Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Razboiul magistratilor se ascute

Razboiul magistratilor se ascute

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Iata si contestatia AMR de care vorbeam ieri (vezi facsimil) depusa la Inalta Curte. Ziuaveche.ro va prezinta continutul recursului declarat de asociatia magistratilor impotriva hotararilor plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.1 si nr.2 din 11.01.2010, prin care au fost alese in functiile de presedinte si vicepresedinte al CSM doamnele Florica Bejinaru si Gratiana ISAC.

Demersul AMR sustine in esenta ca hotararea de numire a noii conduceri a CSM este lovita de nulitate absoluta si aduce o grava atingere interesului legitim public. Cititi sa va lamuriti!

De partea cealalta, acuzatii din CSM lanseaza informatia ca demersul in justitie nu ar fi decat o rafuiala personal a varfurilor AMR cu actuala conducere a Consiliului. Cat priveste prevederea legala potrivit careia pe durata recursului efectele hotararilor atacate se suspenda, nimeni din CSM nu ia in serios eventualitatea ca actele semnate de noii sefi sa fie declarate nule. Ce balamuc va iesi insa daca recursul va fi admis!

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult