Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, arestatul leşinat

Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, arestatul leşinat

scris de A.B.
18 afisari

Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, retinut de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii echipei de fotbal Petrolul Ploiesti cu fonduri de la Consiliul Local, a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Prahova.

Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, arestatul leşinat

Primarul Ploiestiului, Iulian Bădescu, arestatul leşinat

Iulian Badescu a ajuns cu ambulanta la Tribunalul Prahova, unde judecatorii au decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.
La iesirea din sala de judecata de la Tribunalul Prahova, primarul Iulian Badescu a spus ca nu poate sa creada ce i se intampla si ca aceasta este o justitie de tip „sovietic”.
De asemenea, primarul a lesinat, la Tribunalul Prahova, la scurt timp dupa ce a aflat ca judecatorii au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele sau, un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Prahova intervenind pentru a-i acorda primul ajutor.
Acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, Badescu a fost retinut marti de procurorii anticoruptie dar, in drum spre arest, i s-a facut rau si a fost internat la Spitalul Judeten Ploiesti. Edilul este implicat intr-un dosar ce vizeaza finantarea echipei de fotbal Petrolul Ploiesti.
Iulian Badescu este dependent de insulina si are probleme cardiace. Dupa puseul de tensiune pe care l-a suferit marti, in drum spre arest, a fost internat la Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Ploiesti si si-a petrecut noaptea intr-un salon pazit de politisi.
Miercuri dimineata, o ambulanta l-a transportat la Tribunalul Prahova, unde judecatorii urmeaza sa decida daca dau mandat de aresatare pentru 30 de zile, asa cum au cerut anchetatorii.
Procurorii anticoruptie sustin ca primarul Iulian Badescu ar fi sponsorizat ilegal echipa de fotbal Petrolul Ploiesti si ar fi pretins ca o parte din banii dati ca prime jucatorilor sa se intoarca la el, sub forma de mita.
In acelasi dosar sunt cercetate si doua subalterne ale primarului pentru care judecatorii au decis sa fie cercetate sub control, judiciar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult