Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Realitatea TV bagă în tribunal leşinul regizat de la Urlaţi

Realitatea TV bagă în tribunal leşinul regizat de la Urlaţi

scris de D.P.
4 afisari

Jurnalista Laura Calciu de la Realitatea TV îi va da în judecată pe toți cei care au afirmat că imaginile în care o femeie leșină în timpul unui protest în Urlați sunt regizate, a declarat, joi, la CNA, reprezentantul postului de televiziune, Roxana Niculescu.

Femeie lesinata in direct la Realitatea TVRoxana Niculescu a precizat ca Realitatea TV sprijină demersul Laurei Calciu. Ea a respins ideea că imaginile respective ar fi fost regizate, întrucât femeia respectivă a fost transportată cu o ambulanță la Ploiești, iar medicii au confirmat că ea a suferit un atac de cord, aspecte ce pot fi verificate, informează Hotnews.ro.

Potrivit Roxanei Niculescu, femeia respectivă a declarat unui alt post de televiziune, înainte de momentul leșinului, că este cardiacă și totuși a venit la protest, iar jurnalista Realitatea TV Laura Calciu nu avea cum să regizeze o astfel de scenă deoarece s-a aflat tot timpul în direct, gesturile făcute de ea adresându-se altor participanți la protest.

Contrar celor susţinute azi, în faţa CNA, de reprezentantul Realitatea TV, Roxana Niculescu, reprezentanţii Ambulanţei Prahova, dar şi cei ai Ministerului Sănătăţii precizează că femeia care „a leşinat” avea pulsul normal şi nu prezenta niciun fel de simptom, atunci când cadrele medicale au ajuns la faţa locului. Femeia respectivă a fost transportată la Spitalul Judeţean Prahova preventiv, ca urmare a faptului că a susţinut verbal, în faţa cadrelor medicale, că are antecedente cardiace.

Vezi aici filmul cu leşinul în direct de la Urlaţi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult