Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Secretarul general al CSM promovat la Inalta Curte

Secretarul general al CSM promovat la Inalta Curte

scris de Ziua Veche
3 afisari

Secretarul general al CSM, judecatoarea Corina Alina Corbu, a fost promovata miercuri de colegii ei din CSM la Inalta Curte de Casatie si Justitie, impreuna cu judecatoarea Maria Luiza Paun, de la Curtea de Apel Bucuresti. Ambele judecatoare vor activa la Sectia contencios-administrativ si fiscal.

Interesant este ca legea interzice membrilor CSM sa promoveze in functie pe durata exercitarii mandatului lor, insa secretarul general, care ocupa aceasta functie din 2006 si e nelipsit din sedintele CSM, poate fi promovata in urma unui simplu interviu. Corina Alina Corbu provine de la Curtea de Apel Bucuresti. Din 2005 a fost detasata ca director de Resurse umane la CSM, iar in 2006 a devenit secretar general.

Pentru cele doua posturi de la Inalta Curte, atribuite de CSM judecatoarelor Corina Alina Corbu si Maria Luiza Paun au mai candidat judeactorii Doina Doican si Denisa Angelica Stanisor de la Curtea de Apel Bucuresti si Costinel Matarlichie, de la Curtea de Apel Craiova.

0 comentariu

caramache 30-04-2010 - 01:16

” In prezent, Serea era paznic la Penitenciarul Focsani, unde a intrat dupa ce a castigat un concurs cu nota 7,42, la sfarsitul anului trecut. Ionica Serea castiga 1.500 de lei in noua sa meserie.”

Cum poate fi cineva „In prezent” cind respectivul „era” ?!?!?!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult