Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Solomon ramane in arest, Penescu nu poate parasi tara

Solomon ramane in arest, Penescu nu poate parasi tara

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Tribunalul Galati a decis, joi, mentinerea masurii arestarii preventive pentru primarul Craiovei, Antonie Solomon, precum si masura interdictiei de a parasi tara pentru omul de afaceri Cornel Penescu si a celorlalti inculati din dosar.


Tribunalul Arges amanase, la începutul lunii iunie, inceperea judecarii pe fond a procesului fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, arestat preventiv pentru fapte de coruptie in dosarul in care este cercetat si omul de afaceri Cornel Penescu. Judecarea urma sa inceapa in data de 7 septembrie. Recent, insa, Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit stramutarea dosarului in care fostul finantator al FC Arges, Cornel Penescu a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie alaturi de fostul edil al Craiovei, Antonie Solomon, de la Tribunalul Arges la Tribunalul Galati. ICCJ a admis cererea lui Cornel Penescu de stramutare a dosarului, dupa ce acesta a motivat ca nu ar avea parte de un proces corect la Pitesti. Decizia ICCJ este definitiva si nu mai poate fi atacata. Sentinta de joi a Tribunalului Galati poate fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Galati.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult