Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Se întoarce în ţară: Mihail Boldea s-a predat la Nairobi

Se întoarce în ţară: Mihail Boldea s-a predat la Nairobi

scris de M.A.
6 afisari

Mihail Boldea s-ar fi predat la Consulatul României din Nairobi, Kenya.

mihail boldea

Deputatul Mihail Boldea

Potrivit TVR, care-l citează pe avocatul lui Boldea, Mihail Boldea s-a predat la Consulat României din Keny, duminică seara. Informatia a fost confirmata si de surse judiciare.

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat duminică seara, în exclusivitate pentru TVR, că deputatul se va întoarce în ţară, la începutul săptămânii – luni, marţi sau miercuri, în funcţie de cum va găsi bilet.

Traian Băsescu a declarat duminică seara că deputatul Mihail Boldea este „perfect localizat” şi ar putea fi reţinut în orice moment, dar interesul României este ca el sa fie adus în ţară prin intermediul autorităţilor române pentru a preveni o detenţie pe teritoriu străin.

Pe numele lui Mihail Boldea există un mandat de arestare emis în lipsă. Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a lui Mihail Boldea, pe care îl acuză de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

3 comentarii

urbos 26-03-2012 - 17:51

Asta daca vrea sa-si bata joc de idiotul de la Cotroceni, se intoarce cat e ala plecat in Coreea. Ramane mascarciul cu sula-n gura. Prinde el, face el…imbecil securist cu smenurile lui de doi lei, la care casca numa prostii gura.

digital 27-03-2012 - 00:49

să vezi ce vomită ăsta din el după ce vine-n țară!
cred că o să fie circ!

Ciu Huhu 27-03-2012 - 06:08

Ma intreb daca nu cumva banda de mafioti a acestui ticalos Boldea, nu doar a batut batrini pentru a le lua locuintele pe nimic, nu cumva pe cei mai multi din ei i-a omorit pentru a le lua locuintele pe nimic, tilharii pedelisti sint in stare de orice, n-asa?

JOS PDL, JOS BASESCU!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS