Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Reproşurile lui Ponta la adresa lui Cazanciuc

Reproşurile lui Ponta la adresa lui Cazanciuc

scris de G. D.
7 afisari

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, afirmă că i-a transmis o serie de reproşuri ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, arătând că acesta nu poate da ordine justiţiei, dar trebuie să contribuie, alături de Parlament şi CSM, la îmbunătăţirea sistemului judiciar şi evitarea unor erori şi abuzuri.
cazanciuc-ponta„I-am reproşat, dar nu o fac în public. Cred cu adevărat că ministrul nu trebuie să dea ordine justiţiei, dar trebuie să aibă un rol în a contribui, alături de Parlament şi CSM, la a îmbunătăţi un sistem – nu există un sistem perfect – şi la a evita pe viitor ca asemenea lucruri să se mai întâmple. ori aici cred că lucrurile sunt destul de clare: de ce trebuie să arestezi preventiv înainte să judece un judecător ? Nu vorbesc de criminali, violatori. Nu cred că doamna Rarinca era un pericol pentru societate”, a spus Ponta la Antena 3, întrebat dacă are ceva să îi reproşeze ministrului pentru cazul Rarinca.

Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat luni seara, într-o emisiune televizată, ca în şedinta Comitetului Executiv al PSD a fost cerută premierului Victor Ponta înlocuirea din funcţie a ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, din cauza prestaţiei slabe a acestuia din ultima perioadă.

Potrivit lui Savu, Ponta a spus că nu îl schimbă pe Cazanciuc la acest moment, ci peste o săptămână.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult