Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziţii la persoana care le-a filat şi fotografiat pe Udrea şi Bica la Paris

Percheziţii la persoana care le-a filat şi fotografiat pe Udrea şi Bica la Paris

scris de D.S.S.
0 afisari

Procurorii DNA Ploiești efectuează miercuri dimineață nouă percheziții în municipiul București, surse judiciare declarând că acțiunea vizează domicilii și sedii de firme aparținând omului de afaceri Teodor Stelian, bănuit că ar fi filat-o pe Alina Bica în timp ce se afla la Paris.

bica udrea parisPotrivit surselor judiciare, Stelian, care deține o firmă de securitate, s-ar fi aflat în același avion cu care fosta șefă a DIICOT Alina Bica a mers la Paris, unde a fost surprinsă împreună cu fostul ministrul al Dezvoltării Elena Udrea.

Stelian este așteptat miercuri la DNA Ploiești, unde a fost citat în calitate de suspect în dosarul Apa Nova. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au schimbat calitatea pe care omul de afaceri o are în dosar, el fiind inițial audiat ca martor.

Teodor Stelian este administrator al unei firme de securitate numită SC SIS Strategy SRL. Potrivit unor documente ale DNA, la nivelul Apa Nova a fost instituit un serviciu de securitate format din foști lucrători ai serviciilor de informații care efectuau filaje și interceptări cu scopul de a împiedica divulgarea de către angajați a datelor care să conducă la depistarea activităților ilegale derulate de persoanele care controlau respectiva societate.

În același scop a fost încheiat la nivelul Apa Nova un contract cu SC SIS Strategy SRL, administrată de Teodor Stelian.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult