Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Poliţistul care a împuşcat şi a tăiat cu sabia trei oameni, arestat

Poliţistul care a împuşcat şi a tăiat cu sabia trei oameni, arestat

scris de C.P.
3 afisari

Agentul de la Poliţia Locală Băileşti care şi-a împuşcat un prieten şi a tăiat cu sabia alte două persoane la o petrecere care a avut loc de Florii a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, vineri după-amiază, de magistraţii Tribunalului Dolj.

catuse pentru politistul din BailestiMihai Cătălin Negreţ, agent la Poliţia Locală Băileşti, reţinut de procurori, după ce a împuşcat o persoană şi a rănit cu o sabie alte două la o petrecere, a fost arestat, vineri după-amiază, de Tribunalul Dolj.

Magistraţii au admis, potrivit Mediafax, recursul înaintat de Parchetul Judecătoriei Băileşti la încheierea Judecătoriei Băileşti, care dispusese cercetarea poliţistului în libertate, întrucât „fapta sa nu ar reprezenta pericol public”.

Poliţistul şi o altă persoană, pe de-o parte, şi alte trei persoane, pe de altă parte, au intrat în conflict. La un moment dat, poliţistul a tras cu un pistol cu bile, pe care îl deţinea cu acte în regulă, într-o persoană, după care le-a lovit cu o sabie pe toate cele trei persoane cu care intrase în conflict”, declara prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Băileşti, procuror Mădălin Stanciu.

Potrivit sursei citate, persoana împuşcată şi o altă persoană rănită cu sabia au suferit leziuni uşoare, primind îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Băileşti. Cea de-a treia persoană a fost rănită grav, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult