Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei PNL i-a făcut plângere penală lui Onţanu

PNL i-a făcut plângere penală lui Onţanu

scris de A.H.
9 afisari

Organizaţia PNL Sector 2 anunţă că a înaintat o plângere penală la Poliţia Sectorului 2 şi la Poliţia Capitalei împotriva primarului Neculai Onţanu, „pentru distrugerea abuzivă a materialelor de promovare a soluţiilor USL pentru dezvoltarea Sectorului 2”.

Neculai Ontanu

Gestul lui Neculai Onţanu, de a distruge materiale pentru care Uniunea Social Liberală a obţinut autorizaţii, denotă disperare şi marchează un tip de comportament specific tovarăşilor de la PDL ai actualului primar al Sectorului 2. Considerăm că acţiunea primarului Onţanu, prin care încearcă să refuze un drept al cetăţenilor Sectorului 2 de a se informa şi de a fi informaţi în legătură cu soluţiile USL pentru dezvoltarea Sectorului 2, este abuzivă, nedemocratică şi încalcă legea în mod grosolan. Acţiunea abuzivă a lui Neculai Onţanu confirmă faptul că actuala putere este în stare de orice pentru a câştiga alegerile, apelează la ilegalităţi şi fraude în încercarea disperată de a-şi păstra poziţiile„, se arată în comunicatul semnat de preşedintele filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu.

Liberalii din Sectorul 2 mai spun că, în condiţiile în care Neculai Onţanua început deja şi distrugerea corturilor USL, unde cetăţenii Sectorului 2 sunt aşteptaţi să vorbească despre problemele cu care se confruntă„, îl „avertizează” pe actualul primar că nu va reuşi să-i împiedice să informeze cetăţenii în legătură cu soluţiile lor.

Neculai Onţanu şi tovarăşii săi de la PDL şi UNPR trebuie să înţeleagă că, într-o democraţie, alegerile se câştigă prin proiecte şi soluţii pentru oameni şi nu prin ilegalităţi şi încercări de pune pumnul în gură. De acest lucru se vor convinge, la vot, pe 10 iunie, ” mai susţin liberalii.

3 comentarii

mircea 06-04-2012 - 15:20

la puscarie, ontanu la puscarie

geany 06-04-2012 - 15:22

ontane de sarbatori iti dorim cu toti sa mo..pleci

dodel 06-04-2012 - 15:23

un infatuat penal…….ontanu la brutarie

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult