Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei S.O. Vîntu ar putea fi eliberat condiţionat

S.O. Vîntu ar putea fi eliberat condiţionat

scris de L.M.
79 Afisari

S.O. Vîntu ar putea fi eliberat condiţionat. Comisia de la Penitenciarul Jilava i-a scăzut lui Sorin Ovidiu Vîntu aproape 33 de zile din condamnarea pe care a primit-o pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

sorin ovidiu vantu

S.O. Vîntu ar putea fi eliberat condiţionat

De asemenea, a constatat că acesta poate cere unei instanţe eliberarea condiţionată, au declarat, joi, surse judiciare, citat de Mediafax. Potrivit surselelor citate, Comisia de analizare a cererilor de eliberare condiţionată de la Penitenciarul Jilava i-a scăzut lui Sorin Ovidiu Vîntu perioada de 32,9 zile din condamnarea la un an de închisoare pe care a primit-o în dosarul privind şantajarea omului de afaceri Sebastian Ghiţă.

Comisia a luat în considerare pentru această decizie şi faptul că Vîntu a publicat o carte cu conţinut ştiinţific printr-o editură agreată de Colegiul Naţional al Cercetării Ştiinţifice din Învăţământul Superior, au precizat sursele judiciare. Vîntu a avut un orar definit pentru întocmirea lucrării ştiinţifice, pe care ulterior a publicat-o în modul precizat, au mai spus sursele citate. Comisia a stabilit că sunt îndeplinite condiţiile pentru eliberarea condiţionată a lui Sorin Ovidiu Vîntu, dar aceasta se va face doar după ce o instanţă de jucată va analiza o astfel de cerere.

În 21 iunie, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Sorin Ovidiu Vîntu la un an de închisoare cu executare în dosarul în care a fost acuzat că l-a şantajat pe Sebastian Ghiţă. În acelaşi dosar, Ilie Cezar a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu executare pentru aceeaşi infracţiune, decizia instanţei fiind definitivă.

1 comentariu

kapa 07-12-2012 - 07:16

de as fi spartan as actiona conform.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS