legii vor avea indicii conform cărora Cătălin Chelu se află în străinătate, pe numele său va fi emis un mandat internaţional de urmărire.

Omul de afaceri Cătălin Chelu a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani de închisoare în dosarul „Mită la MAI”, pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu.

Chelu a fost acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului şef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro. În schimbul banilor, Fătuloiu – care, potrivit procurorilor DNA, a fost denunţător în acest dosar – trebuia ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, să „îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informaţiilor din dosarele penale având ca obiect infracţiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin şi persoanele apropiate acestuia”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult