Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Rudel Obreja, arestat 30 de zile

Rudel Obreja, arestat 30 de zile

scris de A.B.
11 afisari

Tribunalul București a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului președinte al Federației Române de Box (FRB) Rudel Obreja, în dosarul „Gala Bute”, în care este acuzat de mai multe infracțiuni de spălare de bani și evaziune fiscală.

Rudel Obreja, reținut de procurorii DNA

Rudel Obreja, reținut de procurorii DNA

Decizia nu este definitivă.
Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, joi, în sala de judecată, că procurorii cer arestarea sa ca să îl preseze să depună o declarație împotriva Elenei Udrea.

Obreja a afirmat la ieșirea din Tribunalul București că și-a spus punctul de vedere în fața judecătorului și a refuzat să o denunțe pe Elena Udrea, cum i-au de de înțeles procurorii că ar trebui să facă.

”Paradoxal, oamenilor cărora le sunt reținut în sarcină infracțiuni de corupție nu li s-a cerut arestarea” a remarcat Obreja, făcând referire la foștii angajați ai Ministerului Dezvoltării inculpați în același dosar.

”Se poartă denunțurile. Asta swe dorește – un denunț al meu împotriva doamnei Udrea, pe care nu îl voi face pentru că nu am cu ce”, a precizat fostul președinte al FRB.

”Obreja nu spune ce vor anchetatorii”, a subliniat el. ”Eu sunt un om corect și nu arunc niciodată cu noro ca să scap”, a afirmat Obreja.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult