Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Anchetă DNA la sediul Parchetului Tribunalului Bihor

Anchetă DNA la sediul Parchetului Tribunalului Bihor

scris de A.A.
140 Afisari

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a ajuns în atenţia procurorilor anti-corupţie, care efectuează mai multe percheziţii la instituţia din Oradea, dar şi în locuinţa şefului Parchetului.

Anchetă DNA la sediul Parchetului Tribunalului Bihor.

Anchetă DNA la sediul Parchetului Tribunalului Bihor.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2009 – 2014, a unor infracțiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie.

În cursul zilei de 2 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în patru locații situate în comune din judeţul Bihor şi în municipiul Oradea, dintre care una este sediul unei instituții publice”.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Percheziţiile de astăzi se suprapun cu o acţiune de control a CSM, începută acum trei zile, care vizează activitatea justiţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS