Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Procesul dintre Basescu si Patriciu s-a amanat

Procesul dintre Basescu si Patriciu s-a amanat

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Instanta a amanat pentru 16 iunie procesul deschis de presedintele Traian Basescu ca urmare a mediatizarii, in timpul campaniei electorale prezidentiale din 2009, a unor imagini in care seful statului aparea lovind un copil, incident relatat apoi de Dinu Patriciu in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.

Avocatul lui Traian Basescu a solicitat, marti, instantei Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti, ca firma Best Media, ce edita ziarul Gardianul, care a intrat in procedura de insolventa, sa fie citata prin lichidator, respectiv Management Insolv. Aceasta trebuie sa depuna la dosar hotararea judecatoreasca de deschidere a procedurii de insolventa, trasmite Mediafax.

Totodata, instanta a dispus sa fie depusa la dosar caseta emisiunii „Ora de foc” din 25 noiembrie 2009, plus transcrierea, cand s-au mediatizat plansele foto privind incidentul si care urmau sa fie publicate in editia ziarului Gardianul din 26 noiembrie.

Instanta va stabili daca acestea vor fi luat in considerare ca probe, dupa ce vor fi depuse.

Pe de alta parte, avocatul lui Traian Basescu a cerut ragaz pentru a lua la cunostinta de cererea de intampinare facuta de Dinu Patriciu si pentru a depune mai multe inscrisuri.

Avocatul lui Dinu Patriciu, Ovidiu Budusan, a sustinut, in fata instantei, ca nu intelege de ce este chemat in judecata clientul sau, intrucat Traian Basescu „si-a amintit incidentul” despre care a spus ca il regreta.

In 28 noiembrie, Traian Basescu a anuntat ca il va da in judecata pe Dinu Patriciu si cotidianul Gardianul pentru „minciuna si trucarea unor filmari” si a intrebat conducerea ziarului de ce nu a facut o expertiza a filmului.

0 comentariu

sorge 02-05-2010 - 09:11

Ca mai iau si altii acelasi salariu ca ei si pe deasupra au curajul sa si puna viata in primejdie ?
Li se pare ca acesti soldati romania care lupta in afara granitelor tarii sint mercenari ?
Dar ziaristii care raspund la sforile trase de moguli ce sint ?
Cam credeti ca ii spune Voiculescu lui Mircea Badea :mai Mirceo ,vezi miine sa l faci afis pe Basescu si sa te iei si de familia lui …
Nu ziaristii nu sint mercenari ,sint niste cirpe cu care se sterg la fund unii …

virgil 03-05-2010 - 17:55

Cel mai penibil a fost Pieleanu, asa zis sociolog pe antena3. Dupa comentariile de pe blog au fost multi cei pe care i-a enervat. Cred ca i-a ramas armata in gat, cand si cum o fi facut-o. Si era chiar incantat ca trezeste comentarii prin stupizeniile debitate.

M_D_L 26-05-2010 - 07:59

S-au dus acolo sa inabuse miscarea de rezistena din Afganistan si sa cotropeasca aceasta tara, pentru interesele americanilor.
Asta este realitatea, n-o mai infrumusetati. Sunt niste mercenari, niste oameni fara constiinta, care s-au dus in Afganistan ca sa omoare oameni nevinovati, pentru o punga cu dolari. Ce ati zice despre unii care ar veni tot asa, sa-i lichideze pe romanii care ar dori sa scoata tara de sub ocupatia americana ? Nu i-ati privi ca pe nicte criminali, ca pe niste scarbe ?
Daca ar fi militari adevarati, ar lupta sa scoata Romania din rahatul in care a ajuns.
Vad ca nu sunt ingrijorati nici de ce fac maghiarii din Transilvania si stau varati in curul americanilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult