Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Rudel Obreja, din nou la DNA: E o înscenare a lui Vîntu

Rudel Obreja, din nou la DNA: E o înscenare a lui Vîntu

scris de C.S.
2 afisari

Fostul preşedinte al federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, este din nou audiat la DNA. Obreja susţine însă că este victima unei înscenări făcute de Sorin Ovidiu Vîntu.

Rudel Obreja, din nou la DNA.

Procurorii îl acuză că ar fi cerut 1 milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu pentru a interveni în favoarea acestuia în faţa unui complet de judecatori de la Înalta Curte.

Acesta susţine că Vîntu ar avea două motive pentru a pune la cale „înscenarea”. Potrivit lui Obreja, afaceristul l-ar fi denunţat pentru a-i fi redusă la jumătate o pedeapsă cu închisoarea, pe care urmează să o primească, dar şi pentru a lovi justiţia la cel mai înalt nivel, „acolo unde el a fost condamnat”.

Rudel Obreja se află, din 5 martie, în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti, care a înlocuit măsura arestului preventiv, în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut în 4 martie, la Tribunalul Bucureşti, prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul lui Rudel Obreja, cercetat pentru trafic de influenţă. Instanţa a dispus însă ca Obreja să stea în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Astfel, în următoarele 30 de zile, Obreja nu poate părăsi locuinţa, fără permisiunea instanţei şi este obligat să se prezinte în faţa procurorilor sau judecătorilor ori de câte ori este chemat.

Fostul preşedinte al FRB a fost arestat preventiv în 5 februarie, în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă.

1 comentariu

urbos 13-03-2014 - 14:43

Animalele de procurori, nimic de otreapa Udrea?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult