Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Senatorul Voicu a facut plangere impotriva procurorilor DIICOT

Senatorul Voicu a facut plangere impotriva procurorilor DIICOT

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Senatorul PSD Catalin Voicu, arestat pentru 30 de zile pentru fapte de coruptie, a contestat marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie rezolutia prin care procurorii DIICOT, care au deschis initial ancheta impotriva lui pentru fapte care vizeaza o serie de infractiuni la legea sigurantei nationale, au inchis cazul cu NUP (neinceperea urmaririi penale), si au declinat dosarul in favoarea DNA pe motiv ca faptele identificate se incadreaza in sfera infractiunilor de coruptie.


Surse judiciare ne-au informat ca senatorul Voicu considera nelegala investigarea sa initiala (in cadrul careia a fost interceptat de SRI) pe fapte care privesc siguranta nationala, pe motiv ca activitatea sa a nu se putea incadra intr-o atare categorie, precum si faptul ca solutia procurorilor DIICOT ar fi nelegala si s-ar fi dat prin rezolutie si nu prin ordonanta. Senatorul Voicu a fost adus marti la proces, cu duba detinutilor. Cauza s-a amanat insa, la cererea avocatilor lui Voicu si a procurorului de sedinta Victor Cornoiu, care au apreciat ca este necesar ca dosarul initial de urmarire penala de la DIICOT sa fie trimis la instanta pentru a fi analizat. Judecatorii Anca Viciu, Traian Gherasim si Victor Camenita Pasca, de la Sectia penala a instantei supreme, au amanat dosarul 1945/1/2010 pentru data de 4 mai 2010.

0 comentariu

zeitgeist 30-04-2010 - 23:30

…VINE TIMPUL,E APROAPE,SANGELE FASCISTILOR CAPITALISTO-COMUNISTILOR,RAHAATURILOR FARA DEMNITATE DOAR AHTIATE DUPA BANI VA CURGE IN SANTURI,NU MAI E MULT,NE COM RIDICA SI POLITIILE SI ARMATELE LOR MENITE SA LE APERE LOR VIATA SI SA NE TZINA PE NOI SCLAVII SUB CONTROL NU VOR MAI FI BUNE LA NIMIC! AU SI LINGAII COPII!!! NU-I ASTA PROBLEMA,VOR MURI SI COPII LOR COPII CEFOSILOR NU NUMAI AI NOSTRII,SI VOR MURI SI EI IN GUITZATURI PRELUNGI…HA HA HA MAI ALES NASTASE CE O SA MAI GUITZE POORCUL ALA UMFLAT PLUS ATATZIA ALTZII SI DUPA GATA CU SOCIATATEA DE TIP PIRAMIDAL CU STAPANI SI SCLAVI,TOATA LUMEA LA FEL SI RESURSELE IMPARTZITE EGAL,COMPUTERIZAT NU PRIN INTERMEDIUL BANILOR ASTIA IMPUTZITZI CU CARE PORCII CONTROLEAZA SCLAVII!!! VA CURGE SANGE MULT IN TOATA LUMEA!!! SI VOM INCEPE CU COPII LOR!!! II VOM ATACA ACOLO UNDE LE PASA,LA BANI CACI NU VOM MAI PLATI TAXE SI IMPOZITE,SA SE DARAME CASTELUL DE NISP CU GUSHATZI JEGOSI HA HA HA,E APROAPE VREMEA… PE CURAND POLITICIENI,BANCHERI,MILITZIENI,SOLDATI SI GENERALI…PE CUUUURAAAANDDDD!!!

nik 02-05-2010 - 13:14

ori azi ori maine tov. ilici tot va trebui sa dai socoteala ca prea multi au murit si tu jeg comunist si acum traiesti pe spatele poporului la jilava cu tine si cu cei care teau ajutat sa aduci tara in halul acesta esti o rusine ma mir ca nu teai ascuns pe la moscova

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS