Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziții în București și șapte județe, sunt căutate arme neletale

Percheziții în București și șapte județe, sunt căutate arme neletale

scris de S. P.
2 afisari

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase efectuează joi 26 de percheziții în Capitală și şapte județe.

Percheziții

Percheziții în București și șapte județe la persoane ce dețin ilegal arme neletale (foto: ploiestiri.altphel.ro)

Potrivit unui comunicat al IGPR, perchezițiile se desfășoară la locuințele și autovehiculele unor persoane bănuite de deținere ilegală de arme neletale supuse autorizării, care ar fi fost achiziționate din Bulgaria.  Percheziţiile au loc în  Capitală și județele Constanța, Caraș Severin, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Prahova și Teleorman.

Din cercetările efectuate până în prezent de polițiștii români și bulgari au rezultat indicii că, în cursul ultimelor 12 luni, 116 persoane de cetățenie română ar fi procurat și introdus în țară arme supuse autorizării, fabricate în Turcia și comercializate în Bulgaria.

Totodată, polițiștii efectuează și controale pentru verificarea respectării regimului armelor și munițiilor la 12 deținători de arme, de pe raza județelor Prahova, Caraș-Severin, Mehedinți și Gorj.

În activități sunt angrenați polițiști de la structurile de arme, explozivi și substanțe periculoase, criminaliști și luptători ai structurilor de intervenție de la inspectoratele de poliție ale județelor vizate și ai Poliției Capitalei.

1 comentariu

digital 05-06-2014 - 13:11

ăsta e cumva rezultatul acțiunii ”Vameșul Buzunărit” declanșat de băsexu prin 2011?!
hahaha!
mișto reformismul aplicat instituțiilor de către kior!
îi mai trebuie zece ani, băiatului!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult