Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Puscarie pe viata, condamnare in premiera la Curtea de Apel Bucuresti

Puscarie pe viata, condamnare in premiera la Curtea de Apel Bucuresti

scris de Ziua Veche
17 afisari

 

Curtea de Apel Bucuresti a emis o sentinta in premiera, condamnand pe viata doi proxeneti care au obligat o tanara sa se prostitueze, iar, cand aceasta a refuzat, au batut-o si abandonat-o in subsolul unui imobil, unde, dupa o saptamana, a decedat.Proxenetul Armand Soni Ceanac si proxeneta Chira Vasile au fost condamnati la detentie pe viata pentru omor deosebit de grav si la 15 ani pentru trafic de persoane, iar proxeneta Constantina Petre a fost condamnata la 30 de ani de inchisoare.

 

De fapt, Constantina Petre a primit 25 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav si 15 ani inchisoare pentru de trafic de persoane, acuzata urmand sa execute pedeapsa cea mai grea, respectiv cea de 25 de ani inchisoare, pe care judecatorii au sporit-o cu cinci ani. In final, instanta a stabilit pedeapsa de 30 de ani de inchisoare.

O alta persoana acuzata in dosar este Ioana Busuioc, condamnata la patru ani de detentie pentru trafic de persoana, sentinta deja executata.

In 25 aprilie 2008, Tribunalul Bucuresti i-a arestat pe cei patru pentru trafic de persoane si de droguri, dovedindu-se ca trei dintre ei sunt implicati in uciderea, in 2002, a Mirelei Buju, o tanara care a refuzat sa se prostitueze, potrivit Mediafax.

Procurorii au identificat autorii asasinarii Mirelei Buju care a refuzat sa se prostitueze, prinderea acestora realizandu-se in cadrul unei anchete privind o tranzactie cu heroina.

 

Cumparate ca vitele la piata

 

Chira Vasile, Constantina Petre, Armand Soni Ceanac, inca din cursul anului 2001, „cumparau” persoane de sex feminin pe care le obligau sa practice prostitutia in folosul lor. Traficantii racolau clienti, cu care fetele intretineau relatii sexuale, fie in autoturismele sau casele clientilor, fie in parc, iar uneori chiar la domiciliile proxenetilor. Chira Vasile obisnuia sa „vanda” fetele de mai multe ori (una dinter fete a fost vanduta de 11 ori, de fiecare data cand o vindea o ameninta cu bataia daca dupa cateva zile nu va fugi de la proxenetul care a cumparat-o si nu se va intoarce la ei). In cursul anului 2002, in apropierea sarbatorilor de Paste, intr-unul dintre locurile in care se practicau aceste activitati de prostitutie, a fost adusa o tanara, Mirela Buju, care i-a fost prezentata lui Armand Soni Ceanac.

Traficantul i-a adus la cunostinta faptul ca, din acel moment, a fost „cumparata” de el si va trebui sa se prostitueze pentru el. Tanara, surprinsa de cele aflate, a sustinut ca nu este prostituata si nici nu doreste sa faca acest lucru, precizand ca are un copil mic acasa. Pentru ca tanara a refuzat ca se prostitueze, Ceanac a inceput sa o loveasca cu pumnii si picioarele peste tot corpul, aducand-o in stare de inconstienta.

A doua zi, pentru ca victima a refuzat sa manance, cei trei traficanti au coborat in beci si i-au aplicat o noua corectie.

Dupa ce au batut-o violent, dandu-si seama ca fata nu mai misca au pus-o intr-un cearsaf si au scos-o din beci cu intentia de a o duce la spital, dar ulterior s-au razgandit si au dus-o inapoi in beci unde a fost lasata pana a doua zi cand a fost gasita de politie.

Diagnosticul stabilit la momentul internarii a fost acela de politraumatism, edem hemisfer drept post tromboza, carotida interna dreapta posttraumatica, contuzie toracica, traumatism abdominal cu ruptura de splina gradul II, hematom perisplenic, hemiperitoneu mediu vechi, fiind emisa ipoteza din partea medicilor ca toate acestea puteau fi consecinta unei agresiuni.

Traficantii au fost arestati, iar in 7 aprilie 2009, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Armand Soni Ceanac la 12 ani de detentie pentru trafic de persoane, 15 ani pentru pentru omor calificat si la zece ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc., precum si la cinci ani pentru punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul ilicit de droguri. De asemenea, Constantina Pentre a fost condamnata la 12 ani de inchisoare pentru trafic de persoane., la 15 ani pentru omor calificat, la zece ani trafic ilicit de droguri de mare risc si la cinci ani de inchisoare pentru punerea la dispozitie a locuintei pentru consumul ilicit de droguri. Nina Negoi a fost condamnata la trei ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc, iar Chira Vasile la zece ani de inchisoare pentru trafic de persoane si la 15 ani pentru omor calificat. Ioana Busuioc a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru trafic de persoane. Decizia tribunalului a fost contestata de aparare, dar si de acuzare, iar Curtea de Apel Bucuresti a schimbat incadrarile juridice ale faptelor si a aplicat pedepse mai aspre, obligandu-i, totodata, pe inculpati sa plateasca, in solidar, suma de 100.000 de lei, respectiv 23.800 de euro catre partea civila Raluca Buju.

0 comentariu

G 28-04-2010 - 15:25

cu siguranta prea multe sunt probabilitatile ca rusii au repetat evenimentul Katyn, cu aceeasi cruzime… insa suntem prea mici sa avem dreptate. Sper ca viitorul presedinte al Poloniei sa fie Pan Jaroslaw si astfel sa avem parte de ceva adrenalina pe Terra. Cred ca ar iesi un razboi pe cinste. N-ar mai trebui sa intervina Dumnezeu pentru sfarsitul lumii, ca am rezolva noi problema. Daca nu va iesi Pan Jaroslaw… si sunt convins ca nu va avea sansa (vor avea ei grija) vom ramane in aceleasi monotone crize financiare intretinute, in tot felul de gripe si cine stie ce vor mai inventa NEMURITORII…

robert horvath 29-04-2010 - 05:19

 ”CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”

STIMATE DOMN DAN VOICULESCU
Postarea acestui scurt mesaj a creiat efervescenta deosebita si speranta pe blogul
romanesc. Am primit deasemenea un urias numar de mesaje personale
- ” D. ”
PRECIZARE
ARMELE CAUTATE DE AMERICANI , MOTIV DE DESLANTUIRE A INVADARII IRAKULUI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE 27 DE DEPOZITE MILITARE. O MARE PARTE DIN DOCUMENTELE DESCOPERITE DE MINE
POARTA SEMNATURA BASESCU, ACESTA FIIND MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIODA.
ACESTE DOCUMENTE SUNT DE AJUNS PENTRU ADUCEREA ACTUALULUI PRESEDINTE IN FATA UNUI TRIBINAL INTERNATIONAL.
Actiunea de ascunderea armelor poarta numele de cod SARINDAR.
Nu este prima data cand teroristii romani utilizeaza acest procedeu. Pe vremea lui Ceausescu sau trimis arme si tehnologie de distrugere in masa in Libia . Ca si in cazul Irakian la sosirea inspectorilor ONU nu sa gasit nimic. Aceasta actiune terorista a fost cordonata la vremea respectiva de Pacepa iar mai nou de Traian Basescu.
C
SANSELE LUI BASESCU DE A SCAPA SUNT NULE. VOR PIERDE PAINEA SUTE DE OAMENI CONECTATI IN ACEASTA OPERATIE DE URIASA ANVERGURA, IMPOTRIVA ONU, SUA SI A INTRGII LUMI.
Domnule Voiculescu
Sunt convins ca presedintele citeste cu interes deosebit blogul dumneavoastra. Ma gandesc cum ar reactiona la urmatorul anunt
“CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
In concluzie sper sa aveti aceleast ganduri ca si mine, spre satisfactia generala.
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Nimeni 29-04-2010 - 10:19

Hristos a inviat!
Dincolo de tristete este bucurie!
Intr-un an in care Invierea este sarbatorita la aceeasi data de crestini, cei mai inalti reprezentanti ai unui neam, inalta, prin jertfa lor, jertfa predecesorilor in acelasi loc geografic; si impreuna, in Saptamana Luminata, se fac sprijin la Dumnezeu pentru poporul lor si de ce nu, pentru noi toti, oropsiti ai unei palete largi de agresiuni!
Asa cum observa si Mircea Platon ( https://www.ziuaveche.ro/editorial/2282-teoria-conspiratiei ), Hristos a inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand in ciuda tuturor conspiratiilor vremii si a insesi mortii!
Poporul acela este poporul polonez (anul acesta)! Cinste si multumiri lui!

Director Leon E. Pan 29-04-2010 - 11:26

CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY

Adresa oficiala,
cod registratura: 23XXX-PRO-12-STULE
Nivel perceptie: ULTRASECRET
Traducator de serviciu: Leonte Surcea
Text codificat in norma: WDPF

Urmarind afacerea SARINDAR in care a fost implicat actualul presedinte al Romaniei, d-ul Basescu Traian, va facem cunoscute urmatoarele:

Agentii nostri au contactat persoane apropiate acestei afaceri si s-a deschis pe acest filon o actiune de contraterorism cu codul FUCKEM.

Din raporturile primite de la agentii nostri se poate observa ca fostul ministru de transporturi T. Basescu, actualul presedinte al Romaniei a fost contactat in seara zilei de 12 martie 1989 de Aufagdiz Homdar Alchamar, din partea servicilor de spionaj Irakian in tentativa de a transporta 40% din arsenalul nuclear detinut de dictatorul Sadam Husein, presedintele Irak-ului din acea perioada. Domnul T. Basescu s-a declarat de acord cu acest transfer fara ca sa incunostiinteze autoritatile romane, in principal pe presedintele de atunci al Romaniei si pe primul ministru, d-ul T. Basescu declarind textual (conf. raportului lui Jack Hoocks): „Lasa-i, ba, da-i in gitii ma-si ca sh’-asha habar n-au astia ce se intimpla pe-acilea!” Astfel ca, trei zile mai tirziu, avea sa soseasca pe aeroportul H. Coanda, prima transa de armament nuclear, ascuns si bine camuflat in lazi de Whisky, banane, prezervative si tigari kent 120S. Acest transport a fost redirectionat spre o ascunzatoare pregatita anterior in Comuna Frecatei, satul Dolhasca, in fostul sediu al CAP-ului, vandalizat de noii proprietari de paminturi.

Aceasta prima scrisoare v-a fost adresata ca raspuns la cele declarate de d-stra pe acest forum, pe care noi il urmarim din prima zi de la aparitie, si fiti sigur ca va vom contacta direct fara sa stiti ca o v-om face.

Semnat,

E. Panetta,
Director C.I.A.

p.s. – cine dracu te-a pus sa te joci cu noi, japita ce esti?

Director Leon E. Pan 29-04-2010 - 11:28

CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY

Adresa oficiala,
cod registratura: 23XXX-PRO-12-STULE
Nivel perceptie: ULTRASECRET
Traducator de serviciu: Leonte Surcea
Text codificat in norma: WDPF

Urmarind afacerea SARINDAR in care a fost implicat actualul presedinte al Romaniei, d-ul Basescu Traian, va facem cunoscute urmatoarele:

Agentii nostri au contactat persoane apropiate acestei afaceri si s-a deschis pe acest filon o actiune de contraterorism cu codul FUCKEM.

Din raporturile primite de la agentii nostri se poate observa ca fostul ministru de transporturi T. Basescu, actualul presedinte al Romaniei a fost contactat in seara zilei de 12 martie 1989 de Aufagdiz Homdar Alchamar, din partea servicilor de spionaj Irakian in tentativa de a transporta 40% din arsenalul nuclear detinut de dictatorul Sadam Husein, presedintele Irak-ului din acea perioada. Domnul T. Basescu s-a declarat de acord cu acest transfer fara ca sa incunostiinteze autoritatile romane, in principal pe presedintele de atunci al Romaniei si pe primul ministru, d-ul T. Basescu declarind textual (conf. raportului lui Jack Hoocks): „Lasa-i, ba, da-i in gitii ma-si ca sh’-asha habar n-au astia ce se intimpla pe-acilea!” Astfel ca, trei zile mai tirziu, avea sa soseasca pe aeroportul H. Coanda, prima transa de armament nuclear, ascuns si bine camuflat in lazi de Whisky, banane, prezervative si tigari kent 120S. Acest transport a fost redirectionat spre o ascunzatoare pregatita anterior in Comuna Frecatei, satul Dolhasca, in fostul sediu al CAP-ului, vandalizat de noii proprietari de paminturi.

Aceasta prima scrisoare v-a fost adresata ca raspuns la cele declarate de d-stra pe acest forum, pe care noi il urmarim din prima zi de la aparitie, si fiti sigur ca va vom contacta direct fara sa stiti ca o v-om face.

Semnat,

E. Panetta,
Director C.I.A.

p.s. – cine dracu te-a pus sa te joci cu noi, japita ce esti?

salut 29-04-2010 - 11:30

Eu inteleg ca ti-ai renovat casa…
da’ mansarda…
mansarda, ai verificat-o?

salut 29-04-2010 - 11:30

Eu inteleg ca ti-ai renovat casa…
da’ mansarda…
mansarda, ai verificat-o?

salut 29-04-2010 - 11:31

Eu inteleg ca ti-ai renovat casa…
da’ mansarda…
mansarda, ai verificat-o?

salut 29-04-2010 - 11:32

Eu inteleg ca ti-ai renovat casa…
da’ mansarda…
mansarda, ai verificat-o?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult