Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Senatorea Doina Tudor a ajuns în Beciul Domensc (video)

Senatorea Doina Tudor a ajuns în Beciul Domensc (video)

scris de D.P.
18 afisari

Doina Tudor, senator PNL, s-a prezentat astăzi la DNA, după ce ieri senatorii au încuviințat reținerea și arestarea sa. Ea a părăsit sediul DNA în cătușe.

Doina tudor, retinuta de DNA

Doina tudor, retinuta de DNA

„M-am pregătit de alaltăieri, sunt pregătită și cu geantă și cu tot”, a spus Doina Tudor, senator PNL, înainte să intre în sediul DNA.

Doina Tudor este acuzată în dosarul fostului său soţ. Daniel Tudor, fost vicepreşedinte al ASF, este acuzat că ar fi primit 300.000 de euro mită ca să favorizeze o societate de asigurări. DNA spune că o parte din bani au ajuns la senatoarea PNL.

Întrebată de ce fostul ei soț a scăpat cu arest la domiciliu, iar ea va fi reținută, Doina Tudor a răspuns ”probabil așa trebuie să fie. Poate așa e procedura. Și el a stat 24 de ore din câte știu”. Tudor a mai spus că, în opinia ei, ea și fostul ei șot nu sunt vinovați.

”Sunt decizii politice, cred că le știți mai bine. Asta nu se comentează și nici nu am dreptul să le comentez”, a mai spus aceasta, întrebată fiind despre reacția senatorilor după discursul ei de miercuri.

”Problema este că nu voi avea ocazia să fiu la nașterea celui de la doilea nepot. Pentru mine asta contează”, s-a plâns senatoarea, precizând că a venit cu geanta și o are în portbagaj.

Trei milioane de euro ar fi cerut fostul vicepreşedintele al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, Daniel Tudor, pentru a măslui rezultatul unui control făcut la compania de asigurări Carpatica. A primit doar zece la sută din această sumă, în trei tranşe, spun procurorii, care în această după-amiază l-au şi reţinut.

Mita ar fi fost încasată de Daniel Tudor prin intermediul senatorului Doina Tudor şi al fostului secretar general al Senatului, Ovidiu Marian, puşi sub învinuire şi ei de anchetatori.

După mai bine de şase ore de interogatoriu, Daniel Tudor, fost preşedinte al Comisiei de Asigurări şi fost vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, a fost scos în cătuşe din sediul DNA. Până nu demult era unul dintre bugetarii cu cele mai mari salarii din România – peste 20.000 de euro – iar acum procurorii spun că ocupă un loc fruntaş şi în topul celor mai mari mite cerute în România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult