Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Război la Realitatea TV- Reacţia lui Vântu la atacul lui Sebastian Ghiţă

Război la Realitatea TV- Reacţia lui Vântu la atacul lui Sebastian Ghiţă

scris de Ziua Veche
1 afisari

Sorin Ovidiu Vântu a decis sa rupa contractul cu Sebastian Ghita. “Din seara aceasta, Sebastian Ghita nu mai este managerul Realitatea TV“, a declarat Sorin Ovidiu Vintu in exclusivitate pentru paginademedia.ro. Reacţia lui SOV a venit după un comunicat al Asesoft. Sebastian Ghiţă susţine că „un contract nu se poate rupe decât în instanţă”.

Reacţia lui Vântu la atacul lui Sebastian Ghiţă

Reacţia lui Vântu la atacul lui Sebastian Ghiţă

Sorin Ovidiu Vântu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro: “Am luat decizia rezilierii contractului de management cu Sebastian Ghţiţă. Urmează să formalizăm din punct de vedere legal această decizie pe care eu am luat-o deja.”
Ce se va întâmpla cu banii investiţi deja de Sebastian Ghiţă?
Sorin Ovidiu Vântu: “Instanţa va decide în ce măsură contractul cu Realitatea a fost respectat.”

Eu nu am contract cu domnul Vîntu“, spune Sebastian Ghiţă pentru paginademedia.ro şi anunţă că tot conflictul se va tranşa în instanţă.

Contactat de Mediafax, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a refuzat să comenteze acuzaţiile pe care i le aduce CA al Asesoft. „Nu comentez, reclamaţiile pot să le depună în instanţă, unde vor„, a spus Vântu.

Sorin Ovidiu Vântu a precizat însă că nu a cerut modificarea clauzelor contractului dintre Realitatea Media şi Asesoft, aşa cum susţinea CA al Asesoft în comunicatul remis duminică.

Eu vreau ca Asesoft să se încadreze în contract. Insistenţele mele au fost de a se încadra în contract. Am încercat să moderez între cele două părţi, dar din nefericire partener mai neserios ca domnul Ghiţă (Sebastian Ghiţă, persoana desemnată de Asesoft la Realitatea Media, n.r.) nu poate să existe„, a declarat Sorin Ovidiu Vântu.

Întrebat dacă Sebastian Ghiţă a intervenit în politica editorială a Realitatea TV, Sorin Ovidiu Vântu a spus: „Este treaba Consiliului de Administraţie (al Realitatea Media, n.r.) să analizeze asta la şedinţa din 5 aprilie„.

Totodată, Vântu a mai spus că ia în calcul convocarea Adunării generale a acţionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft. „După comunicatul pe care l-am citit stupefiat astăzi, probabil că voi convoca o Adunare generală a acţionarilor care să rezilieze contractul„, a mai spus Sorin Ovidiu Vântu.

Un contract nu se poate rupe decât în instanţă. Până la decizia unei instanţe, Asesoft are un contract de manegement cu Realitatea Media„, a precizat Sebastian Ghiţă.

6 comentarii

Morkova Vesela 04-04-2011 - 01:55

Sorin Ovidiu Vântu atentie! Fapta care prezinta pericol social in intelesul legii penale este ORICE actiune sau inactiune prin care se aduce atingere uneia dintre valorile aratate in art. 1 si pentru sanctionarea careia este necesara aplicarea unei pedepse.

Morkova Vesela 04-04-2011 - 01:58

Art. 19. – Vinovatie exista cand fapta care prezinta pericol social este savarsita cu intentie sau din culpa.
Fapta este savarsita cu intentie cand infractorul prevede rezultatul faptei sale, urmarind producerea lui prin savarsirea acelei fapte
Persoanele juridice, cu exceptia statului, a autoritatilor publice si a institutiilor publice care desfasoara o activitate ce nu poate face obiectul domeniului privat, raspund penal pentru infractiunile savarsite in realizarea obiectului de activitate sau in interesul ori in numele persoanei juridice, daca fapta a fost savarsita cu forma de vinovatie prevazuta de legea penala.
Raspunderea penala a persoanei juridice nu exclude raspunderea penala a persoanei fizice care a contribuit, in orice mod, la savarsirea aceleiasi infractiuni .

Morkova Vesela 04-04-2011 - 02:00

Poporul roman, 20 de miliaone de jurati, a decis deja – INCHIZOARE PE VIATZA SI CONFISCAREA TOTALA A AVERII.

Morkova Vesela 04-04-2011 - 02:08

ciuciu si us nu fac parte dintre romani, deci comentariile lor sunt nule si neavenite, ptiu!

Baiet(EL): Cum se poate ca Eolianu 04-04-2011 - 02:28

Sa influenteze Mass-Media, desii este urmarit penal si influenteaza in mod vadit forurile de rigoare! Se impune un arest preventiv domnilor din Structurile Statului !

Aolica 04-04-2011 - 03:02

BANDITULE VUVU CIU
imi vine sa vomit cand aud zbarnaiala de vuvuzelele liberale scarbosase ca dvs.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult