Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Președintele CJ Brăila s-ar putea întoarce la închisoare

Președintele CJ Brăila s-ar putea întoarce la închisoare

scris de A.P.
5 afisari

Președintele CJ Brăila s-ar putea întoarce la închisoare. DNA cere din nou arestarea preventivă a lui Bunea Stancu, cercetat pentru abuz în serviciu în formă continuată și conflict de interese.

Bunea Stancu se întoarce la închisoare.

Măsura arestului la domiciliu ar urma să fie, astfel, înlocuită, după ce înaltul oficial al CJ Brăila ar fi luat legătura cu unul dintre suspecții din dosar, în ciuda interdicției oficiale de a comunica cu persoanele implicate în anchetă.

Potrivit procurorilor DNA, „propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, în mod indirect, a luat legătura cu suspectul Soare Vasile, deși prin Încheierea din data de 8 august a Tribunalului Galați, prin care s-a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de primul menționat, instanța l-a obligat să nu comunice cu ceilalți inculpați, suspecți sau martori”.

Gheorghe Bunea Stancu ar putea fi din nou încarcerat, imediat ce propunerea de arestare preventivă, înaintată Tribunalului Galați, va fi analizată de judecători.

Contestațiile depuse în dosarul lui Gheorghe Bunea Stancu au fost respinse, anterior, fiind menținută astfel sentința Tribunalului Galați de arest la domiciliu pentru 30 de zile în cazul lui Stancu și al vicepreședintelui CJ Brăila Florin Mija.

Atât Gheorghe Bunea Stancu, cât și Florin Mija, au fost suspendați din funcțiile de conducere pe care le ocupau în cadrul CJ Brăila de prefectul de Brăila, Vasilica Vîlcu.

1 comentariu

UnUL 22-08-2014 - 07:36

Acolo e locul acestui escroc „roșu”.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult