Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Şerban Huidu, daune de 360.000 de euro familiilor victimelor

Şerban Huidu, daune de 360.000 de euro familiilor victimelor

scris de L.M.
4 afisari

Judecătoria Braşov: Şerban Huidu, daune de 360.000 de euro familiilor victimelor accidentului pe care l-a provocat pe 16 octombrie 2011, la Timişul de Sus şi care s-a soldat cu moartea a trei persoane.

Şerban Huidu, daune de 360.000 de euro familiilor victimelor

Şerban Huidu, daune de 360.000 de euro familiilor victimelor

Judecătoria Braşov a decis ca fiica Magdei Drăghici, Ioana Câmpean, să primească daune morale în valoare de 120.000 de euro şi daune materiale de circa 1.900 de lei. De asemenea, pentru soţia lui Ştefan Lungu Balog s-au stabilit daune morale tot de 120.000 de euro şi materiale de 5.500 de lei reprezentând cheltuieli cu înmormântarea şi 5.000 de euro reprezentând contravaloarea autoturismului Dacia Logan distrus în accident. Totodată, fiul lui Ştefan Lungu Balog va primi 120.000 de euro ca daune morale, transmite Mediafax. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de zece zile de la pronunţare.

În 29 iunie, Şerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Braşov la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor, următorul termen fixat la Curtea de Apel Braşov fiind anul viitor, în 31 ianuarie. La jumătatea lunii mai, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morţi produs în octombrie 2011 zona localităţii Timişul de Sus din judeţul Braşov. În urma accidentului provocat de Şerban Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult