Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ridzi a fost trimisă în judecată de DNA

Ridzi a fost trimisă în judecată de DNA

scris de Z.V.
13 afisari

Procurorii anticorupţie au trimis-o în judecată, marţi, pe deputata PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului, pusă sub acuzare în legătură cu organizarea Zilei Tineretului 2 mai 2009, la Costineşti, asupra vinovăţiei sale urmând să se pronunţe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

DNA a finalizat ancheta in cazul Monica Iacob Ridzi

DNA a finalizat ancheta in cazul Monica Iacob Ridzi

Fostul ministru al Tineretului este acuzată de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, uz de fals în legătură cu fapte de corupţie şi participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la Legea contabilităţii.

Plenul Camerei Deputaţilor a respins, în decembrie 2010, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de încuviinţare a percheziţiei informatice în cazul Ridzi, precum şi cererea de extindere a cercetării penale, pentru un prejudiciu de 100.000 de lei, care ar fi fost creat în urma achiziţionării de către Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a unor produse electronice, printre care laptopuri şi un frigider.

Anterior, în 28 iulie 2009, Parlamentul a aprobat cererea procurorilor anticorupţie de începere a urmăririi penale faţă de fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, într-un prim dosar.

5 comentarii

Didos 03-05-2011 - 19:55

Se va cerceta , se va analiza , se va concluziona si gata . Ce va rezulta, noi romanii putem banui ? Adica nimic: nu este vinovata ! Totusi, pe cine o fi suparat Monica de a ajuns pana aici, cand doamna muncea atat de eficient si cu atata ravna si maiales ,profesionalism .N.B. As dori sa nu mai fiu atat de rautacios , dar e atata mizerie , coruptie si jale in tara asta , incat nu reusesc !

digital 04-05-2011 - 14:11

lasa-ti ca pentru fatada merita orice sacrificiu!fi-ti sigur ca in culise e rasplatita madam cu varf si indesat,la parametrii maximi!!!
astia impusca doi iepuri-o scot nevinovata oficial si-i umple si *sarsanaua*,ca ei e destepti,mancai-ar mama de conducatori!!!

tanase marian 04-05-2011 - 11:43

excelentele voastre,cu respect gresiti profund domnilor demnitar,,,,adevaratii criminali sunt an libertate printre noi,,.astfel mie un militar anrezerva al s. t. s. acum sase ani golonei medici si nu numai, nu mi au acordat vreun ajutor,,asadar zerou,,. iar trei colonei i am gasit beti an cabinet iar unul mi a spus alcoolicul si bolnavu,.,, ala daca are creierul inflamat vine alta data,,………………………….foarte recent,acum sase luni un derbedeu medic la fundeni si subordonat al doamnei profesor dr. virginia ion , m a dat afara an strada cand speriat ca nu puteam merge i am povestit drama de la spitalul m. i. ,.unde esti justitie unde sunteti domnule prasedinte al tarii unde sunteti domnule prim ministru si ministru al sanatatii,. eu am lucrat de la 16 ani greu chiar foarte greu, de ce considerati ca stau cu mana antinsa la voi,,. scuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,,….rusine romani rusine romania,,…….m. m. an rezerva tanase marian,,………….

tanase marian 04-05-2011 - 11:48

excelentele voastre eu nu pot merge cursiv nici acum va antreb domnilor demnitari, de ce,.mi se fura din pensia militara 70 de roni la c. a. s. si nu primesc nimic sunt supraimpozitat am avut la cet. buc, sud grupa doi de minca iar la s.t. s. grupa unu si mi s a redus din pensie la recalculare de ce va mai antreb odata an nenorocirea vietii mele,,…………..acelasi,,…..

tanase marian 04-05-2011 - 13:14

cand va veti da seama de greseala de a ma ignora ca factor uman domnule demnitar basescu va fi prea tarziu atentie eu am lucrat la ,,s. t. s.. , de acolo ati avut si aveti anca un sprijin de seama an guvernarea acestei tari permanent imilite,,.sic volo,….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult