Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Procesul Elena Udrea – Lia Olguta Vasilescu ramane in Bucuresti

Procesul Elena Udrea – Lia Olguta Vasilescu ramane in Bucuresti

scris de Ziua Veche
3 afisari

Procesul dintre ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si senatorul Lia Olguta Vasilescu se va judeca in continuare la Judecatoria Sectorului 5, a decis luni instanta, conform Agerpres. Judecatoria Sectorului 5 a respins ca neintemeiata exceptia necompetentei teritoriale a instantei ridicata de avocatul senatorului PSD Lia Olguta Vasilescu si a acordat termen de judecata in data de 5 octombrie a procesului in care ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a dat-o in judecata pe Lia Olguta Vasilescu, senator PSD, pentru afirmatiile facute in legatura cu arestarea primarului democrat liberal al Craiovei, Antonie Solomon.
La termenul din 29 iulie, avocatul senatorului PSD Lia Olguta Vasilescu a solicitat Judecatoriei Sectorului 5 sa-si decline competenta de judecare la Craiova a procesului in care ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a dat-o in judecata. Aparatorul senatorului PSD a invocat in fata magistratilor exceptia necompetentei teritoriale a instantei, cerând ca procesul sa fie judecat la Craiova, unde Olguta Vasilescu are domiciliul. Avocatul Elenei Udrea a cerut respingerea exceptiei, motivând ca Olguta Vasilescu este parlamentar de aproximativ 12 ani si isi desfasoara activitatea in Bucuresti.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult