Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Propunerile Ministerului Justiției pentru conducerea DNA

Propunerile Ministerului Justiției pentru conducerea DNA

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ministerul Justiției a transmis, joi, 3 octombrie, Secției pentru Procurori a CSM, propunerile pentru funcții de conducere la nivelul secțiilor din cadrul DNA.

DNA

Propunerile Ministerului Justiției pentru conducerea DNA

Ȋntr-un comunicat al CSM, remis de Agerpres se aratǎ cǎ au fost propuși procurorii Iuliana Bendeac — pentru funcția de procuror șef secție — Secția combatere a corupției; Viorel-Ioan Cerbu — pentru funcția de procuror șef secție adjunct — Secția combatere a corupției, Elena Cristina Matieșescu — pentru funcția de șef secție — Secția judiciară penală și general-maior magistrat Ion Alexandru — pentru funcția de procuror șef secție — Secția de combatere a infracțiunilor de corupție săvârșite de militari.

„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmează să stabilească, în ședința din 8 octombrie, calendarul conform căruia se vor desfășura procedurile de avizare a propunerilor ministrului justiției”, precizează CSM.

4 comentarii

gigi 03-10-2013 - 21:27

Ponta i-a furat jucaria lui Basescu.

UnUL 04-10-2013 - 09:17

Justiția nu e jucăria nimănui, nu a fost niciodată a lui Băsescu, dar acum USL-așii încearcă să-i pună botniță, cum avea și pe vremea lui Ilici și Bombo.

vio 04-10-2013 - 17:28

IN ATENTIA DNA BUCURESTI…

OAMENII NUMITI DE FENECHIU !
CE SE INTAMPLA LA CFR CALATORI VIS A VIS DE ACHIZITIILE PRIN NEGOCIERE CU SI FARA PUBLICARE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO “CONTRAFACUTE” DE MANAGERUL, DOROBANTU VALENTIN SI PUPILA ACESTUIA DIRECTOAREA DE ACHIZITII , POPESCU CARMEN , NU MAI SUNT NICI PENTRU CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI TRANSPORTURILOR, NICI PENTRU CEL AL PRIMULUI MINISTRU SI NICI PENTRU CURTEA DE CONTURI.
ASA CEVA NU S-A MAI INTALNIT IN ISTORIA CFR CALATORI , JAF LA DRUMUL MARE ?

LILIANA 04-10-2013 - 16:54

NEREGULI LA CFR !
DL. PONTA ,PREA ELEGANT VA EXPRIMATI , POATE AVETI MOTIVE , AICI E CA IN VESTUL SALBATIC, FIECARE CAT POATE SA …”FURE” ?
DOAMNA MANESCU, AVETI OBLIGATIA SA SESIZATI DNA , CAT MAI REPEDE POSIBIL , ALTFEL E DE RAU…
VA RUGAM SA VERIFICATI TOATE CONTRACTELE DE SALUBRIZARE , SPATII, VAGOANE , ETC. LA CFR CALATORI.
CFR Călători face LICITAŢII pentru hârtie şi apă minerală, dar dă contracte de zeci de milioane de euro PRIN ÎNCREDINŢARE DIRECTĂ pentru carburanţi şi piese.
Biletele de tren s-au scumpit din cauza „costurilor cu energia şi PIESELE”.
CFR Călători cumpără „PIESE” de 1,7 milioane de dolari de la un offshore din Panama cu un capital social de 1.000 de dolari.
“Pentru fostul ministru, Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte. Astfel, devalizatorul de ieri, este de astăzi managerul de succes şi, ca atare, trebuie plătit cu mii de euro pe lună. Practic, Fenechiu a continuat campania de distrugerea cu bună ştiinţă a căilor ferate… Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, este verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie . Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane .
Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”
„CFR Călători, condusă de Valentin Dorobanțu, impreuna cu directoarea de achizitii , Popescu Carmen,, ocolesc sistematic licitațiile !!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult