Plăcintă a scăpat uşor

scris de P.C.R.
3 afisari

Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare.

Andrei Placinta

Andrei Placinta (Foto: xgym.ro)

Plăcintă

a mai primit  şi opt ani termen de încercare în dosarul în care este judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în legătură cu incidentul din 6 decembrie 2010, când şi-a agresat prietena în zona Berzei din Capitală.

2 comentarii

un roman verde 14-03-2012 - 13:08

Nimic nou sub soare in anormala Romanie…

Romeo2110 14-03-2012 - 13:58

STIREA COMPLETA:

„Andrei Plăcintă ar putea scăpa de proces, după ce martorii şi-au schimbat declaraţiile. Fiul senatoarei Sorina Plăcintă se va prezenta luni la tribunal, unde magistraţii trebuie să ia o decizie în dosarul în care este acuzat de tentativă de omor.”
Bărbatul lovit cu maşina de Andrei Plăcintă a murit în urma unui accident.
Nicolae Stan a alunecat şi a căzut, lovinde-se la cap. A fost internat la Spitalul Minicipal din Bucureşti pe 17 decembrie şi a decedat în spital.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult