Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Radu Mazăre din nou la DNA. Urmărit penal în trei noi dosare

Radu Mazăre din nou la DNA. Urmărit penal în trei noi dosare

scris de C.S.
1 afisari

Radu Mazăre, controversatul primar al municipiului Constanța, a fost chemat la DNA pentru a da declarații în legătură cu trei noi dosare privind mai multe presupuse fapte de corupție.

Radu Mazăre e urmărit penal în trei noi dosare instrumentate de DNA. (foto: businessmagazin)

Edilul Constanţei a precizat că s-a început urmărirea penală împotriva sa pentru abuz în serviciu în trei dosare penale legate de retrocedarea unor terenuri.

„Au fost două speţe legate de terenuri şi mai este o a treia cu doi care s-au judecat. Trebuia să fi predat terenul unuia şi fiindcă nu i l-am predat, instanţa a obligat Primăria la cheltuieli de judecată şi despăgubiri de câteva zeci de mii de lei şi eu sunt vinovat pentru asta, dar nu ştiu amănunte, trebuie să mă duc la birou. Am lua la cunoştiinţă învinuirile şi mi-a spus că dacă doresc să vin să dau o declaraţie, dacă nu, să înaintez un memoriu în care să explic”, spus Mazăre, care a precizat că terenul respectiv ar avea câteva sute de metri pătraţi.

Mazăre a spus că nu a primit nicio restricţie din partea procurorilor anticorupţie şi că procurorul care se ocupă de cazul său este acelaşi care îl anchetează şi pe şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Radu Mazăre a mers la DNA Constanţa îmbrăcat în hainele kaki în care a apărut la mai multe evenimente, inclusiv la întruniri ale PSD, şi având pe cap bereta roşie.

El s-a lansat din nou în acuzaţii la adresa DNA, spunând că aceastaacţionează la ordin. Întrebat dacă va depune un memoriu la DNA, a spus că probabil că da, dar că se va consulta cu avocatul.

5 comentarii

pathfinder 05-02-2014 - 14:55

Il asteapta aia la mititica sa joace trenuletul…. 🙂
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Cezar 05-02-2014 - 15:40

DNA trebuie sa-si faca datoria si sa scape zona politica de acest descreierat, corupt si imoral. A acaparat averi uriase pe care o parte le-a scos din tara si in Constanta detine averi insemnate. Comportamentul sau deviand dovedeste ca are probleme cu capul si tupeu cat cuprinde.

pathfinder 05-02-2014 - 15:47

DNA nu poate „sa scape zona politica de acest descreierat, corupt si imoral”.
DNA poate doar sa-l acuze.
Daca este gasit vinovat atunci la mititica cu individu’.

Problemele cu capul si tupeul nu sunt pedepsite in legislatia romaneasca.
Desi ar fi interesant.
Coruptia, in schimb, este pedepsita…

urbos 05-02-2014 - 15:55

Asa e democratia in mintile dementilor basisti.

Cacatfinder s-a prins. Ok…

salut 05-02-2014 - 16:04

Mai Cezarica, pupincurist basist,
Nu cred ca te-a invitat cineva sa locuiesti in Constanta – acolo, pupincurismul basist NU prea are trecere.
Du-te in Sluj-Napoca ( acolo-i polul prostiei) sau ramai in cocina ta, nu conteaza. Dar primarul Constantei o sa fie dat jos cand vor constantenii, nu cand latra javrele, ai inteles, pupincuristule?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult