Primarul Radu Mazăre, la DNA

scris de B.C.R
83 Afisari

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a prezentat luni la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat de procurori.
Edilul Constanței și-a făcut apariția, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit lui Radu Mazăre, este vorba despre o reclamație pe care Agenția Națională de Integritate i-a făcut-o în anul 2009. „Probabil mi se mai aduc acuzații acum”, a explicat Mazăre.

radu mazare dnaPrimarul din Constanța a venit cu bagajul pregătit, pe motiv că „nu se știe niciodată” și „în viață e bine să fii pregătit pentru orice”.

Radu Mazăre și-a adus cu el haine de schimb, mâncare, o carte, dar și o cruce. Ultima oară când a fost audiat la DNA, Mazăre a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, „beciul domnesc”, așa cum l-a denumit acesta.

„Sunt pregătit de 10 ani. Am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o Horia Georgescu și ANI. A mai fost făcută o reclamație în 2009. Probabil pe aceeași acuzație mi se vor aduce alte acuzații acum (…) În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Eu știu ceva, m-a învățat viața: în viață dacă faci bine, bine primești, dacă faci rău, primești rău. Eu am făcut numai bine. Am un treninig, o carte, o cruce și ceva mâncare.
Beciu domnesc, așa i se spune la arestul Capitalei”, a spus Mazăre.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS