Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal

Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal

scris de M.A.B.
9 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus începerea urmăririi penale pentru înșelăciune și fals pe numele lui Radu Pricop, ginerele președintelui Traian Băsescu.

Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal

Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal

Potrivit biroului de presă al Parchetului General, la data de 26 mai 2014 procurorii au început urmărirea penală pentru mai mulți făptuitori, printre care se află și Radu Pricop, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, într-un dosar legat de restituirea unor terenuri.

Presa a relatat că Radu Pricop a cumpărat, împreună cu alte persoane, de la urmașii familiei Brătienilor, drepturi de moștenire asupra unui teren.

După ce a câștigat mai multe procese în instanță cu statul român, Radu Pricop și partenerii săi au obținut de la Agenția Națională pentru Restituirea Proprietăților o despăgubire de 10 milioane euro, folosind însă documente false, mai spun jurnaliștii.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, s-a căsătorit la începutul lunii iunie cu avocatul Radu Pricop, ceremonia civilă având loc la Primăria Azuga.

55 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-06-2014 - 18:34

Acum ai inteles …harneala ?
inca un membru al FAMEGLIEI MAFIOTE este evident CURAT -MURDAR !
JOS BASESCU ! Deindata !

jan dinu 23-06-2014 - 18:39

Parpanghelush , JUSTITIA lucreaza la ordinul lui Traian Basecu !
Vezi daca ai un dosar ai putea s-o patesti mult shi bine !
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-06-2014 - 19:52

janne-moo !
Dau bule mule cea daca !
Call -inn -ICA
…..

pathfinder 23-06-2014 - 18:43

Da’ ce-are capu’ lu famiglia si cu ce aleg fetele capulu’?!?
Ghinionul fetei.
Sa vedem si urmarea, ca nu-i asa? Felixul foloseste ultimele gloante pe care i le poate oferi Tontulache. 😉
De parnaica nu scapa…

urbos 23-06-2014 - 19:01

Hahahahaha, rujatu cretin!!!!
Ce-o fi in creierii putrezi ai basistilor acuma? Valeuu!
Daca Bashina ar fi filmat cum ia mita, cretinii astia ar spune ca mana e de vina, ca ce legatura are presedintele cu mana lui? Sa-i aresteze mana, iar el sa ramana pe tron, ca e Garantu Justitiei. Hahahaha!

Si ia uite, iar apare Felix!! Hahahahahaha! E vorba de neamu Dementei Sale, iar sectantul o tine langa cu Felix. Apoi tot el face ninoo si ciripeste! Hahahaha!
La moarte ba dementule ba!
Caricaturooo!

pathfinder 23-06-2014 - 20:41

Altu care citeste-n cafea! 🙂
Si asta-i cu moartea…
E sanatos!
Mintal… 😉

urbos 23-06-2014 - 20:49

Nu mai ciripesti fa tampito?

Zi fa dobitoaco, ai pus filmele alea cap la cap sa vezi ce iese? Hahahaha!

pathfinder 23-06-2014 - 20:55

N-am avut timp.
Sa se termine campionatu’ si praf fac si filmele alea.
Ca pe tine mai cucuruz.
Hihihi hi hi

UnUL 24-06-2014 - 07:49

Mda: „JUSTIȚIA BĂSISTĂ”, din ordinul lui Băsescu, bagă la zdup familia Băsescu. Ăsta da masochism !

Antibasistul 24-06-2014 - 09:42

Numai cind îl baga la zdup si pe Traian Basescu, E JUSTIȚIE!!!

UnUL 24-06-2014 - 09:56

Ai și tu o idee fixă – și idioată ca tine.

salut 23-06-2014 - 18:56

Nici de asta nu stia nimic. Ca doar n-a lovit copilul cu pumnul, Nici bani de la Bercea Mondial n-a luat ca sa nu faca ala puscarie.
Doar asa, la pamplezir, prieteneste, cu dosu labei si tot asa, la pamplezir, ca sa nu aiba tiganii resurse sa faca infractiuni.

Deci a facut numai bine societatii !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-06-2014 - 20:09

VIDEO Scandalul Băsescu-Mondial: Mesajul lui Nuland şi al lui Biden a fost: „Pe voi vă cumpăra la metru“

Citeste mai mult: adev.ro/n7ma2w

salut 23-06-2014 - 20:14

Iar au basistii instruire. Foarte dese in ultimul timp, semn de disperare. Se clatina sandramaua !

pathfinder 23-06-2014 - 20:43

Da!
Ai ghicit!
Traiasca justitia oarba!
Pardon! Justitia aservita!
Trilu-lilu….

salut 23-06-2014 - 21:10

Mda, vorbim despre acea justitie care a luat masura arestarii preventive a fratelui presedintelui NUMAI dupa publicarea dovezilor spre opinia publica. Sigur ca da: justirie „independenta si neaservita”.
Dac-o bagi si p-aia cu presedintele care nu stia nimic, radem bine ! Hai, nu lasa comicaria la jumate !

pathfinder 23-06-2014 - 21:14

Ba, esti in eroare.
Reformuleaza!
Unde au dat aia filmele mai intai?
Aud?
Vezi ca e in emisiunea cu pricina…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-06-2014 - 21:29

Cum vede un INTZELEPT;

Bercea Mondialu, Traian Coaxialu şi şpagograma

Ce e foarte limpede, din înregistrările difuzate de Antena 3, e că Mircea Băsescu era bot în bot cu borfaşii. La fel de limpede e că a luat căcălău de bani de la ăia, promiţând că-i scapă de puşcărie. Nu există dovada certă că Traian Băsescu are vreo implicare în toată mizeria asta – declaraţiile lui fra’su’, care îl cam bagă în rahat, pot fi sau nu crezute. Dar există încă imaginile cu actualul preşedinte de gât cu Bercea Mondialu. Şi precedentul Nana. Pentru dreptate, trebuie, totuşi, să admitem că nu avem o probă directă a vinovăţiei lui Traian Băsescu, în această chestiune.

Tot aşa, nu avem probe directe ale vinovăţiei sale în afacerea Nana, în afacerea ALRO, în afacerea Luxten ( leafa primită de fiică-sa nu e o probă suficientă), în învârtelile Elenei Udrea, ş.a.m.d. . Existau probe foarte clare în afacerea casei din Mihăileanu. Sau în dosarul Flota. Şi degeaba.

Traian Băsescu se văita că “fraţii nu ţi-i poţi alege”. Şi are dreptate. Dar poţi alege să nu stai bot în bot cu de-alde Bercea Mondialu. Sau Udrea. Poţi alege dintre casele primăriei – şi a ales-o pe cea din Mihăileanu. Poţi alege să nu plezneşti un copil, iar dacă o faci, poţi da dovadă de un elementar bun-simţ şi de minima decenţă de a recunoaşte şi de a-ţi asuma fapta, în loc să procedezi ca un borfaş versat (cam cum fac acum cei din clanul lui Bercea) şi să îţi trimiţi membrii clanului să pipăie pixelul albastru. Sau poţi alege sa nu o laşi pe o tâmpită să comită ilegalităţi care ar putea trimite-o în puşcărie, pentru a-i rezova campania “independentă” a lu’ fiică-tii.

Problemele lui Băsescu abia încep. Înainte de a-l trăda serviciile ( se întâmplă şi asta) l-au “dat în primire” ţiganii cu care se combinase. Iar marele bărbat, atotputernicul, găozul justiţiei, prepuţul curajului… tace ca furunculul pe bucă. Şi stă ascuns. Nimic de adăugat, nimic de comentat.

O să iasă, la un moment dat, probabil. Şi o să lăcrămeze. Şi o să se declare dezamăgit de fra’su’. Şi victimă a Antenei 3. Nu m-ar mira să caute pixelul albastru din înregistrări. Oricum nu mai contează. Se încheie zece ani urâţi, zece ani de care Romăniei ar trebui să-i fie ruşine.

Când vă alegeţi preşedintele, de acum ar trebui să ştiţi, vi-l alegeţi cu tot cu fiice, amantă, gaşcă, foame de bani, clanuri ţigăneşti şi fraţi. Ar trebui ştiut, măcar de acum înainte.

P.S. Aştept cu teribil interes un nou editorial al lui Pleşu. Sau Cărtărescu. Sau…
Sursa INTELEPTZi de la malul mari (NEGRE)

UnUL 23-06-2014 - 23:52

Prostia asta cine a mai scris-o?

Paul din Ohio 24-06-2014 - 01:27

UnULe,
Oricine ar fi scris-o, NU e „prostie”. Acest individ, Ba’secul tau, este PROTOTIP de MAFIOT.

Antibasistul 24-06-2014 - 06:24

Corect!

UnUL 24-06-2014 - 07:51

Paulică, asta e părerea ta; aici avem opinii diametral opuse.

mircea 24-06-2014 - 07:42

Boulete Pricop asta parca samana cu Doru Magaru interlopul ala care e pretin bun cu mafiotu Traian Jegarica,M&B mafiotul da la apa mare si interlopu Sandu Mondialu care toti sunt aparati da procuroarea Dragut

UnUL 24-06-2014 - 07:51

Ai vrut să spui ceva mirciulică.

UnUL 24-06-2014 - 07:52

?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 10:50

Tot la …opera!
Tot la …AMURGUL ZEILOR in varianta
non-wagneriana !

PICA . ashul de PICA !

ANI 23-06-2014 - 23:23

„GOLANIILE” DIRECTORASULUI AROGANT SI FRUSTRAT PE BANII STATULUI?
Pe directorul general al CFR Călători, Valentin Dorobanțu, atentie,l-au demisionat,din funcția de conducere a companiei !!!!!
Această “demisie” ar veni și din cauza faptului că Direcția Națională Anticorupție(DNA) îl investighează pentru prejudicierea companiei cu peste un peste milion jumătate de euro.
Din informațiile deținute , Dorobanțu își va continua activitatea la un operator privat de transport călători din zona Brașov, RegioTrans, companie controlată de un apropiat de-al său, Costel Comana.
Carcotasii spun ca nu v-a face “purici” multi pe la RegioTrans si ca o sa fie coleg de celula, cat de curand, cu Relu Fenechiu cel care l-a si numit in functie la CFR Calatori.
HOTII STRIGA HOTII?
DACA FURA DIRECTORUL “SMART” DE CE SA NU FURAM SI NOI NASII?
JALE MARE LA CFR CALATORI, DIRECTOAREA DE ACHIZITII IN “TOTALITATE LEGALE” ASCUNDE DOSARE DE ACHIZITII DE CORPUL DE CONTROL AL MINISTRULUI?
Sub privirea “neputincioasa” a Ministrului Transporturilor dl. DAN SOVA ,subalternii isi fac de cap ?
“Cum a sifonat fostul director CFR Calatori subventiile de la stat. De cum protectorul sau puscariasul Relu Fenechiu l-a instalat ditamai jupanul la CFR Calatori, Valentin Dorobantu s-a si apucat de treaba. Dar nu cea pentru care este platit din bani publici, bineinteles. Dorobantu a trecut imediat la aplicarea unui plan minutios de falimentare fortata a companiei de stat aflata in subordine, a carei activitate a fost pur si simplu sabotata sistematic,totul in beneficiul concurentilor din domeniul privat.
Dupa mine, potopul!
Aceasta pare sa fie singura strategie manageriala dupa care s-a calauzit Valentin Dorobantu.
Hotie la drumul mare?
“Fostul directoras de la CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a încredinţat ilegal unei firme controlate de afaceristul Gruia Stoica un contract de reparaţii automotoare a cărui valoare poate ajunge la 20.000.000 de euro. Imediat după ce Gruia Stoica a fost reţinut pentru încercarea de trucare a unei licitaţii de transport feroviar de marfă, directorasul CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a încheiat un acord-cadru pentru reparaţii de automotoare cu o firmă controlată de afaceristul gălăţean, dar care până acum nu a mai efectuat asemenea servicii feroviare.
Încredinţarea acestui contract a fost pregătită cu mult timp înainte de semnare de către Valentin Dorobanţu, botezat de ceferişti “Smart”, pentru şmecheriile pe care le regizează în zona transportului feroviar de călători.
Practic,fostul manager de la CFR Călători a făcut demersuri serioase încă din vara anului trecut pentru a ajuta firmele lui Gruia Stoica să prospere pe spatele companiei de stat.”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 10:53

Basescu nu stie , motivat dealtminteri , cum il cheama pe …noul ginerica !

Tata e kool ! si fetele …koo…..
de unde sa stie tyrannel , LISTA !

UnUL 24-06-2014 - 10:59

?????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 11:29

Norock-ull tau ! Ai baietzi–ii !

Cu fetitzell-ei may …LUNGA
LISTA !

UnUL 24-06-2014 - 12:08

Depinde de „fetițe”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 11:33

Ginerele lui Traian Băsescu, urmărit penal din mai pentru fals şi înşelăciune într-o afacere cu retrocedări suspecte de 10 milioane de euro

UnUL 24-06-2014 - 12:07

Mda, exact : de „justiția băsistă”, aflată la „ordinul lui Băsescu”: ???!!! 🙂
Categoric, președintele își urăște propria familie!!?? 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 12:15

…Categoric , individul IMPOSTOR uraste orice !
…Care poate DEVENI -o primejdie pt. ILEGALUL basescu !
… Care …calca pe CADAVRE pt. propriul interes !
…Te-am intrebat mai deunazi . daca il cunosti ?

pathfinder 24-06-2014 - 12:19

Multe puncte de suspenise.
Inseamna ca treaba e importanta!
E in aer… Sta sa pice …
Sau, ma rog, o fi vorba de tremurici la degetele.
Varsta isi cere tributul!

UnUL 24-06-2014 - 12:31

Pe cine să cunosc? Pe dl Băsescu? Nici gând, de unde până unde? L-am văzut de departe la vreo 2-3 adunări electorale.
În rest, chestia cu „urăște orice” m-a amuzat copios. Cred că tu ești cel bolnav de ură.

pathfinder 24-06-2014 - 12:40

Il cunosc eu personal.
Am machit impreuna de cateva ori.
Treaba cu Baxe mare bautor e legenda urbana.
L-am bagat sub masa de fiecare data!

UnUL 24-06-2014 - 12:44

🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 24-06-2014 - 13:14

COREKT -urra !
Este doar o LEGENDA !
INDIVIDUL este SUBURBAN !
Asociat si cu… sub ORBAN
Viktor Orban !
Si fa un Meniu de ..crutzare !
Copiosul urmeaza !

pathfinder 24-06-2014 - 12:16

Categoric DA!
Pai eu sa am asa un frate l-as bate zilnic.
Chiar de doua ori pe zi!

UnUL 24-06-2014 - 12:32

Și eu.

digital 24-06-2014 - 12:38

și tu ce, mă!?
aplauzi sau sugy?!
lua-v-ar dreq de tâmpiți!

UnUL 24-06-2014 - 12:41

Treaba mea, nu vorbeam cu cretinul de tine.

pathfinder 24-06-2014 - 12:42

Degetica iar nu s-a prins!
Da’ revine cu problemele specifice.
Nimeni, dar nimeni nu i-o suge!
Si tine neaparat sa ne impartaseasca si noua frustrarea…

digital 24-06-2014 - 12:36

bine dreq că nu mai ai frați!

UnUL 24-06-2014 - 12:41

De unde știi? Era vorba de „să am AȘA un frate”, nu „să am frați”, dar ești prea idiot ca să vezi diferența.

pathfinder 24-06-2014 - 12:43

Gresit!

pathfinder 24-06-2014 - 12:44

@UnUL
Am postat despre asta.
Io-s ala mai mare si i-am modelat pe ailalti.
Se pare ca mi-am facut treaba cu brio!

digital 24-06-2014 - 12:50

pathfinder
24-06-2014 at 12:44
păi tu n-ai nevoie de frați mă, ești deajuns singur!
că vă înmulțește băsexu…are grijă de mămițicile voastre!

UnUL 24-06-2014 - 12:52

Degețelo, în primul rând de unde știi ce nevoi are domnul Pathfinder, și în al doilea rând frații nu se „distribuie” în funcție de nevoi.

pathfinder 24-06-2014 - 12:52

Ciuciu!

UnUL 24-06-2014 - 12:53

„Degețelo” era forma italienizată. 🙂

digital 24-06-2014 - 12:58

pathfinder
24-06-2014 at 12:44
daaa mă, am priceput că ești cel mai mare prost din câți ați fost fătați!

UnUL 24-06-2014 - 13:08

Degețico, tu nu pricepi niciodată nimic; nu dispui de organul necesar priceperii.

Pribeagul 25-06-2014 - 18:46

Doar asta ne mai lipsea, in rest le avem pe toate!

Membru al clanului mafiot basist indreptatit, in baza judecatii „justitiei independente a lui Basescu”, regele mafiotilor, la o despagubire din partea statului roman de 10 mil euro. Asta bineintele ca sa se faca dreptate pina la capat!

Sa vezi si sa nu crezi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult