Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziţii DNA la Primăria Jilava. Primarul Mladin, reținut

Percheziţii DNA la Primăria Jilava. Primarul Mladin, reținut

scris de D.P.
23 afisari

UPDATE – Procurorii DNA l-au reținut pe Adrian Mladin, primar al comunei Jilava, județul Ilfov, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, spălare de bani și fals în declarații.

În același dosar a fost reținut și Marian Constantin, administratorul unei societăți comerciale, pentru dare de mită, spălare de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (79 de acte materiale).

Cei doi vor fi prezentați miercuri la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În 21 decembrie 2011, respectiv 14 februarie 2012, Adrian Mladin a fost trimis în judecată de procurorii anticorupție pentru infracțiuni similare.

DNA precizează, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES, că, în aprilie 2010, Adrian Mladin s-a înțeles cu Marian Constantin și cu o altă persoană ca aceștia din urmă să înființeze o societate în scopul de a obține contracte publice de la Primăria Jilava.

Procurorii DNA fac cinci percheziţii, în Bucureşti şi Ilfov, la Primăria Jilava, la sediile unor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2010-2012. Primarul din Jilava, Adrian Mladin, este printre persoanele vizate în anchetă, fiind suspectat că a luat mită.

perchezitii-la-primaria-jilavaProcurorii Direcției Naționale Anticorupție fac marți percheziții la cinci adrese din municipiul București și județul Ilfov, într-un dosar referitor la fapte de corupție care au fost comise între anii 2010 și 2012, potrivit unui comunicat al DNA.

Printre locațiile unde au loc verificări se numără și Primăria din Jilava, vizat de fapte de corupție fiind inclusiv primarul localității.

”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010- 2012.

În cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii de Intervenție Specială a Jandarmeriei”, se arată în comunicatul citat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult