Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Seful ANI: Agentia are in lucru dosarele a 100 de parlamentari

Seful ANI: Agentia are in lucru dosarele a 100 de parlamentari

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Seful Agentiei Nationale de Integritate, Catalin Macovei, a declarat, sambata, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca institutia are in lucru dosarele a peste 100 de parlamentari, „un sfert din Parlament”, de aceea asteapta cu interes dezbaterea din Parlament a noii legi de functionare a ANI, transmite Mediafax.


„Sunt vreo 100 si ceva de parlamentari, un sfert din Parlament, de aceea astept cu maxim interes dezbaterea din Parlament a noii legi a ANI”, a spus Catalin Macovei, raspunzand unei intrebari a moderatorului emisiunii privind dosarele pe care ANI le are in lucru si despre care presa nu a aflat inca. El a precizat ca printre dosarele pe care Agentia le are in lucru sunt si cele privind fosti si actuali ministri, presedinti de Consilii Judetene si primari. Intrebat daca este de parere ca problemele cu care se confrunta ANI in acest moment sunt legate de vreunul din dosarele instrumentate de institutie, presedintele ANI a raspuns ca s-a gandit, impreuna cu colegii sai, la aceasta varianta, insa nu are banuieli. „M-am gandit impreuna cu colegii mei la aceasta varianta si, ne gandeam, nu stiu ce dosare am facut in ultimele sase luni …”, a precizat Macovei.

0 comentariu

LimpDick 03-05-2010 - 16:24

…de pedala „vanitatii”…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult