Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei S-a încheiat expertiza: Şerban Huidu aşteaptă verdictul

S-a încheiat expertiza: Şerban Huidu aşteaptă verdictul

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Parchetul General a anunţat vineri că au fost primite concluzille expertizei privind împrejurările producerii accidentului provocat de Şerban Huidu

serban huidu

Mesajul lui Serban Huidu

Potrivit comunicatului Parchetului General, remis de Agerpres, activăţiile din cadrul expertizei au inclus şi un experiment judiciar, care a avut loc în cursul lunii ianuarie la locul producerii accidentului, la care au participat reprezentanţi ai ambelor părţi implicate şi apărătorii acestora. Procurorii Parchetului General se vor întâlni zilele acestea cu membrii ale părţilor implicate pentru a le prezenta concluzile şi pentru a stabili eventuale obiecţiuni.

Accidentul rutier, în care a fost implicat realizatorul TV Şerban Huidu, s-a produs  pe 16 noiembrie 2011, în apropiere de localitatea Timişul de Sus din judeţul Braşov. Concluzile procurorilor arătă că, în timp ce se deplasa pe DN1, Şerban Huidu, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind udă, a pătruns pe contrasens, unde s-a acroşat cu o Dacia Logan ce venea din sensul opus. Coliziunea a dus la decesul a trei persoane aflate în Dacia Logan.

7 comentarii

Ciu Huhu 23-03-2012 - 16:44

Merita 15 ani cu executare dar va primi 3 ani cu suspendare, PENTRU CA-N ROMANIA NU EXISTA JUSTITIE!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 17:15

Marsss in banca, ia abecedaru si codul de bune maniere ! Ca nu esti tu in masura de a da verdicte la adulti ,prosthonacce Fui-ciu-fui!

Ciu Huhu 23-03-2012 - 17:29

Iar aiurezi!

प्रिंस Parpanghel Carpathians 23-03-2012 - 18:04

Hallo-Hallo ,NENEA WEB-MASTERU , e schimbat MORTTU, asta nu-i pulifriciu FUIu CIU, asta e doar ZOMBI s-au CLONA MORTTU’lu ! Mai cautat ila MORGA !

Ciu Huhu 23-03-2012 - 18:19

Da Parpanghel, te-am cautat la morga, am crezut ca lumea intrega are fericirea de a fi scapat de maimutoiul Parpanghel, din pacate nu a fost sa fie, era doar un amarit de boschetar care semana cu tine!

Cornelia Galavan 23-03-2012 - 18:58

JUSTITIA MI-A DISTRUS VIATA DATORITA UNEI EXPERTIZE FALSE ASCUNSA DE PROCURORI PENTRU MUSAMALIZAREA DOSARULUI.
PRIMUL EXPERT TEHNIC AUTO CONDAMNAT PENTRU O EXPERTZA FALSA DIN ROMANIA.
Cititi articolele ” S- a facut de ras ca procuror dar a fost promovat sef la DNA ” (RL), ” Cornelia Galavan femeia in carje vare a invins sistemul ” (JN) si ” Expertul m-a facut din victima vinovata ” (CLICK). Expertul si actul de justitie in care a aparut coruptia si abuzurile magistatilor, mi-au distrus viata mai rau decat accidentul rutier in urma caruia am ramas infirma datorita celor 15 ani de procese penale sii civile contradictorii, in prezent urmand alte dosare penale. Acest ‘ record ‘ penibil datorat unei justitii penibile ce favorizeaza indirect numarul mare de tragedii rutiere in urma caruia mor OAMENI nevinovati a stat la baza initierii si organizarii proiectului ” LACRIMA RUTIERA ” prin care sunt comemorate anual in Piata Universitatii din Bucuresti, victimele tragediilor rutiere. Proiectul sustine ca in Romania nu exista o justitie reala in solutionarea accidentelor rutiere avand in vedere ca ‘ uciderea din culpa ‘ este condamnata cu suspendarea pedepsei in proportie de 85 %, iar victimele si urmasii celor decedati sunt umiliti in justitie. Oare cate expertize tehnice auto false au stat la baza musamalizarii doserelor penale in urma ” genocidului rutier ‘ in care au murit mii de oameni si alte mii au ramas infime ca si mine ?
Daca toate dosarele penale avan ca subiect ‘ uciderea din culpa ‘ in urma din perioada 1990-2011 din Romania ar fi fost solutionate in tari din UE infractorii ce au indoliat mii de familii, ar fi executat in penitenciar peste 20.000 de ani, si nu ar fi primit condamnari cu ‘ suspendare !
DIN TREI EXPERTI LA DOSAR UNUL A FOST CONDAMNAT, UNUL MI-A CERUT BANI, DOAR UNUL NU A FOST CORUPT DAR EXPERTZA LUI NU A FOST LUATA IN CONSIDERATIE DE MAGISTRATI !
PUTEA FI EVITAT ACEST ACCIDENT IN CARE AU MURIT OAMENI NEVINOVAT ? DA ! SI ATUNCI DE CE ESTE CONSIDERAT ‘ UCIDERE DIN CULPA ‘ ?
” LACRIMA RUTIERA – LA…CRIMA RUTIERA.

Ciu Huhu 23-03-2012 - 19:19

Asta-i inca una din nenumaratele dovezi ca in Romania NU EXISTA JUSTITIE!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult