Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Primăria Arad: Falcă luat la bani mărunţi de DNA

Primăria Arad: Falcă luat la bani mărunţi de DNA

scris de A.B.
3 afisari

Procurorii DNA percheziţionează Primăria Arad, condusă de democrat-liberalul Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu. De asemenea, procurorii fac verificări şi la Consiliul Judeţean Arad.

gheorghe falca Este un dosar al DNA care vizează infracţiunea de abuz în serviciu. Sunt implicate mai multe persoane, printre care şi primarul Gheorghe Falcă, finul preşedintelui Băsescu.

Ancheta este în faza premergătoare începerii urmăririi penale, primarul Gheorghe Falcă nu este acuzat, ci procurorii strâng probe deocamdată.

Potrivit site-ului aradon.ro, procurorii au solicitat o mulţime de documente referitoare la contractele încheiate între instituţiile din Arad şi firma Confort Construct din Timişoara, patronată de „regele asfaltului din Banat”, Georgică Cornu.

Este vorba despre documente care se referă la Drumul Vinului, pentru care Confort a prins un contract de 13,5 milioane de euro, dar şi de masterplanul de apă-canal şi cel de deşeuri, a căror valoare este de sute de milioane de euro. Mai mult, în legătură cu cele două masterplanuri, procurorii au descins şi la Compania de Apă Arad. De la Primărie au fost ridicate documente legate de lucrările realizate de Confort Construct pe teritoriul municipiului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult