Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Percheziţii la RATB. Angajați suspectați că au furat combustibil

Percheziţii la RATB. Angajați suspectați că au furat combustibil

scris de D.P.
7 afisari

Poliția efectuează percheziții la mai multe imobile aparţinând Regiei Autonome de Transport Bucureşti şi la locuinţele unor persoane suspectate că au furat combustibil din patrimoniul RATB.

Percheziţii la RATB.

Percheziţii la RATB.

RATB a început, miercuri, o anchetă internă la nivelul tuturor autobazelor, pentru a vedea în ce măsură angajaţii regiei sunt implicaţi în furtul de combustibil din patrimoniul instituţiei, după percheziţiile de miercuri dimineaţă.

„Conducerea Regiei colaborează cu organele de urmărire penală punând la dispoziţia instituţiilor abilitate toate informaţiile şi datele solicitate”, se arată în comunicatul de presă de miercuri al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Potrivit sursei citate, a fost începută o anchetă internă la nivelul tuturor autobazelor, pentru a vedea în ce măsură angajaţii regiei sunt implicaţi în furtul de combustibil din patrimoniul instituţiei.

Percheziţiile sunt efectuate la 25 de adrese din Bucureşti, de unde vor fi ridicate 20 de persoane, în baza unor mandate de aducere, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti şi Poliţiei Capitalei.

Persoanele suspectate în acest caz vor fi audiate la Poliţia Capitalei.

La acţiune participă 120 de poliţişti de la Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult