Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Programare prin e-mail pentru vizitele la penitenciar

Programare prin e-mail pentru vizitele la penitenciar

scris de Ziua Veche
4 afisari

De la 1 august, vizitele la inchisoare vor fi programate prin telefon sau prin email, transmite RealitateaTV. Rudele detinutilor nu sunt incantate, mai ales ca prea putini au de-a face cu noua tehnologie. Detinutii cred insa ca aceste metode vor elimina aglomeratia de la porti, pentru ca pana acum programarile se faceau in ordine alfabetica.

Solicitarile transmise prin email sau telefonic vor fi centralizate de un angajat al penitenciarului. Acesta va face apoi programarile. „S-a modificat procedura de primire a vizitelor pentru persoanele vizitatoare care pot fi facute prin telefon, email sau direct la sediul institutiei şi sa speram ca va fi o mai buna organizare deci se evita aglomeratia”, a spus Gabriel Vesa, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Barcea Mare.

 

0 comentariu

fanariotu 08-05-2010 - 17:27

Domnilor,cererea dvs de chemare in judecata a numitului Vaccin-Girofar este lovita de nulitate,deoarece indivizi cu asemenea diagnostic nu raspund penal….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult