Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Parchetul General a pus ochii pe Csibi Barna

Parchetul General a pus ochii pe Csibi Barna

scris de M.A.
3 afisari

Dosarul în care Csibi Barna, cel care l-a „spânzurat” simbolic pe Avram Iancu, la Miercurea Ciuc, este acuzat de instigare la discriminare a fost preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme, el urmând să fie audiat, miercuri, la Bucureşti.

Csibi Barna (presalocala.com)

Csibi Barna (foto: presalocala.com)

Dosarul pe numele lui Csibi Barna a fost deschis în 15 martie de Parchetul Tribunalului Harghita, care s-a autosesizat în acest caz şi a declanşat cercetările pentru instigare la discriminare. Csibi Barna urma să fie audiat, miercuri, la Parchetul Tribunalului Harghita, însă în cursul dimineţii, procurorii au anunţat că nu mai fac nicio declaraţie pe această temă „pentru buna desfăşurare a cercetărilor”. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Csibi Barna a fost citat pentru audieri la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, miercuri, la ora 12.00. De asemenea, Csibi Barna va fi audiat, joi, în Comisia de Disciplină a Direcţiei Finanţelor Publice (DGFP) Harghita, unde este funcţionar din 2005.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult