Robert Negoiță, la DNA

scris de A.B.
13 afisari

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție.

robert-negoitaPotrivit unor surse judiciare, el a fost citat ca martor în dosarul în care sunt cercetați președintele PSD, Liviu Dragnea, și fosta sa soție.

Robert Negoiță a spus, la venirea la DNA, că a fost chemat deoarece „e campanie electorală, iar adversarii politici nu știu să facă decât plângeri penale”. El a precizat că a fost chemat în calitate de martor.

Negoiță a arătat că nu are nicio legătură cu angajările de la DGASPC Teleorman, iar pe Bombonica Prodana o știe doar în calitate de soție a lui Liviu Dragnea. „Nu știu despre ce e vorba, acum văd și eu. Oricum e calitate de martor”, a mai spus Robert Negoiță.

Întrebat despre menţinerea în funcţie a unor angajate ale DGASPC Teleorman care primeau salariul deşi nu se prezentau la serviciu, ci îşi desfăşurat activitatea la PSD Teleorman, în perioada în care filiala era condusă de Dragnea, Negoiţă a spus: “Nu există aşa ceva, nu am nicio legătură”.

„Nu am nicio legătură cu DGASPC Teleorman. O cunosc pe Bombonica Prodana. Nu am avut niciodată niciun fel de discuţii pe teme profesionale sau politice, au fost pur şi simpli discuţii că este soţia domnului Dragnea şi atât. Numai în calitate de soţie, în rest nu o cunosc pe Bombonica Dragnea”, a mai spus Robert Negoiţă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost în 6 aprilie la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi anunţat că are calitatea de suspect în dosarul în care este cercetată şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult