Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE Parintii bebelusilor de la Giulesti, chemati la audieri

UPDATE Parintii bebelusilor de la Giulesti, chemati la audieri

scris de Ziua Veche
2 afisari

UPDATE ora 12,25 Directorul interimar al Maternităţii Giuleşti, medicul anestezist Victoria Nicolau, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat în dosarul privind incendiul din 16 august, în urma căruia au murit cinci bebeluşi, iar alţi şase au fost grav răniţi. Parintii bebelusilor morti sau raniti in incendiul de la Maternitatea Giulesti au fost chemati, miercuri, pentru audieri de catre procurori, care au citat si alte persoane din cadrul unitatii medicale pentru a da detalii in legatura cu tragedia produsa in 16 august.In urma incendiului, produs din cauza unui scurt circuit in Sectia de Terapie Intensiva prematuri, au decedat cinci bebelusi, supravietuind sase.

 

 

Din cei sase sunt doua perechi de gemeni.

Astfel, cei noua parinti ai bebelusilor au fost citati la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie pentru formalitati procedurale, respectiv daca se constituie sau nu parti civile in dosar si, eventual, cu ce sume, au informat, miercuri, surse judiciare, citate de Mediafax. Totodata, si alte persoane au fost convocate de Parchet pentru audieri.

0 comentariu

Mușîni i Jenșina 09-05-2010 - 12:47

De aceea, mă văd obligată ca să declar aici cu mîndrie patriotică: să mă kk în parada voastră!

Vlad 09-05-2010 - 14:44

9 MAI ziua in care Romania si-a proclamat indenpendenta ! la posturile TV si prin ziare nu se spune nimic ! Ore de ce ??

caramache 09-05-2010 - 17:32

Principatele Unite si-au declarat independenta pe 10 mai 1877, si nu pe 9 mai asa cum au falsificat comunistii istoria dupa vechiul lor obicei.
Chestia haioasa este ca Regele Mihai insotit pe ginerica prentzu polkovnik consort Duda s-au dus la Cremelin ( sau invers duda si riga ) sa sarbatoareasca acolo Zece Mai.

jan dinu 09-05-2010 - 20:20

Davai ceas ,davai palton…
Regele’i la curu gol
EL la ordin a raspuns
S-a dea limbi ca un supus !!

Shi DUDA e bagata
Pentru lins la alta data …
Ca e – print – de ZoZolern
Ales de COMintern !

JDUSA

zeitgeist 09-05-2010 - 21:23

Mişcarea are scopul de a începe o tranziţie globală pentru un design nou social si durabil numit Economia Bazata pe Resurse . În sprijinul acestui fapt, Mişcarea Zeitgeist este angajată în răspândirea conştientizării in masa prin dezvoltarea a mai multor materiale mass-media educative în cadrul proiectului, să faciliteze înţelegerea globală a obiectivelor sale, precum şi încurajarea activismului de informare din intreaga lume.

Zeitgeist înseamnă „spiritul unei epoci şi a societăţii sale”. Aceasta descrie atmosfera morală, intelectuală, culturală, etică şi climatul spiritual al său, de asemenea, o tendinţă a unei epoci.
Miscarea Zeitgeist este braţul activist al Proiectului Venus.

Miscarea Zeitgeist nu este o miscare politica, nu ţine cont de noţiuni divizionare, cum ar fi naţiuni, guverne, rase, religii, apartenenţe de orice natură sau clase sociale.
Este important să se înţeleagă că totul în viaţă este o progresie naturală, trebuie să recunoaştem, de asemenea, că specia umană are capacitatea de a incetini drastic progresul şi a paraliza evoluţia, prin intremediul structurilor sociale. Lumea care o vedem astăzi, plina de război, corupţie, elitism, poluare, sărăcie, boli epidemice, încălcarea drepturilor omului, inegalitate, discriminare şi criminalitatea este rezultatul acestei paralizii.

caramache 10-05-2010 - 00:51

Lozinca asta miroase a pute de comunism suta la suta tovarasesc de drum.Am mai auzit eu lozinci d’astea si le vad, citesc si aud cam toata ziulica acilea prin America. Toata chestia cu Tzaigaistu’ asta este aceeasi Marie cu alta palarie precum nea Nelu utemistu’ reinviat ca cravata de pionier a bunicutzii etern zambarete cu scufitza rosie, Spielhoseni cu trandafiri si scutece singerii de atitea menstruatii proletare.

nelloti 10-05-2010 - 05:54

10 MAI , ZIUA NATIONALA A ROMANIEI.10 MAI NE-A DAT DOMN, TARA SI REGAT. MONARHIA SALVEAZA ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI , MAJESTATE!

jan dinu 10-05-2010 - 06:47

Blestem de romanii sa-i fie …
Paiatzei – rege – mumie …
Ca poporul n-a uitat ..
Pe acest tradator de stat !!

Cu Pobeda ce-o poarta
Shi-a schimbat a lui – soarta
Marea lui nemernicie …
Nu mai e dorita’n glie !!

JDUSA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult