Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei PDL şi DNA. Primarul şi prefectul din Braşov, cercetaţi

PDL şi DNA. Primarul şi prefectul din Braşov, cercetaţi

scris de M.A.
222 Afisari

DNA ia la rând primarii PDL. După Cluj Napoca, primarul şi prefectul de Braşov sunt cercetaţi de procurorii anticorupţie.

George Scripcaru (foto brasovultau.ro)

George Scripcaru (foto brasovultau.ro)

Prefectul Braşovului, Ion Gonţea, şi primarul municipiului, George Scripcaru, sunt cercetaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru fapte de corupţie, identificate în cadrul anchetei privindu-l pe fostul şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Ionel Spătaru. Potrivit NewsIn, preluat de realitatea.net, în rechizitoriul prin care a fost trimis în judecată, pe 4 noiembrie, fostul şef al OPC Braşov Ionel Spătaru se arată că procurorii DNA au disjuns cauza şi urmează să desfăşoare cercetări faţă de primarul Braşovului, George Scripcaru, şi faţă de prefectul Braşovului, Ion Gonţea, pentru complicitate la luare de mită şi abuz în serviciu.

În 4 noiembrie, fostul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov Ionel Spătaru a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză că a primit de la administratorul unei firme 70.000 de euro pentru a revoca o decizie de închidere a activităţii unui agent economic, transmite Mediafax. În finalul rechizitoriului, procurorii DNA consemnează faptul că se disjung fapte ce ar fi fost comise de prefectul şi primarul Braşovului în legătură cu un aviz de funţionare.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au trimis în judecată pe Ionel Spătaru, în stare de arest preventiv, pentru luare de mită. În acelaşi dosar va fi judecat şi Alexandru Muşat (fost ofiţer SRI), pentru complicitate la luare de mită, se arată într-un comunicat al DNA.

4 comentarii

Ciu Huhu 18-11-2011 - 15:44

Doar praf aruncat in ochii prostilor sa nu observe tragedia saraciei cumplite in care a aruncat, monstrul Basescu, a aruncat tara si poporul!

ParpanghElE: Dilutie s-au polutie,!?! 18-11-2011 - 16:58

Ori se incearca creearea unei imagini morganatice (acusica la sfarsitul sezonului, inducand o stare de emulatie a boboranilor , caci totusi tepele coruptilor vor foonctiona dupa promisiunile electorale ale primului mandat) jocul bardului de la portu’euxin vine prea tarziu, nu mai tine de foame de frig , nici macar o gena de speranta nu mai induce ! Iar daca este valabila scenariul number 2, atunci se pare ca s-a stimulat un proces de a-si regula(RIZA) pe cei cu care a castigat si a dezamagit, si se incearca legimzarea proiectului labardoiului cu alba ca zapezile , care daca va sa vina tot vor asterne in neant stradaniile impostorului si a grupului de apropiati!

Ciu Huhu 19-11-2011 - 08:31

Jegu’ are moaca de infractor, brasovenii-s mari cretini de l-au ales!

Ciu Huhu 19-11-2011 - 09:00

De fapt prostia ardelenilor e proverbiala, s-au inghesuit ca oile, vitele sa-l voteze pe monstrul cu chip uman, Basecu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS