Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Şoc. Cristian Cioacă a vorbit la telefon cu Elodia

Şoc. Cristian Cioacă a vorbit la telefon cu Elodia

scris de M.I.
1 afisari

Poliţistul Cristian Cioacă a spus presei, la ieşirea de la audierile în dosarul în care este acuzat de violarea secretului corespondenţei fostei soţii, că a vorbit cu Elodia la telefon.

Cioacă, audiat în dosarul în care este acuzat de violarea secretului corespondenţei fostei soţii, le-a spus jurnaliştilor la ieşirea din sala de judecată că Elodia l-a sunat recent şi că a vorbit cu aceasta la telefon, potrivit accesdirect.a1.ro. Întrebat de aniversarea avocatei, care ar fi trebuit să fie în urmă cu două zile, Cioacă a dat un răspuns şocant: „Am vorbit cu ea!, a declarat poliţistul.

Cioacă a stat aproape trei ore în faţa instanţei şi le-a spus judecătorilor că a spart e-mailul Elodiei crezând că va găsi indicii care să-l ajute s-o găsească. După dispariţia Elodiei, în 2007, poliţistul Cristian Cioacă că ultima dată a văzut-o pe Elodia în 30 august 2007, la ora 8.00, iar de atunci nu a mai luat legătura şi nu a mai fost contactat niciodată de aceasta. El a spus că, în dimineaţa respectivă, Elodia Ghinescu nu a discutat cu el şi nu i-a spus unde se duce.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult