Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE – Romeo Stavarache, primarul Bacăului, reținut de DNA

UPDATE – Romeo Stavarache, primarul Bacăului, reținut de DNA

scris de A.H.
35 afisari

UPDATE – Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, a mers vineri la serviciu, unde şi-a desfăşurat activitatea în mod normal, potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, după ce cu o zi în urmă fusese reţinut pentru luare de mită, ulterior Curtea de Apel Bacău hotărând cercetarea sa sub control judiciar.

Reţinut de procurorii DNA şi pus în libertate în aceeaşi zi de către magistraţii Curţii de Apel Bacău, primarul Romeo Stavarache a mers, vineri, la Primărie la primele ore ale dimineţii, unde şi-a desfăşurat activitatea în mod normal, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ionuţ Tomescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, edilul băcăuan nu va participa însă la Congresul PNL, care se desfăşoară în acest week-end în Bucureşti.

„Domnul primar a fost prezent astăzi (n.r.- vineri) la program, desfăşurându-şi activitatea cotidiană, conform agendei de lucru. Nu şi-a luat concediu de odihnă sau medical. În schimb, pot să vă spun că nu va face deplasarea la Bucureşti, la Congresul PNL, de la acest sfârşit de săptămână”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionuţ Tomescu.

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, a fost reținut joi de procurorii DNA. Potrivit DNA, edilul Bacăului ar fi luat mită prin intermediul unor asociații sportive.

Comunicatul DNA privind retinerea lui Romeo Stavarache:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Bacău au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, a inculpaților:

– STAVARACHE ROMEO, primarul municipiului Bacău, în sarcina căruia s-au reținut în concurs 5 infracțiuni de luare de mită;
– GOIAN LIVIU, în sarcina căruia s-au reținut în concurs 3 infracţiuni de complicitate la luare de mită;
– CENUȘĂ LIVIU VASILE, în sarcina căruia s-au reținut în concurs 2 infracţiuni de complicitate la luare de mită

Din ordonanțele de reținere întocmite de procurori a reieșit că, în cauză există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă potrivit căreia, în perioada 2008 – 2011, inculpatul Stavarache Romeo, direct sau prin intermediul celorlalți 2 inculpați, a pretins și primit, de la 4 oameni de afaceri, mai multe sume de bani după cum urmează:
1. La începutul anului 2008 a pretins de la administratorul unor societăți comerciale să îi fie remis un procent de 50% din valoarea decontată de Primăria Bacău, aferentă fiecărui stâlp de iluminat public la care firma administrată de acesta efectua lucrări în baza contractului încheiat cu această instituţie, valoare ce era de 38 de euro/stâlp.
În baza acestei solicitări, în perioada martie 2008 – octombrie 2011, inculpatul Stavarache Romeo a primit, prin intermediul mai multor societăţi comerciale şi asociaţii sportive, suma totală de 810.670 lei.

2. În luna ianuarie 2009, inculpatul Stavarache Romeo a pretins de la un alt om de afaceri suma de 150.000 de lei, pentru ca societăţii comerciale administrate de acesta să îi fie atribuit un contract privind executarea de lucrări tehnico-edilitare. Banii au fost primiți în două tranșe, prin intermediul unei asociații sportive.

3. În luna aprilie 2009, inculpatul Stavarache Romeo a pretins de la același om de afaceri, un procent de 10% din valoarea unui contract de antrepriză generală, încheiat între această societate şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe Bucureşti, având ca obiect construcţia unui bloc cu 45 de locuinţe în Bacău, lucrare în valoare de 2.688.769,90 euro, inclusiv TVA.
În baza acestei solicitări, în perioada aprilie 2008 – septembrie 2011, Stavarache Romeo a primit de la omul de afaceri, prin intermediul mai multor societăţi comerciale şi asociaţii sportive, suma totală de 1.259.789,03 lei.
4. În luna martie 2010, inculpatul Stavarache Romeo i-a solicitat, administratorului unei societăți comerciale să încheie contracte de publicitate cu o anumită firmă, pentru ca primăria să îşi execute în mod corespunzător obligaţiile ce decurgeau din contractul de gestiune al serviciului public de salubrizare a municipiului Bacău încheiat cu această societate. În baza acestei solicitări, au fost încheiate două contracte în lunile martie 2010 şi aprilie 2011, în baza cărora omul de afaceri a plătit sumele de 40.000 lei, respectiv 30.000 lei.
5. În perioada martie – aprilie 2009, împreună cu o altă persoană, i-a solicitat  unui om de afaceri suma de 100.000 lei cu titlu de sponsorizare a unei asociații sportive, în schimbul eliberării unui certificat de urbanism, bani care au fost primiţi în data de 24.04.2009.

În cauză se desfășoară cercetări și cu privire la alte persoane.

În cauză procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informații și al Direcției Generale Anticorupție Bacău din cadrul M.A.I.

Inculpaților Stavarache Romeo, Goian Liviu și Cenușă Liviu Vasile li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentați, la data de 26 iunie 2014, la Curtea de Apel Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

101 comentarii

mircea 26-06-2014 - 14:46

bine,bine cum dracu se face ca in Bucuresti nu se fura nici primarul Basescu,nici Videanu,nici Oprescu si ceilalti primari sunt curati ca Vanghelie copilul da suflet a lu Basescu,si totusi orasul pute,sunt omorati oameni de catre caini. Cand orasul a fost cotropit de Basescu cu 1$ cumparai 25mc de apa potabila,acum cu 1$ nu poti sa cumperi nici 1mc de apa care nu este nici potabila

urbos 26-06-2014 - 17:37

Oare era impotriva fuziunii cu cloaca pedelista si a intrarii PNL in haznaua PPE?

UnUL 26-06-2014 - 17:39

Nu, era doar împotriva cinstei și corectitudinii.

Antibasistul 29-06-2014 - 19:38

un Nul minți, ca de obicei, ca toți basiștii!!!

salut 26-06-2014 - 18:08

La începutul anului 2008, ianuarie 2009, aprilie 2009, aprilie 2008 – septembrie 2011, martie – aprilie 2009
—————————

Mie imi suna ca toate chestiile alea au fost tinute la dosar si, dintr-un motiv sau altul care actualmente imi scapa, s-a dat ordin „sa se prelucreze” dosarul. Tipic.

In conditiile in care DNA-ul a ascuns trei ani implicarea fratiorului presedintelui in afaceri de tip mafiot, deci pica si ultimul mit despre domnia lui Basescu, cel cu „independenta” Justitiei, e normal ca „Mircea (ce coincidenta!), fa-te ca lucrezi !”.

UnUL 26-06-2014 - 19:04

Halucinații, tântălăule.

salut 26-06-2014 - 20:08

Atat mai cacareaza? Nu negi? Nu zici invers?

Cum adica, eu zic ca :
” … DNA-ul a ascuns trei ani implicarea fratiorului presedintelui in afaceri de tip mafiot…”

….si tu nu zici pe dos, „ba nu, ba tu”?.
A intrat strechea in voi? Nici sa negati tamp nu mai puteti? Doar adunati cu limbuta cacarezele chiorului?

UnUL 26-06-2014 - 21:00

A ascuns că așa spui tu? Nu te-ai lămurit încă cât ține o anchetă în România? Uită-te doar la Bombo și Felix !

salut 26-06-2014 - 21:23

Hai mai cracanel, sa fim seriosi.

In Romania anchetele tin „atat cat trebuie”, adica atat cat ii convin celui ce le-a comandat. In cazul lui Basescu-fratiorul a fost un accident iar acum sistemul se concentreaza za reduca/controleze daunele.

Daca nu apareau inregistrarile la Antena 3, fratiorul Jigodiei Nationale era „victima unui santaj”, sau nu-ti aduci aminte?

Cu Felix nu stiu exact cazul, dar sa-l pomenesti pe Bombo in contextul „independentei si profesionalismului Justitiei” e chiar jenant; numai un cretin total poate s-o faca.
Cu dolari tipariti la doi ani dupa presupusa dare de mita, prezentati ca probe? Cu incheierea judecatorului care spune negru pe alb ca „el crede”, ca la biserica?

Mai cracanel, tocmai incrancenarea cu care basistii continua sa prezinte o asemenea monstruozitate juridica drept „o mare victorie a justitiei” demonstreaza ca jusitia lui Basescu nu a fost niciodata nici independenta, nici profesionista – cazul e clar controlat si orientat politic iar dpdv profesional o catastrofa totala. Iar altceva care sa probeze „independenta” nu aveti, ca si cazul Nastase si celelalte cazuri au conotatii politice; niciodata un rechin mare, capabil sa-l infunde pe Basescu, nu a fost deranjat.
INCA O DATA – ceea ce se intampla acum cu fratiorul e un accident de parcurs oarecum scapat de sub control. De unde si disperarea basistilor.

UnUL 26-06-2014 - 21:29

Salaud, cine ți-a spus chestia aia cu dolarii? Badea, Gâdea sau Ciuvică?

salut 26-06-2014 - 21:30

Citeste, bre, citeste! Nu doare !

UnUL 26-06-2014 - 22:21

Ah, ai citit-o. Deci Jurnalul Național sau Cotidianul.

UnUL 26-06-2014 - 19:10

Încep să mă întreb cu groază cât la sută din primarii și președinții de consilii locale și județene din România sunt (relativ) cinstiți. Probabil undeva la vreo 5% – iar din fostul USL cel mult 1%.
Și când te gândești că atunci când l-a învins în alegeri pe hoțul ordinar de Sachelariu (fie-i țărâna ușoară!), Stavarache dădea impresia unui om cinstit și corect, care făcuse ceva bani din propriile lui invenții puse în practică în făbricuța lui.
Dar se pare că Winston Churchill avea perfectă dreptate când spunea: „Puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut.”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-06-2014 - 19:27

@Unul mai IDIOT ca tine , nuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
di nanoBOC si Bhasanau ce zaci?

UnUL 26-06-2014 - 19:39

Cretinache, de ce ți se pare idiot ce am spus eu? Cu ce nu ești de acord?
Boc este probabil printre cei 5% relativ cinstiți. Băsescu nu e nici primar nici președinte de consiliu.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-06-2014 - 19:54

Ba’h , orice emanatzie de la un IDIOT consacrat ,
Ca tine , este
O …IDIOTZIE !

UnUL 26-06-2014 - 20:01

În contextul dat, cuvântul corect era „idioțenie”.
IDIOȚÍE, (2) idioții, s. f. 1. Debilitate mintală congenitală maximă, caracterizată prin incapacitatea însușirii vorbirii și a deprinderilor elementare, nivelul intelectual neatingând pe cel al unui copil normal, de doi ani; idioțenie
IDIOȚÉNIE, idioțenii, s. f. 1. Lipsă totală de inteligență; p. ext. atitudine, faptă sau vorbă prostească; neghiobie, nerozie, tâmpenie

Antibasistul 26-06-2014 - 20:41

Toți propagandiștii basisti, si retardatul un NUL, sufera de idioțenie!!!

UnUL 26-06-2014 - 20:44

…decretă beat și tâmp idiotul congenital Bășinel.

Antibasistul 26-06-2014 - 20:48

Ramîne cum spusei mai sus!!!

UnUL 26-06-2014 - 20:58

Spuseși tâmpenii, ca întotdeauna.

Antibasistul 26-06-2014 - 21:04

Spusei ADEVARUL ca întotdeauna, NU MINT CA VOI PROPAGANDISTII BASISTI!!!!

UnUL 26-06-2014 - 21:14

La tine e mai grav, Bășinel: ești atât de tâmpit încât chiar crezi că minciunile pe care le debitezi sunt purul adevăr.

Antibasistul 26-06-2014 - 21:22

un NUL nebunul, io NU MINT CA VOI BASISTII!!!

Antibasistul 26-06-2014 - 21:24

un NUL nebunul, io NU MINT, CA VOI BASISTII!!
E CLAR?

UnUL 26-06-2014 - 21:26

Cum spuneam, nu minți deliberat, dar minți fără să-ți dai seama, atât ești de cretin.

Antibasistul 26-06-2014 - 21:34

MONSTRULE BASIST OMOARA-TE, NU MERIȚI SA TRAIESTI NICI UN MINUT!!!
EU NU MINT, IN NICI UN FEL, BESTIE BASISTA, TU ESTI CRETINUL NETULUI!

UnUL 26-06-2014 - 22:23

Bun, e clar, ești idiot incurabil.

Antibasistul 26-06-2014 - 22:39

Retardatul, idiotul Netului, basistul propagandist un NUL, striga idioții!!!!!!

UnUL 26-06-2014 - 23:14

Bine, Bășinel, să recapitulăm:

Antibăsistul – greşeli:
• „Jane, hai nu fii timpit („nu FI” scris aiurea cu 2 i”) (19-01-2013 @ 10:46)
• „Fi mulțumit retardatule (FII” scris aiurea cu un singur i”) (20-01-2013 @ 17:48)
• „nu sa-i taie alți comentariile lui” (în loc de forma corectă „ALȚII” cu 2 i!) (03-02-2013 @ 23:09)
• „Celor ce CRED CA TOTI ROMANII-S TIGANI LE LIPSESC CULTURA GENERALA” (în loc de „le LIPSEȘTE”, cum e corect) (04-02-2013 @ 20:51)
• „sărăcia ia năpădit pe mulți” („I-A” scris aiurea fără cratimă) (08-02-2013 @ 23:45); la fel „Ia zis doctorului e e sanatos” (din nou „I-A” scris aiurea fără cratimă) (13-03-2013 @ 17:03)
• „nu minții” (Imperativul ”MINȚI) scris aiurea cu 2 I !!) (10-02-2013 @ 14:20 și 25-05-2014 la 00:40); „nu mai minții” (din nou „MINȚI” scris cu 2 i !!) (09-06-2013 @ 22:56 și 07-12-2013 @ 06:47) ; la fel și la infinitiv. „A MINȚII IN FAȚĂ” (corect : ”A MINȚI”) (03-10-2013 @ 00:4); „îl poți minții” (25-05-2014 la 00:50)
• „cretin vei murii” (viitorul scris aiurea cu 2 i – corect: „VEI MURI” !!!) (10-02-2013 @ 16:01, 13-09-2013 @ 04:34, 26-12-2013 @ 03:03, 24-02-2014 @ 22:16 și 02-03-2014 @ 04:39); „vor murii” (cu 2 i în loc de unul!!!); variantă : „vei crăpa, murii” (tot cu 2 i!). GREȘEALA REVINE DE ZECI DE ORI. (cf. 30-05-2013 @ 00:06, 12-06-2013 @ 23:36, 22-06-2013 @ 17:01, 31-07-2013 @ 13:45, 16-08-2013 @ 13:45, 18-09-2013 @ 00:23, 18-09-2013 @ 23:06, 26-09-2013 @ 18:34, 04-10-2013 @ 21:47, 08-10-2013 @ 23:11, 18-10-2013 @ 21:05, 9-10-2013 @ 21:13, 20-11-2013 @ 15:51, 31-12-2013 @ 01:20, 19-01-2014 @ 22:17, 24-02-2014 @ 22:16, 07-03-2014 @ 02:04, ; și nătărăul se mai și laudă cu prostia lui: „Suta la suta sigur vei murii, cu doi de i” – 31-07-2013 @ 14:45.
• Aceeași greșeală apare și la infinitiv : „INAINTE de a murii” (21-11-2013 @ 21:22)
• „e credibil ce scri” (cu un singur i în loc de 2 !) (14-02-2013 @ 14:12) ; „Iarăși scri ji dane Tomi cu nickul meu, bestie!” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (19-04-2013 @ 05:43) ; „eu scriam de evreii din Rusia, tu vorbesti scri de cei din Romania” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (11-05-2013 @ 05:05) ; „Tov. securist evreu Tomi, de tine scri” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (01-06-2013 @ 19:24) ; „scri numai minciuni si prostii” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (08-06-2013 @ 20:34) ; „NEBUN BASIST, tocmai tu vorbesti care scri poezi de nebun!?” (din nou „SCRII” – dar și „POEZII” -cu un singur i !!) (16-06-2013 @ 09:04). DE ALTFEL GREȘEALA E CURENTĂ : „NUMAI PROSTII scri basistule UnUL! (28-06-2013 @ 14:22) ; „Băsistule Unul, iarasi scri cu alte nickuri!” (28-06-2013 @ 18:05 ; „mai scri si tu” (11-07-2013 @ 15:37) ; „Iarăși scri prostii” (17-08-2013 @ 10:44) ; „Porcule nebun Tomi, iarăși scri postări cu numele meu!” (25-08-2013 @ 05:27) ; „scri numai prostii basiste” (25-08-2013 @ 09:30) ; „Dobitoc basist, toata lumea stie ca scri cu mai multe nickuri” (03-10-2013 @ 00:39 și 03-10-2013 @ 20:45) ; „vei ajunge cum scri aici ca eu as fi” (18-10-2013 @ 08:3) ; „Scri numai minciuni si prostii!” (22-10-2013 @ 16:18) ; „SCRI NUMAI PROSTII” (20-11-2013 @ 13:01) ; e imposibil sa vorbesti si sa scri perfect trei limbi, CIND NIMENI IN LUMEA ASTA NU POATE VORBI SI SCRIE LIMBA LUI natală („limba natală” ???) (20-11-2013 @ 23:07) ; „De ce nu scri românește…?” (24-11-2013 @ 23:45) ; „să scri” (05-12-2013 @ 16:04) ; „scri NUMAI PROSTII SI MINCIUNI” (11-12-2013 @ 16:35) ; „De ce-n mă-ta nu scri pe romaneste MERSI ?” (31-12-2013 @ 09:09) ; „te rog sa scri numai postări lungi” (SCRII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!) (30-01-2014 @ 16:08) ; „iarăși ai început să scri cu nickul meu” (13-02-2014 @ 10:30) ; „idiotule scri multe minciuni” (24-02-2014 @ 20:03) ; „Porc basist, iarăși scri ca un porc” (05-03-2014 @ 14:50) ; „SCRI NUMAI PROSTII” (07-03-2014 @ 16:14) ; „scri NUMAI MINCIUNI” (10-04-2014 @ 10:17) ; „scri tot timpul” (26-04-2014 @ 14:17); „NUMAI IDIOȚENII scri” (07-05-2014 @ 10:19) ; „de aia-l scri cu litere mici” (09-05-2014 @ 23:04) , „un NUL NEBUNUL, scri postari, de nebun” (09-05-2014 @ 22:04)
• „Tu te faci că nu ști” (cu un singur i în loc de 2 !) (17-02-2013 @ 14:34); „Sti unde” (tot cu un singur i!) (18-02-2013 @ 22:53); „Sti bine” (cu un singur i în loc de 2 !) (15-06-2013 @ 20:53); „nu ști” (tot cu un singur i!); Sti de la pretinul tau (tot cu un singur i !!!); „tu nu ști” (tot cu un singur i !!!); „NU STI SA CITESTI?” (tot cu un singur i !!!) ; ȘI GREȘEALA SE REPETĂ APROAPE LA INFINIT: „NU SE STIE CIFRA EXACTA, se va afla, sti” (01-07-2013 @ 00:35 și 01-07-2013 @ 09:56) ; „A fi evreu înseamnă să ști doar să minți…” (16-08-2013 @ 04:25) ; „De unde ști” (24-08-2013 @ 13:40) ; „daca ai ști cit am citit” (și la ce ți-a folosit?, N.B. ) (26-08-2013 @ 19:59) ; „crezi ești deștept și le ști pe toate” (28-08-2013 @ 14:28) ; „De unde sti…?” (09-09-2013 @ 15:18) ; „De unde ști prostovan portar băsist ce calificare am?” (12-09-2013 @ 16:18) ; „Tare bine le ști tu” (12-09-2013 @ 20:15) ; „Dacă nu sti” (30-09-2013 @ 13:39) ; „Ști de la pretinul tau, Bitcă!” (27-10-2013 @ 02:52) ; „tu sti să citești…” (13-12-2013 @ 02:54) ; „NU ȘTI SĂ CITEȘTI” (22-12-2013 @ 22:05) ; „sti să ciitești..?” (05-01-2014 @ 07:00) ; „tu te faci că nu ști” (08-01-2014 @ 07:09) ; „am incercat sa fac misto, sti tu de cine” (21-03-2014 @ 18:13) ; „ALTCEVA NU STI” (26-04-2014 @ 08:40) : „TU STI FOARTE BINE” (14-05-2014 @ 10:04)
• „va-ți uitat la ei” (în loc de „V-AȚI uitat”) (23-02-2013 @ 04:28)
• „nu ai avut nenorocul să fi una din victimele…” („SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !) (13-03-2013 @ 08:17)
• „doar șefii evrei puteau jefuii ASTFEL” (”JEFUI” scris aiurea cu 2 i !) (19-03-2013 @ 16:21)
• „Pesemne și locul lui Andreea Boccelli tot l-a Obregia e” („LA” scris aiurea cu cratimă!!!) (13-05-2013 @ 21:01)
• „Tomi, mai vi la Bucuresti” (”VII” scris aiurea cu un singur i!!) (14-05-2013 @ 22:02) ; „Si tu ji dane ce vi sa usturoiesti un forum romaniesc?” (din nou „VII” scris cu un singur i !) (06-06-2013 @ 01:38) ; „Da-te-n Iad, inapoi, de acolo vi, ji dane, ptiu!” (iarăși „VII” scris cu un singur i !) (11-06-2013 @ 03:53) ; „Dacă vi totuși din Iad” (iarăși „VII” scris cu un singur i (22-06-2013 @ 04:28) ; ȘI EROAREA REVINE DE NENUMĂRATE ORI : „Inapoi sa NU mai vi !” (04-08-2013 @ 23:14 și 10-09-2013 @ 07:32), „mai ai curajul sî mai vi in România…?” (19-11-2013 @ 20:57) ;
• „Basistul UnUL nu merita nici apa care o bea, nici aerul catr-l respire” (corect „PE CARE-l respiră!!!) (18-05-2013 @ 22:28)
• „judecătorii au condamnat pe G. Becali” (corect : „judecătorii L-au condamnat pe G. Becali”) (20-05-2013 @ 18:26)
• „Tomi e unul din acești moonștrii bolșevici” (corect : MONȘTRI”, cu un singur i!!!) (25-05-2013 @ 23:06)
• „Bitca, iubesti pe Tomi si ji danii lui” (corect : „ÎI iubești pe…”) (25-05-2013 @ 07:11)
• „sînt ” (cu î din i !) (25-05-2013 @ 15:23) ; de altfel folosirea lui î din i este generală la Bășinel, și se și mândrește că nu respectă ortografia: „Boule BASIST UnUL, ti-am zis de multe ori ca nu-mi place cum suna sunt, si voi continua sa scriu sint, du-te dracului daca nu-ți place! – 17-08-2013 @ 17:42)
• „A MINȚTII CA BĂSIȘTII ÎNSEAMNA BARBARIE” (infinitivul „A MINȚI” scris aiurea cu 2 i!!! (25-05-2013 @ 17:39), vezi și „perseverezi in a minții” (tot cu 2 I !) (08-11-2013 @ 16:01)
• „TU TREBUA SĂ FI MORT” („SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !!) (30-05-2013 @ 17:00) ; „trebuia SA FI IN IAD” (din nou „SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !!) (27-06-2013 @ 21:15)
• „Ia mai lasămă-n pace” (”LASĂ-MĂ” scris aiurea fără cratimă!!! ) (31-05-2013 @ 03:00)
• „du-te mă-n Cristosu mă-ti” (corect – dar mârlănesc ! – „MĂ-TII”, cu 2 i!!!) (05-06-2013 @ 16:43 și 16:44)
• „Dute la mericolacii tai…” (”DU-TE” scris aiurea fără cratimă !!!) (06-06-2013 @ 01:38)
• „Mulțumesc Tomi ca ma scutit sa postez” („MA” scutit ???) (08-06-2013 @ 08:25)
• „NU RĂCNII așa” („imperativul „RĂCNI” scris aberrant cu 2 i !!) (10-06-2013 @ 14:52)
• „Sufletul lui se va odihnii” (viitorul „ODIHNI” scris aiurea cu 2 i !!) (17-06-2013 @ 18:11) W
• „gazele de șist vor otrăvii” (din nou viitorul – de data asta de la verbul „a otrăvi” e scris aiurea cu 2 i , corect „va OTĂVI” !!) (29-06-2013 @ 18:09 și 18:10)
• „prin forța armelor Armatei Roși” (genitivul „ROȘII” scris aiurea cu un singur i !!!) (18-06-2013 @ 15:13)
• „Aia-i cei mai sălbatici, brutali, agresivi” (eventual „ăia-S cei mai…”) (22-06-2013 @ 22:56)
• „Io aș ride toata viața mea cind mi-aș amintii de handicapații ASTIA!” („ mi-aș AMINTI”, cu un singur i !!!) (17-06-2013 @ 18:50)
• „Vă atacă Satana, de mii de ani, pe voi evreii pentru că sânteți fii lui” („FIII” se scrie aici cu 3 i !!!) (07-07-2013 @ 14:28)
• „deșii merită nota 1” („DEȘI” scris iurea cu 2 I !!!) (07-07-2013 @ 14:07)
• „…grăii retardatul, retardat ca toti băsiștii, UnUL!” (corect : „GRĂI” cu un singur i !!! : „eu grăii, tu grăiși, el grăi”) (25-07-2013 @ 19:57)
• „nu minții” (scris aiurea cu 2 i !!) (13-08-2013 @ 13:53, 16-08-2013 @ 16:00)
• „CARE” folosit aiurea în loc de „PE CARE”: „nu meritați nici aerul care-l respirați (corect: „PE CARE-l respirați” !!!) (11-08-2013 @ 00:03) : „toţi banii care-i aveţi”; „Porcii si puii care-i cumperi ; „Cifrele care le dai sint mincinoase!” (corect „PE CARE le dai”) (20-09-2013 @ 19:19) ; „Cum rămîne cu victimele care le-ai făcut ?” (20-11-2013 @ 18:46) ; SE VEDE DIN EDUCAȚIA CARE ȚI-A DAT-O” (7-02-2014 @ 20:00) ; „nu meriți nici aerul care il respiri” (corect : „PE CARE”) (23-02-2014 @ 20:27) ; „e vorba de banii negri care-i are chiorul la ciorap” (18-04-2014 @ 21:32)
• „sa comportat ca un magar” („S-A” scris aiurea fără cratimă !!!) (21-08-2013 @ 13:10)
• „Evreule UnUL sti de la care spital intrii pe Net” (corect : „ȘTII cu 2 i și „INTRI” cu un i !!!) (21-08-2013 @ 19:06)
• „persoana nongrata” (23-08-2013 @ 15:33)
• „intrii pe net” (cu 2 i în loc de unul, cum e corect!!!)
• „poliția argentinEană” (23-08-2013 @ 17:31)
• „ mai bine te omora-i” (în loc de „te OMORAI” !!!) (24-08-2013 @ 17:45)
• „ Tu îţi ți foarfeca-n creier” (?!) ( „ȚII” cu un singur i în loc de 2 !) (26-08-2013 @ 03:18)
• „interesele lor mansonicesti” (???) (28-08-2013 @ 23:36)
• „Și copii stiu” (corect : „COPIII”, cu 3 I !!!) (27-08-2013 @ 14:18)
• „ar trebui să fi” (cu un singur i în loc de 2 !)
• „dacă scri în englezeste, nu e bine, se poate crede ca vrei sa codifici mansoneria” ( „MaNsoneria”? ; vezi și la 28-08-2013 @ 22:50 „maNsoneria” și „maNson” !!!) [de altfel „scrii” e adesea scri cu un singur i !!!] (28-08-2013 @ 23:06)
• „pentru a sprijinii” (infinitiv cu 2 I în loc de 1, cum e corect) (05-09-2013 @ 16:43)
• „şase raţe au scapat vi” (VII scris cu un singur i în loc de 2 !) (06-09-2013 @ 11:15)
• „i-al dracului pe Băsescu la voi” (în loc de „IA-L”)
• „nu le-au placut munca” (în loc de „nu LE-A plăcut…”, așa cum e corect !!!) (09-09-2013 @ 15:06)
• „Postarea de deasupra postări lui Pathfinder” (genitivul „POSTĂRII” scris aiurea cu un singur i !!!) (12-09-2013 @ 18:12 cf. și 22-09-2013 @ 09:14). Vezi și dativul „AI RĂSPUNS postări lui Urbos (corect, tot „POSTĂRII” – 09-11-2013 @ 14:06)
• „TOMI v-a veni” ( VA scris cu cratimă !!!)
• „…esti un prost, susti niste teorii imbecile” (SUSŢII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!) (13-09-2013 @ 00:41)
• „împușcați vor sfârșii” (SFÂRȘI scris cu 2 de i în loc de unul, cum e corect!) (21-09-2013 @ 04:43)
• „jiidanii se comportă ca nistre extraterestrii” (corect : „ca niște EXTRATEREȘTRI”, cu un singur i la sfărșit !!!) (18-09-2013 @ 00:12)
• „Postarile două de deasupra-s scrise” (???!!)
• „Evreii bolsevici a creat și impus cu forța comunismul” (în loc de AU creat)
• „Polul prostiei și marii ticăloși” (în loc de « ticăloşii », cu 2 i !!!)
• „VEȚI” scris aiurea cu cratimă (???!!!): „Toți basisti-s cretini, NU ve-ți găsi NICIODATA inteligența la ei!” (VEȚI scris cu cratimă !!??) (29-09-2013 @ 22:49) ; „TU ȘI COPII TĂI VA VE-TI LUA PEDEAPSĂ CUMPLITĂ” („VEȚI” scris aiurea cu cratimă și „COPIII” scris cu 2 i în loc de 3 !!!) (06-10-2013 @ 03:10) ; „Ve-ți vedea pe Dracul” (06-10-2013 @ 17:42) ; „NU VE-ȚI SCĂPA DE IADUL VEȘNIC (21-11-2013 @ 23:38) ; „ve-ți fi chinuiți de Satana” ; Ve-ți fi spânzurați („VEȚI” scris cu cratimă !!!) (21-02-2014 @ 22:16) ; „ve-ți fi forțati de lege” (6-04-2014 @ 08:53)
• „copii voștrii” (în loc de „COPIII VOȘTRI”, cum e corect !!!???) (06-10-2013 @ 00:2) ; „din banii voștrii” (corect „VOȘTRI”, cu un singur I !!) (07-10-2013 @ 17:40) ; cezi și „și copii stiu ca evreii sint stapini in FMI” (din nou „COPIII” scris cu 2 i în loc de 3 !!!)
• „Nu mai împuții Netul” (din nou un imperativ scris aiurea cu 2 i !! Corect : „nu mai ÎMPUȚI”!) (04-10-2013 @ 21:37)
• „nu ai voe sa vorbesti” (în loc de „nu ai VOIE”) (09-10-2013 @ 15:20)
• „aș fugii de acolo (FUGI scris cu 2 i !!) (15-10-2013 @ 02:52)
• „am avut cetațenia australiana care am pierdut-o” (în loc de „PE CARE am pierdut-o”, cum e corect !!!) (18-10-2013 @ 13:45)
• „Pupo” (scris fără cratimă!) (19-10-2013 @ 01:25)
• „ei au provocato” („Provocat-o scris fără cratimă !!!)
• „numerele astea (c)are le scri” (în loc de „Numerele astea PE CARE le SCRII !!!)
• „China poate venii” (VENI scris aiurea cu 2 i !!) (02-11-2013 @ 21:30)
• „L-E CUMPĂRĂ” (LE scris aiurea cu cratimă !)
• „ au pus stapînire forumul” (în loc de „PE FORUM” !!!, bașca î din i în loc de â din a !!!)
• „SE VA DOVEDII” (ortografiat aiurea cu 2 i !!!) (22-11-2013 @ 19:24)
• „se pot unii iarăși” (correct „gur I !!!) (24-11-2013 @ 13:56)
• „ Indivizi care cred orbeste în Basescu, toate minciunile și prostiile care [corect „PE CARE”!!!] le vorbesc, scriu pro Basescu se numește băsism!” [FRAZĂ FĂRĂ CAP, FĂRĂ COADĂ, FĂRĂ LOGICĂ, FĂRĂ ACORD ÎNTRE SUBIECT ȘI PREDICAT, etc. !!!???] (28-11-2013 @ 14:56)
• „Nu-i vina băsistului un NUL ca e prost, e a mă-si” (”MĂ-SII” cu 2 i, handicapatgule !) (06-12-2013 @ 00:55)
• „băsiștii… nu au umor pentru ca nu-i duc mintea!” (corect : „nu-I DUCE mintea”)
• „va putrezii” (scris aiurea cu 2 i !!!)
• „Moartea te va infășca” (în loc de ÎNȘFĂCA, cum e corect)
• „Vorbesti prosti” (cu un singur i – în loc de „Vorbești PROSTII”)
• „POPORUL ROMAN NU-I CRETIN, NU-L PUTEȚI PĂCĂLII” („păcăli” ortografiat tâmpește cu 2 i !) (1-12-2013 @ 20:01)
• „i-a-ș arunca la cîini” (corect : „I-AȘ arunca”) (5-12-2013 @ 10:36)
• „toate bisericile se vor unii” („UNI” scris aiurea cu 2 i !!!) (28-12-2013 @ 13:53)
• „Ducăse” (în loc de „DUCĂ-SE”, cum e corect) (31-12-2013 @ 08:21)
• „ființele vi (în loc de „VII” cu 2 i, cum e corect).
• „SUA are datori ENORME la China” (în loc de DATORII”, cu 2 i!!)
• „din burta m ă-t i” (scris aiurea cu un singur i !)
• „ADEVARUL VA IESII LA LUMINĂ („IEȘI” scris agramat cu 2 i!) (05-01-2014 @ 18:13)
• „fi demn” (corect „FII”, cu 2 I (05-01-2014 @ 16:02) , la fel „fi CINSTIT” (23-02-2014 @ 13:20)
• „Veți înghiții („ÎNGHIȚI” scris agramat cu 2 i!) (05-01-2014 @ 20:47)
• „proasta tati” (genitivul „TATII” scris aiurea cu un singur I !!!) (11-01-2014 @ 05:27)
• „PORCII BĂSIȘTI VA-ȚI NĂSCUT” (corect – dar infect ! : „Porci” nearticulat, adică cu un singur i, și V-AȚI – adică „v” liniuță „ați” și nu „va” – liniuță „ți”)
• „Afimația de deasupra postari tale, ramîne valabila!” (Dacă „afimația” poate fi doar o eroare de tastare, genitivul „POSTĂRII” scris cu un singur i e un agramatism clar, iar virgula între subiect și predicat e o aberație.)
• „inapoi sa nu mai vi!” (VII scris aiurea cu un singur i!), vezi și „Sper sa nu mai vi băut pe Net” (26-03-2014 @ 14:47)
• „vorbesc patru limbi fluent, nu le poate stapinii NIMENI PERFECT” („STĂPÂNI – infinitivul scris aiurea cu 2 I !!) (19-01-2014 @ 21:19)
• „vor suferii cumplit” (din nou viitorul scris aiurea cu 2 I !!!) (22-01-2014 @ 20:39)
• „ Pupați, va reciproc in cur” ( „PUPAȚI virgulă VĂ” în loc de PUPAȚI-VĂ”)
• „căra-ți-vă-n IAD” (o cratimă în plus ; corect : „CĂRAȚI-VĂ”)
• „DUCEȚIVĂ-N aia a mamilor voastre” (corect „DUCEȚI-VĂ-N” și „mamElor” !!!) (31-01-2014 @ 19:48)
• „Bago tare” (în loc de „BAG-O”, cu cratimă!) (15-02-2014 @ 23:04)
• „ sînt celebrii” (în loc de „SUNT CELEBRI!!!) (15-02-2014 @ 22:15)
• „Absolvenții fabrici de idioți” (îN loc de „absolvenții FABRICII” – genitivul scris aiurea cu un singur i”!!) (15-02-2014 @ 23:04)
• „VA PIERII (din nou viitorul scris aiurea cu 2 I !!!) (17-02-2014 @ 18:39)
• „NU MAI IEȘII” („IEȘI” scris aiurea cu 2 I !)
• „ Ma-tai Satana” (adică, probabil, „MĂ-TA-I…”) (04-03-2014 @ 17:48)
• „IADUL TE VA INGHITE” (corect „iadul te va ÎNGHIȚI”) (24-02-2014 @ 20:27)
• „il mai ți … secret?” („ȚII” ortografiat aiurea cu un singur i!) (07-03-2014 @ 09:13), la fel și „ți capul” (18-04-2014 @ 20:14) !
• „Toata lumea stie ce am scris deasupra postari tale, si copii” (corect : genitiv„POSTĂRII” – cu 2 i și „COPIII” cu 3 i !!!) (09-04-2014 @ 09:00)
• „Tu scimbă-ți creierul, numai prosti băsiste și minciuni emite! („PROSTII” scris aiurea cu un singur i !!)
• „ Nu minții ! (imperativul scris aiurea cu 2 I !)
• „ști să scri românește” (în loc de „ȘTII să SCRII”)
• „o țara îintreaga la vazut” („L-A” scris aiurea, fără cratimă”)
• „NU MAI MURDĂRII” (scris aiurea cu 2 i !) (09-04-2014 @ 16:43)
• „te-a invățat să susți” (în loc de „SĂ SUSȚII”, cu 2 i, cum e corect !!) (13-04-2014 @ 23:34)
• „e permis sa arborezi steagul țări tale la casa ta” (ȚĂRII – substantiv la genitiiv! – e scris agramat cu un sigur i.) (16-04-2014 @ 21:37)
• „Mai dute dracu-lui… ca chiorul, de acum de cite ori î-ti raspund nu respect nicio
regula”(„DU-TE”scris aiurea fără cratimă și „ÎȚI” scris aiurea cu cratimă !!!) (16-04-2014 @ 21:37)
• „mie greață” („MI-E” scris aiurea fără cratimă!!) (17-04-2014 @ 23:47)
• „de cemi pierd vremea”. („CE-MI” scris aiurea fără cratimă)
• „La scumpi lui părinți” (corect „SCUMPII”!, cu 2 i !!) (02-05-2014 @ 17:08)
• „culmea neobrăzări” (correct ”NEOBRĂZĂRII” – la genitiv cu 2 i !!!) (01-05-2014 @ 17:56)
• „La rupt Băsescu” („L-A” scris aiurea fără cratimă !!!) (06-05-2014 @ 07:50)
• „nu poate fii anulat” (correct : „nu poate FI”, cu un singur i !!!) (07-05-2014 @ 14:52)
• „Tu ai început cu metoda asta si tot asa o ți” („ȚII” scris agramat cu un singur i !) (31-05-2014 @ 12:08)
• „ nu ști să scri româneste” (corect „nu ȘTII să SCRII”, cu câte 2 de i!) (31-05-2014 @ 12:27)
• „tu te ocupi in timpul liber cu asemenea porcari” (în loc de „PORCĂRII”, cu 2 I !!) (02-06-2014 @ 09:28)
• „vrea să intmideze pe antibasiști!” (corect : „vrea SĂ-I intimideze pe…”) (06-06-2014 @ 07:49)
• „un hoț de teori” (în loc de „TEORII”, cu 2 i !!!) (10-06-2014 @ 16:29)
• „nimeni in Istoria Romaniei nu au jefuit țara” (subiectul gramatical fiind „nimeni”, acordul corect e „nimeni nu A jefuit…”!!!) (11-06-2014 @ 09:14)
• „Te bagă cubanezi la pușcărie” (în loc de „CUBANEZII”, cu 2 I, cum e corect !!!) (14-06-2014 @ 08:00)

Iar după automulțumire („un NUL nebunul, afirmi ca vorbesc si scriu romaneste extrem de rudimentar, ESTI NEBUN, ca toți basistii, oricine citeste postarile mele poate vedea ca scriu foarte bine in l. romana!” – 14-03-2014 @ 00:21 ) și scuze penibile („Singura greseala care o fac, citeodata e ca pun un i in plus sau in minus, IDIOTULE BASIST!” – 08-11-2013 @ 03:29), BOMBOANA DE PE COLIVĂ, MÂNDRIA DE A FI TÂMPIT : „Du-te bou băsist în mă-ta, ți-am zis de multe ori scriu cum vreau eu nu cum vrei tu BOU BASIST, ca toți bășistii!” (04-10-2013 @ 22:09).

salut 26-06-2014 - 23:35

Mai secatura de Cluj, cand eu ti-am zis ca singura ta legatura cu titlul de „doctor” e ca-i numeri scuipatii lui Huhu, te-ai suparat, ai bagat repede faimosul „ba nu, ba tu”.

Uite, mai secatura, singur scrii cat de „doctor” esti in postarea de mai sus: desi somat de nenumarate ori sa spui ceva din creierasul matale, ai esuat de fiecare data.

De fiecare data l-ai injurat pe ala care spunea sa gandesti cu volumul dintre urechi ca si cum te-a injurat de mama.

Dar, in tot timpul asta, tu adunai constiincios flegmele lui huhu, sute, mii, cu data, ora minut, secunda. Carevasazica, scriai in carnetel. Asa si fi-to ala sobolan, scia in carnetelul ofiterilor, fi-to ala rujat scria ode in carnetel…tac-to, probabil si ala facea delatiuni scrise.

D-aia sunteti toti basisti, ca sunteti prosti ca noaptea, fuduli, neamuri de sluga si delatori.

Hehehe, mai secatura, secatura !

UnUL 26-06-2014 - 23:47

Salaud, te cam repeți, ai spus de vreo 70 de ori imbecilitatea asta, ultima dată ți-am răspuns chiar azi. Refuz să mai discut cu tine pe tema asta, oricum ești prea tâmpit ca să pricepi (dovadă că nu ai înțeles nimic din articolul lui Zachmann – care, după tine, nu spunea nimic – și a fost nevoie să ți se explice.) Așa că repetă imbecilitatea asta până rămâi cu gura strâmbă, mă lasă complet rece.
Nu ești decât un kkt puturos care provoacă greață.

Antibasistul 27-06-2014 - 00:12

Handicaparule mintal un NUL basistul nebunul, BLESTEMATI SINTEȚI IN VECI, TOȚI BASIȘTII!!!

Cioxe 27-06-2014 - 00:41

NULule , de ce nu te-ai facut contabil ?
Stiu era greu pentru creieru’ tau de babuin amestecat …. infine… lasa ba baietzii sa mai si greseasca ca si tu gresesti ”la greu” !
Tu gresesti , in primul rind , ca te masturbezi p’un forum cu unii baieti ageri la minte …. in al doilea ca n-ai grija de sclifosita aia de baba care-ti pune coarne de cind ai terminat facultatea .
In al treilea…. mai e nevoie ?

Cioxe 27-06-2014 - 00:46

Maslina asta de bou carpatian are dreptate si banuia c-o sa te dai in stamba si-o ne ne explicit ca-n DEX , boala de care suferi !
Este ca nu doare ?

Antibasistul 27-06-2014 - 00:51

SCUZAȚI, AM UITAT, MA C…C PE TOȚI BASISTII, IN VECI, AMIN!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-06-2014 - 20:07

IDIOTULE ,
Bhasanau nu a fost primar !
nu si-a acordat singur casa de pe MIHAILEANU 1
nu a facut retrocedari ilegale !
nu a avut contract cu luxtenul , unde warzuka lua 8/10 mii de Yoroi!
NU a fost , nici APOSTU !

UnUL 26-06-2014 - 20:45

A fost; eu vorbeam de actualii primari și președinți de consilii, dar tu ai o obsesie.

UnUL 26-06-2014 - 20:46

Băsescu a fost Apostu? (Cam așa se înțelege din postarea ta.)

Cioxe 27-06-2014 - 00:52

Boul Carpatian te-a facut IDIOT… tu esti de accord ?
Eu da .

Antibasistul 27-06-2014 - 01:01

Da, si eu, io.

UnUL 27-06-2014 - 07:28

E nostim cum s-au găsit 3 idioți ca să taxeze pe cineva de idiot.

Cioxe 28-06-2014 - 03:18

UnUL

27-06-2014 at 07:28

E nostim cum s-au găsit 3 idioți ca să taxeze pe cineva de idiot.

Cioxe :
NULule , nu s-au gasit…. baietzii ,pur si simplu, au constatat un fapt mai mult decit evident !
Dar stai linistit omule… esti in intrecere cu Ancutza, Boul Carpatian, Tomi plotoneru’ , Jan Dinu cretinu’ …samd… si pin’ la finala mai e !
Nu stiu dac-o sa cistigi tu cu toate ca esti talentat…

tomi 28-06-2014 - 04:24

Cioxe
28-06-2014 at 03:18
============
Ma loaza, tu primesti iesire de la ospiciu la fiecare sfarsit de saptamana? Auzi imbecile, daca tot dai rar pe acasa lasa tu postarile si du-te fa si tu ceva folositor de exemplu faci o vizita in pi7da ma-tii.

UnUL 28-06-2014 - 07:32

După orele la care postează cretinul ăsta, cred că și Cioxe e un „mare patriot” român care a întins-o din România cât a văzut cu ochii după principiul „Ubi bene ibi patria”.

Antibasistul 28-06-2014 - 07:37

Ba un NUL, pe Cioxe l-a acceptat o țara pentru ca-i destept, ai fi vrut si tu sa emigrezi dar nu te-a acceptat nici o țara PENTRU CA DAI IN GROPI, RETARDATULE!!!

UnUL 28-06-2014 - 07:48

Nu știu ce țară l-a acceptat: probabil Cuba sau Coreea de Nord. Dacă, totuși, a ajuns prin vreo țară democratică, probabil că s-a „calificat” acolo la spălat WC-uri, ca și Salaud.

UnUL 28-06-2014 - 08:01

Iar dacă e, într-adevăr, în Noua Zeelandă, cum spune – țară care la ora asta e plină de români (am și eu câteva cunoștințe pe acolo care s-au realizat foarte bine : unul e dealer de mașini, altul funcționar la o bancă…), e evident că au nevoie și de unii tâmpiți ca Cioxe, care să facă muncile murdare pe care până și maorii refuză să le facă.

Mircea 26-06-2014 - 19:15

„Studiu şocant: Pe 80% din banii româneşti scrie “Mită” cu cerneală invizibilă! Restul sunt falşi”

Mircea 26-06-2014 - 19:21

„Datele de la recensământ arată că politicienii români sunt, în funcție de confesiunea la DNA, 35% audiați, 30% inculpați, 20% trimiși în judecată, 5% unguri și 10% nu știu/n-au fost prinși încă.”

Pribeagul 26-06-2014 - 20:04

Avem o problema uriasa: coruptia. Utilizarea, in analiza situatiilor si luarea deciziilor, a sistemelor informatice ar putea diminua acest fenomen.

Citi dintre cetateni stiu si pot analiza actiunile primarului si consiliului?

jan dinu 26-06-2014 - 22:37

Inca unu a picat
Pentru shpaga cere-a luat
Shi-o sa stea la bulau
ANI integi de-i vine rau !
JD-USA

Antibasistul 26-06-2014 - 22:44

Pentru tine Jane-Trotski
Nu-i bulau, ca-i prea usor,
E glontele KGBist putinist-stalinist!!!

jan dinu 26-06-2014 - 22:53

Lasa bah politica ,treci la ucrainiece …
ca doar ele te fac bine … incepe cu masajele in cazul ca
ai dificultati la – erectii – !!
JD-USA

Antibasistul 26-06-2014 - 23:00

Jane-Trotski
Regret, nu vei scapa
De Glontele Sfînt
Al KGB-stalinist!!!!!
Sa-ți fie țarîna usoara!!!

jan dinu 26-06-2014 - 23:07

Bah ,EU (UnUL -:))) ) am alergii la
– gloante sfinte – ortodoxe – alea sunt
ale voastre la – vatra – cu Kalesnikoave !
Am branduri care tu nici nu le visezi !
Armanent serios nu piskoace d-astea
rudimentare ….
JD-USa

Antibasistul 26-06-2014 - 23:57

Jane, nu vei muri
De moarte buna,
Vei muri de gloanțe
De Kalasnikov. AMIN!

Antibasistul 27-06-2014 - 00:01

PS. Nu am nici un amestec in cum vei crapa țigane Jane, ADEVARUL VA IESI LA LUMINA!!!

jan dinu 27-06-2014 - 00:18

Bah ,EU mor de moarte naturala cu
femeile in PO-ala !!
JD-USA

Cioxe 27-06-2014 - 00:28

Bey Jane, titirezu’ ala tu-l numesti PO-ala ?
‘Reai al drea’ de anormal !

Cioxe 27-06-2014 - 00:31

Anti, asta ar fi decent pentru anormal … eu cred c-o sa se-ncurce in atzele de la camasa de fortza ….

Antibasistul 27-06-2014 - 00:44

Cioxe, CORECT!!!!

Antibasistul 27-06-2014 - 00:47

Cioxe :))

UnUL 29-06-2014 - 17:14

Nostim „di tăt”. Dar adevăratul Antibăsist va face preinfarct și o să-l ai pe conștiință.

Antibasistul 29-06-2014 - 18:02

un NUL securist propagandist basist, tu ai facut deja preinfarct, d-aia nu mai postezi!!!

UnUL 29-06-2014 - 19:06

Măi Bășinel, mai am și alte preocupări decât să te porcăresc pe tine.

Antibasistul 29-06-2014 - 19:33

M-am bucurat de pomana, am crezut ca a scapat Netul de…!

Antibasistul 29-06-2014 - 19:35

…de propaganda mincinoasa basista!!!

UnUL 29-06-2014 - 19:55

Nu spera și nu ai teamă – a spus poetul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 29-06-2014 - 19:57

De cate ori ai fost banath ,doar azi ?

UnUL 29-06-2014 - 20:06

„banath”????

Cioxe 27-06-2014 - 00:33

Pune stinga la treaba , bey gindac de Colorado !

Cioxe 27-06-2014 - 00:57

Si la bulau o sa dea
Peste tine…janghinea
Si de n-o fi cu banat
Jane, hai, nu mai minca c…t !

Antibasistul 27-06-2014 - 01:07

Cioxe, si io am fost departe de patria puli noastre, IUBITE AMARAITA ROMANIA, 5 ani in Australiiiaaa.
Chiar esti in N. Zelanda?

Cioxe 28-06-2014 - 03:19

yes Sir !

Cioxe 28-06-2014 - 03:42

Si nu mai pune intrebari d’astea ca altfel te-ntreb si eu cu cite ti-ai inselat sotzia … OK ?
Aici doar ne distram si din cind in cind mai injuram …. ca nimeni nu-njura mai frumos ca noi romanii !
Le-am tradus o caterinca cu mortzii … stii tu…
Nimic , s-au uitat ca baba lu’ NULu’ la gard !
Poate ca-i mai bine ca nu s-au prins …. nu stiu…
Noi daca stim atitea o ducem mai bine ?
Sigur, noi ne-amuzam dar astia au burtzile pline si habar n-au ce-i ala Bucarest si ce-i cu mortzii aia , cine-i Putin , closhca cu puii de aur sau Jean Dinu poetu’ poooooliiii
Ei stiu doar All Blacks ! !
daca zici ceva de mamutzii astia …esti halit !
Frumoasa tara departe de lumea dezlantzuita !
Astia se bat numai pe terenul de rugby …. pai nu-i bine-asa ?

Antibasistul 28-06-2014 - 07:41

Corect domnu Cioxe, :))

Antibasistul 29-06-2014 - 18:57

Corect domnu Cioxe, sa traiti,

Antibasistul 29-06-2014 - 18:58

Cioxe omnu Cioxe? ESTI TU?

Antibasistul 29-06-2014 - 19:04

Cioxe, corect,corect !

Antibasistul 29-06-2014 - 19:05

Cioxe, esti tu?

Antibasistul 29-06-2014 - 19:07

Cioooxe…??

Cioxe 28-06-2014 - 03:54

Cind spui patria pulii noastre imi place sa cred ca te referi la fetitzele tineretzii noastre .
Romania n-are nici o vina , vrei sau nu vrei , e ca un bluestem ….o vom iubi pina la moarte !!!

tomi 28-06-2014 - 04:31

Cioxe, iubesti tu pe poola ma-tii care te-a avortat. Auzi bestie asa ca intre prieteni, hai fi sincer, cati ani ai stat la bulau tataie? Auzi pare-mi-se ca baietii de la Interpol au cam dat de urmele tale de cand postezi pe la noi la Z.V.. Nu cred ca vei mai avea mult timp sa te joci cu sulla pe forum.

Antibasistul 28-06-2014 - 07:42

Foarte corect!

Antibasistul 28-06-2014 - 07:43

Postarea de sus e pentru Cioxe!

tomi 28-06-2014 - 14:16

Multumesc pentru aprobare HUHULE!, Bine faci sa fi mereu asa sa ma aprobi, vezi derbedei si vagabonzi ca Cioxe asta sant ca si canceru, se baga si infecteaza tot.

tomi 28-06-2014 - 14:21

Gata nu-l mai deranjati pe Cioxe, i s-a terminat permisia, s-a intors la bulau, se pare ca are nu mai mult de 6 ore pe saptamana liber, atunci mai apuca si el sa posteze. Se pare ca l-au prins cu droguri cred ca ia pedeapsa capitala, acolo in Orient se pedepseste grav si fara scuze treaba cu drogurile.

Antibasistul 28-06-2014 - 14:25

Aprobarea-i pentru Cioxe, pe care-l admir pentru umorul lui!

VISINATĂ FOARTE BUNĂ, FACUTĂ DE MINE, ASTA BEAU ACUM, NU E FOARTE TARE, E FOARTE GUSTOASA SI NATURALA ECOLOGICA, FARA CHIMICALE!!!

tomi 28-06-2014 - 14:49

Auzi huhule, au fost visine bune anul acesta? Nu prea au prins soare sa se indulceasca, a plouat mult in tara, am auzit de pe la stiri. Ce zici daca vin peste doua saptamani, mai prind visine pe la piata? Mi-e dor de ele, aici la noi cresc doar cirese, visine nu avem. Dar si ciresele sant scumpe al dreacului, o cutiuta mica de plastic cam 250 de grame costa pe la 15 sekeli.

ValVerde 28-06-2014 - 14:57

E FOARTE GUSTOASA SI NATURALA ECOLOGICA, FARA CHIMICALE!!!

===

Da’ zahar i-ai pus?
Din ala care creste in boscheti, natural si fara chimicale ! Si fara procese industriale !
Iei visina cu simbure ecologic si zahar cum faceau dacii pe vremea lor, ca atunci nu exista Chevron.

Antibasistul 28-06-2014 - 15:13

Tomi, acum am in mina visine mari. bine coapte, rosu inchis, aproape negre.
Pacat ca nu e posibil sa servesc cu visinata, forumistii, aici pe forum!

Stai linistit, vei gasi si peste doua saptamîni visine, bine coapte, MAI IEFTINE CA ACUM, în ciuda ploilor, ieri am cumparat 6 kg. bine coapte, mari, cu 5 lei kg.

POATE IN BANAT, PENTRU CA-I MAI CALD se coc si se termina mai repede, dar in Ardeal le gasesti si peste doua saptamîni in piața.

Antibasistul 28-06-2014 - 15:21

Val de c… ai dreptate, zaharul nu e natural, dar voi incerca sa fac si puțina visinata indulcita numai cu miere, SA VAD CE IESE.

ValVerde 28-06-2014 - 15:28

Daca ma rogi frumos ti-o pot indulci eu, amestecind bine cu bilibarezu’ natural.

UnUL 28-06-2014 - 16:38

Eu tocmai am terminat de pus vișinată și dulceață de vișine.
Nu știu, domnule Tomi, dacă în 18 vor mai fi vișine. Dar sunt foarte bune.

tomi 28-06-2014 - 17:36

Antibasistul
28-06-2014 at 15:21

Val de c… ai dreptate, zaharul nu e natural, dar voi incerca sa fac si puțina visinata indulcita numai cu miere, SA VAD CE IESE.
============
Feresca Dumnezeu, HUHULE, nu fa prostii, nu cumva sa bagi miere, strici bunatate de visinata-. FERMENTEAZA!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 18:29

@ val machitorul qrettynel ;
NU potzi sa skappy tampeni , fara sa prinzi in plasa ,,,skobari /papagali !
Zaharul nu este natural !
Si uite sant bovis (fara sa pomenim de saliut-saliut, ) care o inghit !
O rumega si o ETALEAZA !
…te satisfac prosthi !
Peer Versulle!

Antibasistul 28-06-2014 - 19:03

Ba Tomi, ma gîndeam doar la un experiment ”stințific” cu 1kg. de visine si o leaca de miere sa vad ce iese, nu-i mare paguba 1kg. de visine si puțina miere!

Antibasistul 28-06-2014 - 19:08

Îincerc cu 0,5 kg de vișine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 28-06-2014 - 15:58

15 shekeli=15 lei
SCUMP pt. cine castiga cca 6000/8000 $! ca
Ca specialist in industria de armament !

tomi 28-06-2014 - 17:55

Mai Parpanghel, poti da un pretz pe tot ce crezi ca se merita. Ciresele se iau de la livada cu 4 sekeli kilogramul. Pana ajunge la Super trece prin vreo 4 maini si ajunge cutiuta de 250 gr la 15 sekeli. Pai sant de acord sa platesc dar nu sa tin excrocii de zarzavargii. Prefer sa fac 200 de km pana pe Golan sa iau vreo 10 kg de cirese cu 4 sekeli direct de la livada si tot ies in castig.
Vezi aici este ironia economca, faci misto ca am zis cum 15 sekeli este mult pe un sfert de kg de cirese, da si sustin dar uite saptamana trecuta mi-am luat la colectia mea de ceasuri un Frederique Constant automatic – Geneva- cu 7580 de sekeli, uite asta mi s-a parut ieftin. Totul depinde in ce scop scoti banii din buzunar. Acesta este al patrulea ceas adaugat colectiei mele pe anul acesta, un Omega, un Longines un Certina si ultimul pana acum de fapt cel mai scump Frederique Constant. In ceea ce priveste hoby nu fac economii si nevasta-mea intelege, este o investitie si nu risipa. Valoarea aurului sau al ceasurilor elvetiene poate doar sa urce, nicidecum sa scada. Tot la fel nu ma zgarcesc sa dau 200 de sekeli pe o moneda de argint de o uncie, la colectia mea de monede care cred sa am vreo 150 de monede. Cand vin in Romania le cumpar de la piata cu 20-30 de lei, romanii nu au habar cat costa argintul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult