Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Mircea Geoana a fost audiat la DNA in dosarul Voicu

Mircea Geoana a fost audiat la DNA in dosarul Voicu

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, s-a prezentat luni dimineata la DNA unde a fost audiat in calitate de martor in celebrul “Dosarul Voicu”. Citarea la DNA a fost facuta de procurorii Sectiei I ca urmare a faptului ca numele lui Mircea Geoana aparea in unele din multele inregistrari audio efectuate in acest dosar.

La iesirea din sediul DNA, Mircea Geoana a declarat presei ca a avut o discutie sumara cu procurorii de caz si a refuzat sa dea detalii, precizand ca discutiile sale anchetatorii “sunt confidentiale”. Liderul PSD a negat totusi orice participare a sa la vreo eventuala intermediere a unor intalniri intre senatorul PSD Catalin Voicu si vicepresedintele PSD Gorj Maria Schultz.

 

 

0 comentariu

Ne-romanul 05-05-2010 - 06:07

…Ziua Veche.Doar 2 familii de romani le`au fost furate masinile.Celelalte familii fiind de tigani.Sunt 2 natii diferite.Se pare ca dvs sunteti platiti destul de gras sa dezinformati….halal jurnalisti, vai steaua voastra

MAFIAPOLITIA BULGARA 11-07-2010 - 11:12

Masinile sunt furate de Politie cu complicitatea Mafiei parcarilor…daca primarul nu facea scandal si nu intervenea presa ramanea pagubit, asa cum au ramas ceilalti…masina a fost mutata doar cativa kilometri si tinuta in stand-by ca sa vada cat de tare se incinge „cazul”…

La Nisipurile de Aur, politia, impreuna cu mafia parcarilor, a pus la punct un sistem foarte eficient de extorcare a oamenilor de buna credinta, in special a romanilor, aflati in numar mare acolo.

Asa se face ca, aproape toate masinile (noua din zece) ridicate de compania care se ocupa de parcari la Nisipurile de Aur, sunt cu numere romanesti. Asta pentru ca romanii platesc oricat si tac. Masinile sunt depozitate la intrarea in statiune, intr-un spatiu prevazut cu bariere numit Riviera, dupa numele hotelului aflat in apropiere.

Sistemul este foarte simplu: parcarile de la Nisipurile de Aur sunt prevazute cu litera P, ca peste tot in lume. Numai ca, tipic bulgaresc, sub aceasta litera este scris ceva in bulgareste, cu litere minuscule. Evident, romanii care nu stiu bulgara, nu pot citi ca de fapt acolo scrie ca parcarea este permisa “numai cu acordul hotelului” (sic!).

Asta inseamna, dupa mintea bulgarului, ca sunteti parcat ilegal daca nu aveti “aprobarea” hotelului, chiar daca ati pus masina intr-un loc prevazut cu placuta P de la parcare.

In acest sistem de extorcare este bagata pana in gat si politia locala, care vede afacerea parcarilor ca pe una proprie, asa ca nu va faceti decat si mai mult rau daca depuneti plangere la politie. S-ar putea intoarce impotriva voastra.

mai mult pe badpolitics.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult