PÎCCJ: Nati Meir trimis în judecată pentru înşelăciune | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei PÎCCJ: Nati Meir trimis în judecată pentru înşelăciune

PÎCCJ: Nati Meir trimis în judecată pentru înşelăciune

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a anunţat că Nati Meir a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

PÎCCJ: Nati Meir trimis în judecată pentru înşelăciune in forma continuata

Procurorii au anunţat că în perioada aprilie 2012-iulie 2012, inculpatul Nati Meir, în calitate de administrator al SC OCC SRL, a indus în eroare 35 de părţi vătămate persoane fizice. În comunicatul PÎCCJ remis de Agerpres se arată că Nati Meir “promite, în mod mincinos, faptul că, prin intermediul societăţii comerciale pe care o administra, le va obţine vize de muncă şi contracte de muncă în Israel, solicitând şi primind în acest scop, cu titlul de comision, sume cuprinse între 800 de lei şi 3.700 de euro de la fiecare persoană şi contravaloarea biletelor de avion, deşi în realitate nu exista nicio bază legală şi contractuală care să permită realizarea acestui fapt, prejudiciul total fiind în cuantum de 125.790 lei”.

Dosarul lui Nati Meir a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului, joi, 27 septembrie. Nati Meir a fost ales ca deputat de Tulcea în legislatura 2004-2008 din partea Partidului România Mare, dar in iunie 2007 a trecut la Partidul Democrat pe care l-a părăsit după 2 săpămâni. A fost membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult