Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziții la Opera Națională din București. Este vizat Răzvan Ioan Dincă

Percheziții la Opera Națională din București. Este vizat Răzvan Ioan Dincă

scris de B.C.R
18 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat marți dimineață percheziții la sediul Operei Naționale din București într-un dosar privind fraude în achiziții publice.

Directorul General al Operei Nationale Bucuresti-Razvan Ioan Dinca

Directorul General al Operei Nationale Bucuresti-Razvan Ioan Dinca

De asemenea, sunt efectuate descinderi și la domiciliile unor funcționari ai Operei Naționale. Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că ancheta îl vizează și pe directorul Operei Naționale, Răzvan Ioan Dincă, acesta urmând să fie audiat de procurori.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, procurorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea de către funcționari din cadrul Operei Naționale din București a unor infracțiuni de abuz în serviciu, fals în declarații și conflict de interese.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1 București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult