Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziții la facultățile UNEFS și „Constantin Brâncuși”

Percheziții la facultățile UNEFS și „Constantin Brâncuși”

scris de A.B.
22 afisari

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București au fost vizate de mai multe percheziții, efectuate în cursul dimineții.

Percheziții la facultatea UNEFS.

Percheziții la facultatea UNEFS.

Anchetatorii suspectează că mai multe lucrări de licență au fost cumpărate. Printre suspecții de la Târgu Jiu se află un profesor universitar și mai mulți studenți.

Din primele informații reiese că studenții au fost dispuși să plătească o anumită sumă de bani pentru lucrări de licență gata făcute.

Există suspiciuni că fapte similare s-au petrecut și la Universitatea de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS), unde de asemenea se fac percheziții de către procurorii de la Parchetul General. Aceștia au ridicat mai multe documente.

Urmează să fie anunțate acuzațiile și sumele care ar fi fost date pentru a obține aceste lucrări de licență. Audierile vor avea loc la Parchetul General

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult