Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE: „Domnu’ Dan” se vede candidat la Presedintie din partea PDL

UPDATE: „Domnu’ Dan” se vede candidat la Presedintie din partea PDL

scris de Ziua Veche
2 afisari

Update 16.50: Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au respins luni cererea  DNA de prelungire a interdictiei de a parasi tara impuse patronului OTV, Dan Diaconescu, pe motiv ca masura respectiva trebuie prelungita de procuror si nu de instanta. In cadrul procesului, avocatii lui Dan Diaconescu au ridicat o exceptie, sustinand ca interdictia trebuie prelungita de procurorul DNA.

 

——————————————————————-

Dan Diaconescu a afirmat luni, la iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o jumatate de ora, ca nu poate sa dea declaratii intr-un dosar in care nu stie exact despre ce este vorba, dar ca s-au cheltuit deja peste sase milioane de euro pentru cercetarea sa.

„Din nou nu au probe. O sa mai caute poate zilele urmatoare. (…) Procurorul de caz a fost incepand de astazi avansat de seful sectiei pe o perioada limitata de timp”, a spus Diaconescu, citat de Agerpres.

Patronul OTV a mai mentionat ca intr-o emisiune care va avea loc luni seara va vorbi si despre posibila lui nominalizare ca si candidat din partea PDL, nominalizare care ar fi dus la arestarea sa.

„Pentru ca asta a si dus la arestarea mea, ca in loc de Elena Udrea sau Emil Boc sa candideze la presedintie din partea PDL subsemnatul”, a explicat patronul OTV. Acesta a mai spus ca a avut o tentativa de a mai candida si la alegerile precedente, dar cineva s-a opus, iar el a fost atunci de acord.

El a mentionat, la intrare in sediul DNA, ca se cauta ”rascolirea” unui alt dosar din 2008 despre un invitat dintr-o emisiune de noapte de la postul sau de televiziune care ar fi facut anumite ilegalitati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult