Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Sorin Blejnar, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Sorin Blejnar, trimis în judecată pentru evaziune fiscală

scris de B.C.R
8 afisari

Fostul președinte al ANAF Sorin Blejnar a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat, împreună cu soții Radu și Diana Nemeș, de complicitate la evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, prejudiciul fiind de 56 milioane euro.

În același dosar au fost trimiși în judecată Viorel Comăniță, la data faptelor director la Autoritatea Națională a Vămilor (ANV) și vicepreședinte al ANAF; Florin Dan Secăreanu, ofițer de poliție în cadrul MAI — Direcția Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI).

De asemenea, au fost deferiți justiției George Guliu, asociat și administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Bălcescu, județul Constanța; Dumitru Chivăsitu, administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRL Mihail Kogălniceanu, județul Constanța; Nicolae Belba, persoană care controla SC Divers Zootehnic SRL și SC Partener Noblesse SRL; Andrei Jugănaru, administrator de fapt al SC Crivas Logistic SRL București și al SC Rad Trans Concept SRL București; Ioan Ovidiu Moldovan, administrator al SC Benzoil Sibiu; Dumitru Pavel Ghișe, asociat și administrator al SC Ana Oil SRL Sibiu; Lucian Ionescu, administrator la SC Delta Oil Logistic SRL, Mihai Buliga, Dumitru Preda, Mariana Vrînceanu (fostă Cozma).

În plus, au fost trimise în judecată următoarele persoane juridice: SC Excella Real Grup SRL Constanța, SC Inkasso Jobs SRL Constanța, SC Benz Oil Mediaș, SC Ana Oil SRL Sibiu, SC Divers Zootehnic SRL Constanța, SC Partener Noblesse Constanța, SC Romerom Grup SRL Constanța, SC Accesing Perfect SRL Călărași, SC M&S Market SRL Constanța, SC Milenium Energy SRL București, SC Gabros Invent Strategies SRL București, SC Cibin Distribution SRL București, SC Agro Line Expres SRL București, SC Rad Trans Concept SRL București, SC Crivas Logistics SRL București, SC Delta Oil Logistic SRL București, SC Energrom Supply Service SRL București, SC Optima Business SRL Bacău, SC Carpatic Division SRL, fiecare pentru complicitate la evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2011 — 2012, Radu și Diana Nemeș, George Guliu, Dumitru Chirvăsitu, Mihai Buliga, Andrei Jugănaru, Dumitru Preda, Ioan Ovidiu Moldovan și Pavel Ghișe au constituit un grup infracțional organizat în scopul săvârșirii de infracțiuni de evaziune fiscală prin sustragerea de la plata obligațiilor fiscale aferente unor tranzacții cu aproximativ 90.000 de tone de motorină comercializate sub aparența unor produse petroliere inferioare.

Grupul a fost sprijinit în diferite modalități de Codruț Marta și Sorin Blejnar.

Radu și Diana Nemeș, George Guliu, precum și SC Excella Real Grup SRL au ascuns sursa impozabilă corespunzătoare activităților reale pe care le desfășura societatea, au înregistrat în contabilitate și în declarațiile fiscale cheltuieli fictive referitoare la achiziții de țiței și au omis înregistrarea operațiunilor de comercializare a motorinei, în scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale, prejudiciind bugetul de stat cu suma de 242.642.205 lei (aproximativ 56 milioane euro).

Dumitru Chirvăsitu, Radu Nemeș și SC Inkasso Jobs SRL au transferat prin tranzacții repetate suma totală de 13.212.000 dolari din sumele obținute din evaziune fiscală către un cont din Dubai controlat de Radu și Diana Nemeș, înregistrând ca justificare operațiuni fictive de consultanță, pentru a disimula originea ilicită a acestor sume.

Mecanismul evazionist presupunea importul de motorină în regim de antrepozit fiscal, fără plata accizelor, de către SC Inkasso Jobs SRL, care o revindea imediat către SC Excella Real Grup SRL.

În paralel, SC Excella Real Grup SRL achiziționa în mod fictiv țiței de la mai multe societăți fantomă și întocmea înscrisuri care atestau un proces industrial ce nu avea loc în realitate, în care motorina era amestecată cu țiței, obținându-se produse petroliere inferioare slab accizate.

Aceste produse (combustibil lichid greu și combustibil lichid navo) erau vândute în mod fictiv către alte societăți fantomă, astfel încât producătorul se descărca scriptic de stocul de motorină.

În realitate, motorina era vândută direct de Excella Real Grup SRL către mai mulți distribuitori (Benz Oil SRL și Ana Oil SRL), în baza unor documente fictive care atestau ca furnizori un alt grup de societăți fantomă, astfel încât cumpărătorii să aibă o justificare scriptică a stocului.

Ulterior, motorina era distribuită către stații de carburant, iar sumele obținute erau transferate în conturile bancare ale societăților fantomă care aveau aparent rolul de furnizori inițiali ai circuitului, de unde erau retrase în numerar și erau împărțite între membrii grupului.

În acest mod, Excella Real Grup SRL a ascuns natura reală a activităților comerciale desfășurate, împiedicând stabilirea sursei impozabile, și nu a achitat acciza și taxa pe valoarea adăugată datorate pentru vânzarea cu motorină, ci o sumă mult mai mică aferentă operațiunilor cu combustibil lichid.

Accizele de la plata cărora s-a sustras societatea sunt în cuantum de 131.360.917, iar TVA-ul în cuantum de 109.373.185 lei.

Totodată, prin înregistrarea de cheltuieli fictive de achiziție de țiței și transport corespunzător, a fost diminuat profitul și implicit impozitul datorat cu suma de 1.908.103 lei.

În cadrul grupului, Radu și Diana Nemeș aveau rolul de coordonare a întregii activități infracționale, fiind autorii planului, cei care au avansat resursele necesare și principalii beneficiari ai sumelor obținute din evaziunea fiscală.

Totodată, ei dețineau 95% din părțile sociale ale Excella Real Grup SRL și au săvârșit în mod nemijlocit fapte prin care au ascuns sursa impozabilă, mascând tranzacțiile generatoare de obligații sub forma unor activități de prelucrare nereale, au omis evidențierea operațiunilor prin care a fost vândută motorina și au evidențiat în schimb achiziții fictive de țiței și de servicii de transport, în scopul diminuării sumelor datorate la buget.

George Guliu, Dumitru Chirvăsitu, Mihai Buliga, Andrei Jugănaru, Dumitru Preda și Nicolae Belba erau subordonați direct soților Nemeș și aveau rolul de executanți ai planului infracțional, ocupându-se de operațiunile de import de motorină, transportul acesteia, controlul societăților fantomă implicate în operațiunile fictive și transferul sumelor de bani.

Ioan Ovidiu Moldovan (administratorul SC Benz Oil SRL) și Pavel Ghișe (administratorul SC Ana Oil SRL) au participat la activitatea grupului și au contribuit la fraudarea bugetului, achiziționând de la Excella Real Grup SRL motorina pentru care nu se plătiseră taxe și mascând aceste operațiuni prin folosirea unor documente care atestau o proveniență fictivă, după care au distribuit-o către stațiile de carburant și au transferat către furnizori sumele obținute.

Codruț Marta a sprijinit grupul infracțional în schimbul unei părți din beneficiile obținute, asigurând legătura cu funcționari publici aflați în sfera lor de influență și care erau în poziția de a le proteja interesele.

Totodată, Codruț Marta a realizat demersuri la cererea lui Radu Nemeș, astfel încât să influențeze procedura de numire a unor funcționari pentru ca activitatea evazionistă să se poată desfășura netulburată.

Sorin Blejnar, președinte al ANAF, Viorel Comăniță, vicepreședinte al ANAF, și Florin Secăreanu, ofițer în cadrul DGIPI, au sprijinit activitatea grupului, garantându-i protecția, în virtutea funcțiilor pe care le dețineau.

Ei cunoșteau activitatea grupării și au participat în mod repetat la întâlniri cu liderii acesteia, însă nu și-au exercitat atribuțiile pentru a stopa fraudarea bugetului, folosind în schimb informațiile pe care le dețineau și poziția pe care o aveau pentru a sprijini funcționarea mecanismului evazionist.

Procurorii au disjuns din acest dosar ancheta cu privire la alte persoane fizice și juridice, între care și Codruț Marta, fost șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, pentru complicitate la evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat. Față de Codruț Marta s-a dispus arestarea preventivă în lipsă.

În cauză s-a dispus menținerea măsurilor asiguratorii asupra bunurilor mobile și imobile ale inculpaților trimiși în judecată, până la concurența sumei de 242.642.205 lei, în vederea recuperării pagubei produse bugetului de stat.

Dosarul se va judeca la Curtea de Apel București.

183 comentarii

Antibasistul 03-07-2014 - 13:24

A DAT Dumnezeu, tare greu!!!!!

ancuta 03-07-2014 - 13:29

Pai, conform procedurii hemoroiDANVIOREL (ICA+dottore) se va muta de la o instanta la alta si o scape cum va scapa DAN voiICULesco!
😉

Antibasistul 03-07-2014 - 13:32

ESTI NEBUN, CA TOȚI BĂSIȘTII!!!!!!!!

UnUL 03-07-2014 - 13:42

La obiect si acest comentariu Ancuta .

ancuta 03-07-2014 - 14:20

UnUL,
Multumesc!
Cum iti mai ziceam, faptul ca hemoroiDAN incepe sa tremure ma face sa gandesc: se poate!
Romania poate fi un taram al binecuvantarii cu conditia ca A3 si hemoroiDANVIOREL sa DISPARA!

mircea 03-07-2014 - 16:18

anusputza mery si mai suje la uN-nUL ca sa stii cum e cu turnatoria,urechizmul,si deversyunya ,noi ne asteptam ca sa nu promovati numai Gusati,Rusi,Boci si cacati ca uN-nUL

UnUL 03-07-2014 - 16:25

mirciulică, iar delirezi incoerent și tâmp?Ești obositor.

Pribeagul 03-07-2014 - 16:54

🙂
„Mă adresez vouă cu rugămintea să înţelegeţi că aveți obligația să faceţi un exerciţiu, un exerciţiu pe care vi-l cere preşedintele ales al românilor: Nu vă uitaţi timp de o săptămână la Antene!”

Romanii nu si nu. Vor sa afle cum i-a jefuit sobolanul Jegarica pe tigani. Dupa ce i-a jefuit i-a bagat si la pirnaie. Toti basistii lui Jegarica recunosc ca postul A3 prezinta cel mai bine asemenea stiri. 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 17:02

Stai oleaka, Pribeagule !
Sa vezi ce rugaminti fierbinti va EMITE din
JILAVA -jail , daca ajunge …
Fara …TARGOVISTE!

Florin 03-07-2014 - 15:48

Cu alte cuvinte justitia a ramas la fel de corupta… ca pe vremea lui Nastase?

http://www.dailymotion.com/video/x2098uf_procurorul-iacobescu-rupe-tacerea_news

pathfinder 03-07-2014 - 15:56

Bai …&^%$$##@#…, matale ai vazut filmul ala?
Ce concluzii ai tras matale de acolo?
Care este legatura cu „justitia a ramas la fel de corupta”…?

Ti-am scris civilizat.
M-am abtinut cat am putut eu.
Sa vedem…

Florin 03-07-2014 - 18:14

Sa vezi ce mai… politrucule de doi bani? CSMul lui Haineala i-a terfelit imaginea procurorului Eugen Iacobescu, l-a scos la pensie (Hotaritea Nr. 1-P din 8 februarie 2012) si apoi i-a luat dosarul cu fratele presedintelui Romaniei si cu „Sorin” 😉 Astazi, in urma publicarii probelor, justitia nu mai poate ascunde dosarul prin fundul sertarelor. In concluzie, procurorul din Olt a avut dreptate, presa care il publicase initial a avut si ea dreptate (si s-a inselat abia atunci cand, lasindu-se intimidata, a contribuit la discreditarea propriei surse). Este evident ca cineva a intervenit pentru musamalizarea intregii afaceri in care era implicat pina-n gat fratele presedintelui Romaniei. Iar de aici apare o singura intrebare: de ce timp de trei ani nimeni nu a mai suflat o vorba despre un caz atit de grav (a fost justitia sub administratia Basescu-Boc complet impartiala si independenta?)

pathfinder 03-07-2014 - 18:27

Eu ti-am vorbit elegant.
Fara jigniri.
Ca de la om la neom.
Tu ti-o ceri.
Bine tampila!

Sa vedem:
1. „Extrapolezi” (hahahahaha) situatia de la olteni la toata justitia romana. Debilule.
Vezi ca este unul pe aici care a spus clar ca ar trebui o nucleara fix la olteni acolo…
Ca cica-s altfel.
Tampila.

2. Ai spus „la fel de corupta” fara sa dai nici o „davada” de coruptie.
Absolut nici una debilule.

3. Individul ala are multe probleme cu legea.
Tu il faci un erou or something.
Carevasazica esti pe inversul logicii normale.
Cretinule.

4. Dupa ce ti-am vorbit frumos, vii cu texte de adormit copii:
„Este evident ca cineva a intervenit pentru musamalizarea intregii afaceri”
Daca este asa de evident ca nu mai trebuie demonstrat, cine a intervenit minte incetosata?

5. „de ce timp de trei ani nimeni nu a mai suflat o vorba despre un caz atit de grav”
Intreaba-i pe olteni.
Astia au lumea lor.
Traiesc in bancuri.

P.S. Cum mai merg afacerile in domeniul bancar, mai idiotule?
Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

UnUL 03-07-2014 - 18:32

Nu CSM-ul lui Hăineală ci Elisabeta Ponea, pila lui Duicu, omul lui Victoraș.

Florin 03-07-2014 - 20:59

My two cents politrucule, like always 😉 Probleme legale are clanul Bercea si fratele presedintelui Romaniei mai papagalule. In 2011, procurorul Eugen Iacobescu a informat (sub protectia anonimatului) imediat dupa realizarea unei perchezitii domiciliare la unul dintre imobilele detinute de interlopul Bercea, ca a descoperit dovezi care arata ca Mircea Basescu ar fi fost mituit de acesta cu 300.000 de euro si ca urma sa mai primeasca 400.000 de euro, daca il ajuta pe Mondialu’ sa scape de anumite dosare.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/procurorul-eugen-iacobescu–care-a-instrumentat-dosarele-lui-bercea-mondial–sanctionat-de-csm-252924

De ce i-au fost luat procurorului dosarul (si evidentele) si timp de trei ani nu a mai suflat nimeni o vorba despre un caz atit de grav? Hai sa te vad papagalule.. raspunde la intrebare.

UnUL 03-07-2014 - 21:05

Dreaku știe! Se spune că pentru că a vorbit prea mult și a făcut publice date din dosar. Vom afla și asta. Dar cea care i-a luat dosarul a fost Elisabeta Ponea.

UnUL 03-07-2014 - 21:05

Și „politruc” e tac-tu!

Florin 03-07-2014 - 22:21

Unule, Elisabeta Ponea i-a luat dosarul, Haimaneala l-a pedepsit, iar DNA a intors capul timp de 3 ani. Omul a si spus ca ramane scheptic in ceea ce priveste publicarea adevarului si aducerea infractorilor in fata instantei.

P.S.
Eu am polemizat cu papagalul pathfinder… pe marginea subiectului. Fi si tu putin amabail si stai in banca ta.

UnUL 03-07-2014 - 22:27

FLORINE
1. PAPAGAL EȘTI TU, NU DL, PATHFINDER
2. NU VĂD DE CE NU AȘ AVEA DREPTUL SĂ INTERVIN ÎNTR-O DISCUȚIE, MAI ALES CĂ POSTĂRILE TALE ÎMI PAR STUPIDE ȘI TENDENȚIOASE, IMPREGNATE DE UN PUTERNIC VENIN ANTENIST.
3. IACOBESCU TREBUIA SĂ-ȘI ȚINĂ GURA, NU AVEA DREPTUL SĂ DIVULGE DATE DIN DOSAR ATÂTA VREME CÂT INSTRUCȚIA CAZULUI NU ERA TERMINATĂ. ȘI TREABA LUI CĂ E SCEPTIC.

ancuta 03-07-2014 - 22:29

4. Cacatel flocinel!
„i”-urile poolete, „I”-urile!

Florin 03-07-2014 - 23:12

Unule, presa basista publica stenogramele uselistilor cu o zi inaintea termeneului de judecata. Culmea este ca CSMul nu s-a atins de procurori. Romania, justitia independenta, reformele, baba si motoclicleta. Vai de capul vostru 🙂

Antibasistul 04-07-2014 - 08:59

Cînd va fi trimis in judecata si a lui stapîn, T. Basescu?

UnUL 04-07-2014 - 09:18

Florine, stenogramele sunt probe la dosar și atunci când dosarul a fost trimis în instanță, probele din dosar încetează să mai fie secrete și devin publice, deci oricine – inclusiv jurnaliștii -au acces la ele.
ȘI DE CE SĂ SE ATINGĂ CSM-UL DE PROCURORI? NU EI PUBLICĂ STENOGRAMELE.

UnUL 04-07-2014 - 09:21

Obsesia băsescu la unii bolbavi mital.
P.S. „AL lui stăpân”, boulene! AL nu A !!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:35

Am multe bube , recunosc ! Nu am fost REGALIST …niciodata, spre disperarea SCUMPULUI meu TATA, care a fost printre foarte putini din ethnia mea in REGIMENTUL de GARDA CALARE a Regelui CAROL (priapistu)!
Dar , AZI ma BUCUR …ENORM ! ! !
A aparut REGINA !
REGINA …blejnar !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:39

Si era sa uit !
Datoria ; immage;

După ” asanarea ” României, de tot ce a fost moral, bun și frumos, Traian Băsescu, stă cu valiza la îndemână !

http://1.bp.blogspot.com/-ukELBnoclis/U6-fn3S8fUI/AAAAAAAARbI/kISPANiEo4Q/s1600/Basescu+si-a+pregatit+valiza.jpg

PSS ; De janne-moo , boracul mio , a mai auzit ,
cineffa. peacilea?

Pribeagul 03-07-2014 - 17:00

Sorin Blejnar, un alt sobolan care a alimentat la greu pungile de rezerva (ce pungi, dupa cum se vede, gamantane!) sobolanului sef, sobolanul Jegarica.

pathfinder 03-07-2014 - 17:08

Eu unul n-am nimic de impartit nici cu unii, nici cu altii.
Din punctul meu de vedere: toti penalii la bulau!
Ca or fi din PSD, PDL, PNL sau alte P-uri.

Am insa niscaiva nedumeriri:
1. De ce esti atat de pornit doar impotriva unor penali?
2. De unde stii ca „a alimentat la greu pungile de rezerva… ” ale nustiucui?
Ti-au spus vocile?
Poti sa ne dai niste surse de incredere?
Sau macar niste surse de toata cacaua?!?
Pe bune…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 17:11

Paloma …cu cu cu ru !

pathfinder 03-07-2014 - 18:05

Cucurusatenfingitu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:12

Paloma …bhasarika te inspiri si tu adanc ca orelist si te consultzi ca …analist!

pathfinder 03-07-2014 - 18:18

Esti cu pluta voiculescianule.

Se strange latul.
Si dispare carnatul…

UnUL 03-07-2014 - 18:33

E cu pluta rău de tot! Numai el nu-și dă seama de asta.

UnUL 03-07-2014 - 17:17

Absolut de acord, domnule Pathfinder: cine a furat, să plătească, indiferent de apartenența lui politică trecută sau actuală.
În schimb talibanismul unora ca Pribeagul, Parpanghel, etc este aberant.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:03

mett-aN quizhda IDIOT CONGENITAL !
FIUL de PUSCARIAS tot la GHERLA !
ihre grepiren !

pathfinder 03-07-2014 - 18:04

You are dead meat!

urbos 03-07-2014 - 18:05

Ba sectanti dementi, daca v-ati da seama cat de bolnavi psihic sinteti, v-ati omori pe loc.
Sifiliticu ala de rujat postula ca vremurile lui Iliescu si Nastase au apus. In asa hal de dement e dementu. E dement sincer asta.

pathfinder 03-07-2014 - 18:16

Ia uite ce freaca lindicu’…
N-a spus nimic.
Absolut nimic.
Zero barat.
Da’ freaca, freaca, freaca.
Poate-poate se umecteaza…

Antibasistul 03-07-2014 - 18:19

Cacatfinder you are a dead shit!!!!!

UnUL 03-07-2014 - 18:23

@Parpanghel
Ai vrut să bâigui ceva, vită ?
@Cur bubos
Mai dement ca tine imposibil de găsit pe acest forum.

urbos 03-07-2014 - 18:26

Ce sa-tii mai spun tie ma sifiliticule? Esti bolnav psihic, ca orice basist. Orice punte de legatura cu rationalul e rupta la idiotii ca tine ma sectantule. Du-te la balamuc!
Ninge afara? Ai cinci degete la mana? A dat cu copita in copil? Era Udrea propria admiratoare? Mircea Basescu nu era el, era trucaj…
OMOARA-TE! Ia cu tine si scarba aia de copil, care sper sa nu fie doar rodul imaginatiei tale de om bolnav, ca sa moara in chinuri sub ochii tai de scursura umana.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:26

encore une fois!

UnUL 03-07-2014 - 18:28

„PUNTEA DE LEGĂTURĂ CU RAȚIONALUL,,,” UAU! tE POMENEȘTI CĂ AI ȘI TU VREUN MASTERAT ÎN PSIHOLOGIE, CA BĂȘINEL!

pathfinder 03-07-2014 - 18:31

Si tot freaca…

pathfinder 03-07-2014 - 18:33

„Ce sa-tii mai spun tie ma…”

🙂
Pai daca n-ai nimic de spus de ce te bagi cu curu-n fata?

UnUL 03-07-2014 - 18:36

Păi dacă n-are cap, se bagă și el cu ce are.

urbos 03-07-2014 - 18:41

Pai crezi ca pentru a comunica cu un bolnav ca tine apar eu p-aici ma vierme infect?
Apar ca sa nu se mai spuna de catre mancatorii de cacat ca netu e tarlaua basistilor, asa cum se intampla odata.

pathfinder 03-07-2014 - 18:48

Bine bai!
Ai si tu tarlaua ta!
Incerci sa joci, cam impiedicat de altfel, si tu pe acilea.
Ti-am interzis io sa afirmi ca n-ai nimic de spus?
NU!

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Antibasistul 04-07-2014 - 09:02

You are a dead shit!!!

jan dinu 03-07-2014 - 17:48

Shi acum cind tot poporu
Sus ridica tricoloru
Sa se vada ca in tzara
Dreptate se face- iara !
Domnu DAN eliberat
Shi in parlament bagat
Ca e un OM cinstit
De natie binevenit !
E profesor – doctor mare
Lumea-i cade la picioare !!!
JD-USA

Pribeagul 03-07-2014 - 18:04

pathfinder@UnUL

Mai basistilor, parca-ti fi nauci. Pai voi vedeti gunoiul-ingrasamint (= averea) in care, pe nemeritat, s-au insurubat unii.

Exemplu:

Pribeagul
30-06-2014 at 21:55

DECLARAŢIA DE AVERE a Elenei Udrea

de Alina Novaceanu – Mediafax

Deputatul PMP Elena Udrea a dobândit, în timpul mandatului, în urma divorţului de Dorin Cocoş şi prin vânzare-cumpărare, 27 de terenuri în Bucureşti şi Călăraşi şi două case, a vândut două imobile pe care a luat 255.000 euro şi a dat împrumuturi 2.217.360 lei şi 380.000 euro.

Potrivit declaraţiei de avere depuse în iunie 2014, Udrea deţine, din 2013 şi 2014, 9 terenuri intravilane în Bucureşti, conform actului de partaj, iar restul de 18 terenuri sunt agricole, în judeţul Călăraşi, dobândite prin vânzare – cumpărare. Astfel, Elena Udrea a cumpărat teren agricol în comunele Suhatu, Nana, Gurbăneşti şi Săruleşti, din judeţul Călăraşi, în total de 420.665 mp.

Elena Udrea a dobândit, conform actului de partaj, în 2013 şi două case în Bucureşti şi două autoturisme Fiat şi Mercedes.

De asemenea, Udrea menţionează în declaraţia de avere că are bijuterii din aur şi argint în valoare de 100.000 euro. În precedenta declaraţie de avere, avea trecute bijuterii de 50.000 de euro.

Udrea a vândut în 2014 şi două imobile, cu 255.000 euro, dar şi un autoturism Porsche Cayenne, cu 5.000 euro. Ea are mai multe conturi şi depozite bancare, din 2007 până în 2011, de aproximativ un milion lei şi 85.900 euro.

De asemenea, Udrea este creditor şi finanţator la mai multe persoane şi firme, printre care Agro Green Nana, cărora le-a dat împrumuturi de 2.217.360 lei şi 380.000 euro şi nu are datorii.

În declaraţia de avere, Udrea mai arată că a obţinut venituri din funcţia de deputat de 58.900 lei, dar şi 460.000 euro din partajul cu Dorin Cocoş.

Ea este asociat unic la Agro Green Nana şi asociat la alte firme: Bai Boghiş SRL, Tim Rail Cargo SRL şi Rail Operator Cereal SRL. Este fondator al fundaţiei Proeuropa şi preşedinte al Partidului Mişcarea Popu_lară.
……

O femeie onesta. O femeie capabila. Si-a pus intreaga capcitate, viata, sufletul in slujba bietei, scumpei noastre tarisoare. Cu bune rezultate! N-asa? Merita sa fie presedinte al tarii!

Oare ce mai face buna ei prietena, Ridzi?

Si cu sprijinul Lordului,
http://radu-tudor.ro/wp-content/uploads/2014/06/basescu-udrea-AVERE.jpg

Pai cum japitele astea reusit sa ia locul vechilor feudali si industriasi altfel decit folosind „Mecanismul evazionist” descris mai sus? Unul din mecanismele multe la numar.

UnUL 03-07-2014 - 18:26

Mda, astea le-a obținut după divorțul de Cocoș: Cum a făcut Cocoș avere, e treAba justiției – dacă există vreo suspiciune.
Și cum spunem, prostovane, oricine a furat să înfunde pușcăria, indiferent de apartența POLITICĂ SAU DE RELAȚIILE DE RUDENIE!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:28

PROSTITUATA PREZIDENTIALA a facut avere cu curu !

UnUL 03-07-2014 - 18:29

Mda; atunci și-a câștigat cinstit banii, prin muncă !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:31

Ca…matta , cu tac-tu in puscarie !

UnUL 03-07-2014 - 18:34

Nu, puiuț, ca mămîmicuța ta, că așa ai ieșit tu, din munca cu k u r u l.

UnUL 03-07-2014 - 18:35

Adică ești un defect de producție.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:37

atitica esti in stare ;Sa furi de la toti si sa raspunzi, original !
IdioT CONGEnitaL !

UnUL 03-07-2014 - 18:46

Asta se numește acumulare și salt dialectic.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:49

Da ..salt in direkt ;
in QUIZDA matty!

UnUL 03-07-2014 - 18:56

Manierele astea le-ai învățat la șatră.

pathfinder 03-07-2014 - 18:42

Da asa este!
Am mai vazut postarea asta a Pribeagului.
Insa el omite sa spuna ca Nutzi a fost maritata cu un mare mahar.
De la care a luat fix juma’ de avere.

Ce ti-e si cu minciuna asta prin omisiune…
Ptiu! Ptiu! Ptiu!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:46

a luat din fatza ,! din spate si tot tacamul +ALRO + PARAINDARAT !

UnUL 03-07-2014 - 18:55

Asta ți-a spus Felix?

urbos 03-07-2014 - 18:46

Aha, si culmea „maharul” facea afaceri taman cu Kioru cand era primar. Hai sictir taratura si nu mai omite.

pathfinder 03-07-2014 - 18:52

Nu omit!
Sursa, mizerie!
Si cam cate procese pierdute are individu’?

P.S. Atentie!
Nu spun ca omu’ a fost cinstit!
Asa ca sursa….!!!

urbos 03-07-2014 - 18:56

Ba sifiliticule, daca esti un basist impotent care NU TE INFORMEZI, si te adapi numai din cloaca basista si discuti numai cu sectantii tai, ca sa va simtiti bine(ca asa e la bolnavii mintal), ce vina am eu idiotule, ca nu stii tu nimic? Vrei surse si daca-ti zic ca Ceausescu a fost presedintele RSR? Du-te in mortii ma-tii de dement.

pathfinder 03-07-2014 - 19:01

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!
N-are!
Debilul!

El aduce vorba.
El scapa rotindu-se in jurul rahatului!

Ha! Ha! Ha! Ha! Ha!

Esti plictisitor astazi.
N-ai cu cine dom’le!
N-ai cu cine!!!

P.S. Spor la mancat rahat…

UnUL 03-07-2014 - 19:02

@Pathfinder
Ce îl întrebi dumneata și ce răspunde el; e perfect paralel.

urbos 03-07-2014 - 19:22

Iesi in gatu ma-tii de imbecil, daca nu stii, daca habar n-ai, piei in mortii ma-tii, ca nu e datoria nimanui sa-ti dea tie mura-n gura. Problema dementule, e ca nici daca ti se da mura in gura nu conteaza, caci n-a dat nici cu pumnu in plex, filmele pe care tocmai le-ai vazut cu fratele Marelui Carmaci erau trucate etc. In schimb inghiti si regurgitezi imediat niste grohaieli irationale ale pedelistului Capatana, care spune ca Voiculescu e de vina ca familia Basescu e un clan mafiot. Pai nu esti de balamuc?
Ciripeste tampo! Fa ca sirena tampo!
O sa-ti moara scarba de copil in chinuri, jeg uman ce esti.

UnUL 03-07-2014 - 19:38

Curbos, ești în plin delir.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:39

DISPARI ma’h IDIOT congenital !
DISPARI !

UnUL 03-07-2014 - 19:42

Nu te neurasteniza, Parpanghelaș! Oricum, cămașa ta de forță e pregătită.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:49

E din setul tau de camasi?
IDIOT CONGENITAL !

UnUL 03-07-2014 - 19:56

Nu, mie nu-mi vine bine; ție, în schimb, îți vine ca turnată.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:00

Lassa , ca ti-o ajustez IO !
pina atunci poarta …mostenirea de la tac-tu ;
camasa VERDE cu DIAGONALA !

UnUL 03-07-2014 - 20:02

Nici tata n-a purtat-o prea multă vreme. Eu – de loc.
Și de ce să te obosești să o ajustezi pe cea de forță, când ție îți vine perfect?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:14

Io , ti-o potrivesc cu precizie …chirurgicala !
Poate sa te si inmormanteze cu EA !
Fara …reclamatii , ulterioare!

UnUL 03-07-2014 - 20:28

Hotărăște-te și tu: ești medicul care a învins cancerul sau ești croiior!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:50

Ca sa nu sucombi neconsolat , uite mai
Fack -you un RABAT ! Ma angajes sa-ti …
Pregatesc si o …Masca Mortuara, desigur
Dupa MODELUL INTELECTUAL DORIT !

Asigurat dupa parcurgerea LEVANTULUI !
(Deja si Nutzica e pregatita in NEGRU …
Deh , COLIVAREASA !)
….

UnUL 03-07-2014 - 21:02

Rabat în Maroc?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 21:12

NU , ma’h ! Uite te las si la alti , daca stiu ,
Ca primesti CORUL BOCITOARELOR de la
PRIMARIE via NanoBOC , ori
MOBILIZAM SINDICATUL FORUMISTILOR ,
deopeacilea si aievea !
Nu te putem lasa asa , la voia intamplari !
Ai fost , si esti CIUCA de BATAIE si VOIE
BUNA ! MERITZI !!!!
Inclusiv un PARASTAS la 6 saptamani !

UnUL 03-07-2014 - 22:08

Tțmpițel, hai că mă amuzi !

UnUL 03-07-2014 - 22:09

Tâmpițel, hai că mă amuzi !

UnUL 03-07-2014 - 22:15

UITE uNA CU „FOAIE VERDE”, CĂ TOT ÎȚI PLAC ȚIE ASTEA!
Foaie verde foi de prun
Parpanghel e cam nebun.
Foicică de pelin
Și mai este și cretin,
Dus cu pluta rău de tot
Și mârlan și cam netot.
Foaicică măr rotat
Mai rar dai de-așa rahat.

Antibasistul 04-07-2014 - 10:24

un NUL, CRETINUL NETULUI, IARASI TE DAI DESTEPT!!!

UnUL 04-07-2014 - 10:27

copy-paste 3

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 04-07-2014 - 13:29

@ SCELERATU de sous-somes !
Poiezeaua asta se plaseaza la ,,,DREAPTA
LICEAFARULUI si imediat sub …MIRABILA
S A M A N T A !
Da fi sincer elementele care revin ca leit-motiv , de ordin vegetal , au facut dovada culthuri tale de grajd transilvanean , via UBB !

Pribeagul 03-07-2014 - 18:46

Si cu curu si cu gura si cu pusculita de partid, ca la ce-i bun un partid daca n-aduce bani? Institutiile stastului cum ar rabda atita evaziune daca evaziunea n-ar fi folosita ca cel mai bun mijloc de imbogatire a sobolanilor? Ce spunea ala de la Cluj? Ca banii s-au dus la partid!

De ce intelegeti, voi basistilor, asa greu ca statul nostru este un stat mafiot, iar daca regina mafiotilor a fost Blejnar si altii/altele ca el, regele mafiotilor este sobolanul Jergharica, insusi Basescu, care ca sa-si umfle gusa, a supravegheat, de la inaltimea Cotrocenilor, ca toata activitatea mafiota sa se desfasorea si sa infloreasca in toata splendoare cunoscuta.

pathfinder 03-07-2014 - 18:53

Te doare mintea…

UnUL 03-07-2014 - 18:57

Pe el nu-l doare că n-are: au Badea și Gâdea și pentru el.

Pribeagul 03-07-2014 - 19:02

🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:17

imposibil LA tine si alti bhasanai !

Antibasistul 03-07-2014 - 19:36

Voi basiștii nu aveți nici minte, nici creiere!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:16

Nu chiar !
Dar nici sous-somes IDIOT CONGENITAL
aflat in DEMENTZA SENILA !

Pribeagul 03-07-2014 - 19:10

Noa, nu va fie greata. Studiati temeinic „Mecanismul evazionist” descris in articol, si altele ca el.

L-a patronat Blejnar? Blejnar facea tot ce-i spunea Basescu?

Noa, da sau ba? 🙂

Nu fiti copii, sa credeti ca Blejnar nu se sfatuia cu basescu si le facea de unul singur! 🙂

UnUL 03-07-2014 - 19:39

Vorba coanei Leana : Dovada! Până atunci, ai bunul simț și nu lansa acuzații fără acoperire!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:42

TB—Nu-l cunosc pe blejnar !
Nu stiu cine este . Nu stiu de unde vine !
nu am vorbit cu el, niciodata !

UnUL 03-07-2014 - 19:44

???
Trimiterea, te rog.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:48

…TRIMITEREA ?
BINE ; Te bagg adanc si DEFINITIV
In Quizhda MEtty!

UnUL 03-07-2014 - 19:54

Îmi pare rău, Parpanghelaș, refuz amabila și politicoasa ta invitație.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:57

Stenograma discuţiei dintre Sorin Blejnar şi Traian Băsescu
de N.B. • 22 Oct 2012 • 11:33 Comenteaza
Stenograma discuţiei dintre Sorin Blejnar şi Traian Băsescu 414

Sorin Blejnar l-a sunat în luna septembrie 2010 pe preşedintele Traian Băsescu, pentru a îl informa în legătură cu o firmă de construcţii care a câştigat numeroase contracte cu statul şi care avea datorii. Firma este a unor apropiaţi ai PDL. De asemenea, preşedintele a cerut explicaţii şi despre Rompetrol şi i-a spus lui Blejnar să găsească soluţii împreună cu ministrul justiţiei.

Discuţia dintre Traian Băsescu şi Sorin Blejnar:

Femeie: Cabinet preşedintele României

Sorin Blejnar: Sărut mâna. De la ANAF. Blejnar. Preşedintele ANAF sunt.

Femeie: Bună ziua, domnule Blejnar. Vă rog.

Sorin Blejnar: Cu domnul preşedinte aş dori dacă se poate. Sau mai târziu sau când.

Femeie: Rămâneţi pe telefon. Încerc să văd dacă îmi răspunde.

Sorin Blejnar: Am înţeles

Femeie: Mulţumesc.

Traian Băsescu: Alo

Sorin Blejnar: Să trăiţi, domnu preşedinte

Traian Băsescu: Salut, Sorine.

Sorin Blejnar: V-am trimis o dată pe mail situaţia aia cu constructorii.

Traian Băsescu: Da. Mă, eu am şi făcut o confuzie că era primul în lista datornicilor Tehnologica şi am zis că e o listă cu constructori. Da nu erau numai constructori acolo.

Sorin Blejnar: Este, este datornic. Dar a început procedura de executare pe el.

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Nu de acuma, e de vreo 2-3 luni

Traian Băsescu: Aha.

Sorin Blejnar: El plăteşte, deci ei în general sunt plătitori buni ăştia. Dar tot timpul sunt cu restanţe datorită faptului că încasează de la CANDNR destul de greu.

Traian Băsescu: Da, da.

Sorin Blejnar: Şi atunci noi am început să facem o altă procedură. Ne-am dus la CANDNR şi i-am făcut terţ poprit.

Traian Băsescu: Îhî

Sorin Blejnar: Dacă o să vă uitaţi acolo pe ce am încasat noi, marea majoritate sunt pe popriri… desigur… adică le tăiem finanţarea, dar îi ţinem aşa, cât de cât sub control

Traian Băsescu: Da, aha

Sorin Blejnar: Subiectul doi

Traian Băsesescu: Da

Sorin Blejnar: Am primit o hârtie de la Rompetrol

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Vineri seară, mâine, urmează să ne facă o plată de 54 de milioane în contul obligaţiunilor ăla pe care le-am emis noi.

Traian Băsescu: Măi, fiţi atenţi că aici intrăm în altă belea. Cred că e un truc

Sorin Blejnar: Ştiu. Asta e opinia mea

Traian Băsescu: Da, e un truc. Da 54 de milioane, exact atât cât statul român să nu mai devină majoritar

Sorin Blejnar: Da, aşa este, aşa este. Şi eu am o decizie a consiliului concurenţei din 2005

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Care spune că o astfel de ipoteză, ca ei să facă o plată parţială, nu va fi luată în calcul. Am vorbit şi cu Bogdan, cu Chiriţoiu, să îmi dea o hârtie în sensul ăsta. Şi să spună că altfel ar fi fost ajutor de stat, atunci în 2004 şi nu aveam voie

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Ca să îi presăm în dirrecţia să ne plătească tot. Şi eu vreau să le fac acuma o hârtie prin care să le spunem că le mulţumim pt cele 54 de milioane, dar având în vedere toate consideraţiile astea, cu decizia, cu toată istoria cum a fost.

Traian Băsescu: Aha

Sorin Blejnar: Le spun că asta este doar o plată parţială şi că le mulţumim şi sperăm, le indicăm conturile şi spunem că până în 30.09.2010 aşteptăm şi celelalte plăţi să ni le plătească. Altfel, şi le bag asta voalată, le spun că altfel ar fi în ajutor de stat şi trebuie să luăm măsurile legale de sancţionare nu mai ştiu ce.

Traian Băsescu: Mă, sfătuieşte-te cu juriştii, ca să nu ne trezim că spune păi v-am dat 54 de milioane, deci restul vă dăm acţiuni, dar sunteţi minoritari. Că tot jocul lor ăsta a fost să ne dea ceva, să se delisteze, să îşi facă mărire de capital, să spună da, dar nu mai sunteţi majoritari.

Sorin Blejnar: Mâine este ziua în care noi avem opoziţia la majorarea de capital. Tocmai şi tot mâine este. Nu, jocul lor este ăsta, este evident numai că ştiţi că am încercat cu ministerul justiţiei să modificăm ordonanţa.

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Şi au spus că nu putem, că exidu, curtea de arbitraj internaţional, nu putem în timpul jocului să schimbăm regula

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Şi atunci ne-am dus pe acel memorandum pe două variante, unul negocierea cu ei

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Şi doi, opoziţia asta la majorare. Mâine avem termenul pentru opoziţia la majorare

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Numai că în timpul ăsta lor le curge legea aşa cum este şi ne-au anunţat că…eu cred că îi putem juca un pic cu o hârtiuţă bine gândită, care am vorbit-o deja cu Chiriţoiu…să le spunem că altfel e ajutor de stat şi să intrăm cu ei pe o altă direcţie, pe comisia europeană, cu notificare, cu…

Traian Băsescu: Mă, gândiţi-o, nu cumva să ne trezim că spun „băieţi, v-am dat 54 de milioane, deci nu mai puteţi fi majoritari. I-aţi primit”.

Sorin Blejnar: Da, am înţeles

Traian Băsescu: Adică, atenţie, că după ce i-ai primit…

Sorin Blejnar: Cu tot respectul, domnule preşedinte, dar pe direcţia asta se va merge. Suntem cam legaţi de mâini şi de picioare. Pentru că aşa am făcut legile în 2003 sau când Dumnezeu le-am făcut

Traian Băsescu: Da

Sorin Blejnar: Da, în 2003. Deci a fost gândit atunci, că de aia au făcut-o, pe şmecherie au gândit-o de la început. Da, am înteles, o să încerc să le dau adresă, eu aşa le-am scris adresa, că le mulţumim, dar că înţelegem că e doar o plată parţială, având în vedere decizia Consiliului Concurenţei şi care la momentul respectiv

Traian Băsescu: Mă, Sorine, nu mă pricep.

Sorin Blejnar: Nu, am înţeles

Traian Băsescu: Nu ştiu, dar aveţi grijă să nu ne trezim în situaţia în care spun, băieţi, v-am dat 54 de milioane, de restul luaţi acţiuni. Sunteţi minoritari, asta e viaţa.

Sorin Blejnar: Din păcate, asta o să fie

Traian Băsescu: Mă, vorbeşte cu ministrul Justiţiei. Găsiţi o soluţie să…

Sorin Blejnar: Am înţeles. Bine, domnule preşedinte

Traian Băsescu: Să ne putem valorifica toată creanţa.
Sorin Blejnar: Am înţeles

Traian Băsescu: Bine

Sorin Blejnar: Bine, cu mult respect

Traian Băsescu: La revedere.

Sursa: dosar DIICOT Braşov

UnUL 03-07-2014 - 20:00

Ei, și ?

pathfinder 03-07-2014 - 20:04

Asta am citit-o de zece ori la timpul respectiv.
Tu esti mai tamp ca euroiu, tzagane?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:04

ei ,si ?
sI , aia a matty , IDIOT CONGENITAL
aia !

UnUL 03-07-2014 - 20:06

Cred că și-ai făcut educația la Curtea Angliei, Parpanghelaș.

UnUL 03-07-2014 - 20:29

„ți-ai”, evident.

Antibasistul 04-07-2014 - 10:23

un NUL, CRETINUL NETULUI, IARASI TE DAI DESTEPT!!

UnUL 04-07-2014 - 10:26

copy-paste 2

Antibasistul 04-07-2014 - 10:33

Ma c…c pe tine!!!!!!!

UnUL 04-07-2014 - 10:50

copy-paste nr. 3789

Pribeagul 03-07-2014 - 19:00

@UnUL
Elena, favorita, a declarat ca a intrat in politica dindu-se jos dim Mecedes, nu pe jos, ca toti calicii; ca a avut o activitate laborioasa si benefica pe tarimul avocaturii. Daca tragem de fir aflam ca intr-adevar respectiva a fost avocat al statului, a pierdut procesele in favoarea unor mafioti, si a incasat drept plata/rasplata niste sume imense de la statul roman.

Staul mafiot se lasa jefuit de mafioti, ca doar de asta-i mafiot. Iata cum si-a facut Nutica o parte din avere, partea, se pare, necunoscuta tie.

UnUL 03-07-2014 - 19:06

Așa ai aflat tu? Oricum, Mercedesul i-l cumpărase bărbatu-so.

Pribeagul 03-07-2014 - 19:11

Trage de fir! 🙂

UnUL 03-07-2014 - 19:40

Fir de Mercedes?

UnUL 03-07-2014 - 19:40

🙂

mircea 03-07-2014 - 20:21

dom prefesor Boulete este adevarat ca candidatul pentru presedentie este Monica Macovei,si matale umbli cu tabvele sa strangi samanaturi

UnUL 03-07-2014 - 20:31

”Caca” ești tu !

Antibasistul 04-07-2014 - 10:21

UN nul CRETINUL NETULUI, IARASI TE DAI DESTEPT!!

UnUL 04-07-2014 - 10:24

Nu mă dau, sunt.

UnUL 04-07-2014 - 10:25

copy-paste 1

Antibasistul 04-07-2014 - 10:32

Ma c…c pe tine!!!!

UnUL 04-07-2014 - 10:49

copy-paste nr. 3788

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:18

da di la arabutzi ?
di la rusi -ALRO …

Pribeagul 03-07-2014 - 19:25

Da, UnULe, este ceva de genul:

Versuri „Mihai Margineanu – Ce mult te-am iubit paraschivo”

Ce mult te-am iubit Paraschivo
Ti-am zis-o d-o mie da ori
Si ca drept dovada
Ti-am adus gramada
Vreo trei basculante da flori
SI ca drept dovada ti-am adus gramada
Ba, vreo trei basculante da flori
Te-am luat de la ma-ta de acasa
In fusta si far’ de jupon
Ti-am luat si poseta
Ti-am luat si jacheta
Si-o geaca mishto da nailon
TI-am luat si posheta
Ti-am luat si jacheta
Si-o rochie misto da nailon
Te-am si cultivat Paraschivo
Te-am dus la chermeza si meci
TI-am luat si bomboane ba
Ti-am luat si samantza
Tu faci pe nasoala si pleci
Ti-am luat si bomboane
Ti-am luat si samantza
Fa tu faci pe nasoala sha pleci
Pa fratitu si pa tot neamu
Sa nu va mai prind ca ma rogi
V-am scos dintr-o pivnitza
Cand va spart geamu
Pa f**uva-n gat da milogi
V-am scos dintr-o pivnitza
Cand va spart geamu
Pai f**uva-n c** da milogi
La dragostea mea aia mare
Mai spun 2 vorbe sh-atat
Ca cand iese luna eu scot bacinarii
Pa ma spanzur cu ma-ta pa gat
Ca cand iese luna
Imi scot pacinarii
Ma spanzur cu mata da gat
Cand tactu bolnav de holera
In 3-4 zile a crepat
Si bani da tamaie si bani de coliva
Tot Mandea saracu tia dat
Si bani da coliva
Si bani da tamaie
Tot mandea saracu ti-a dat!
Dar daca te prind Paraschivo
La brad cu-o algea lata
Iti iau si posheta
Iti bat si gagiul
Si o suta de pumni iei in cap
Iti bat si posheta
Iti iau si gagiul
Si-o suta fa pumni ieï ïn cap!

Versuri de la: http://www.versuri.ro/

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:29
jan dinu 03-07-2014 - 19:33

Bah asta care a scris e – bagabont din Ferentari – !JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:35

mucles janne-moo
has moro carro !

jan dinu 03-07-2014 - 19:02

Numitu Sorin Blejnar
Are’n cur bagat un par
De acum el numai scapa
Puskaria aL ingroapa
A fost mare mafiot
Dar acum a luat-o’n bot
Basescu nu-l salveaza
Shi’n bulau curind – plonjeaza !!
JD-USA

jan dinu 03-07-2014 - 19:26

Mai Blejnare ,mai Blejnare
Ai ramas cu ochii’n soare
Soarta ta e hotarita
Ca prea mult ai fost o bruta !
Ai furat shi ai tot furat
Pina cind ti-s-a’nfundat !
De-acum ai doar oroare …
Ani multi la inchisoare !!
JD-USA

Antibasistul 03-07-2014 - 19:38

Cînd urmeaza Jan la închisoare???

jan dinu 03-07-2014 - 20:49

Ti-am dat tot ce-ai dorit
Shi bijuuri din Champ- Paris
Acum TU m-ai umilit
Cind la bulau sunt – prins !
Hahalero,sa stii c-o sa scap curind
Shi de te prind ,cutitu ti-l impung
Te-ai dat la boshorogi scirboshi
Ce-i cauta moartea in galoshi
Am fost un domn cu tine ,shtii
Shi ti-am facut citiva copii
Frumoshi ca mine shi destepti
Invatza bine sunt – isteti
Cind vii in tzara ,te gasesc
Te pun pe piatza te tocmesc
Corvetele tale te-au timpit
Capu tau e sec deja coclit
Daca-ti revii poate incepem iar
O viatza simpla cu mult har
La manastiri – biserici sa mergem des
Pina imbatrinim mai e de mers !!!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 20:53

Janne-moo ! ? ! Twe abandona ma’h ,
CALL-in -ICA ?

jan dinu 03-07-2014 - 21:05

Sunt JAN din Felentar
Shi de muca n-am habar
Am gagici pe alese
Din cuvintu meu nu iese !
Toate sunt in carantina
Lucreaza zi-lumina
Shi ca -BOSS – cum sunt
Dau cu ele de pamint
Daca nu aduc profit mare
Au camera la racoare
Shi de-acolo daca invatza
Iar le pun ushor pe piatza !!
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 21:18

Hapsan ai fost puriulle !
Lassa-i si tu la …Call-in -ICA !
DA ghini ca ai hyspanicelle !
Cu alea nici nu cheltuiesti nici
Macar cu apa !

ancuta 03-07-2014 - 21:48

Buna Jane,
1. Blejnar, Basescu M, Duta CNAS, Udrea, Opris, Boc etc. sa-i foota cainii, la brutarie, nu ma intereseaza!
2. Mondihalu’ Ciohaba, plm la zdup, nu ma intereseaza!
3. Base, Nastase, Mitica, Sandu mircea plm, la parnaie, nu ma intereseaza!
.
.
.
.
.
.
.
n. DAN voiCULesco, zis hemoroiDAN, MONGOLOIDU’ DOTTORE zis hemoroVIOREL, la mititica, MA INTERESEAZA!
n+1 . 3,147detele moarte de cancer (la gatzi, la koi-uri, la ficatzi) MA INTERESEAZA!
Shai-lai+laaa!
ROMANIA ARE FAINOSHAG!

ancuta, RO

ancuta 03-07-2014 - 22:00

A3 e vraiste, parca au aflat ca au toti cancer in faza terminala!
Popa machiat gadea mishulica e un baiat de mingi care se pisha in chiloti, iar mirtcea badea a facut acu 5 minute o criza de nervi fata de un cersetor din Herastrau. tipandu-i „cacat basist”!
Vai de capu’ lor de nemernici!
SA-I FOOTA CAINII VAGABONZI PE TOTI DE LA A3!
Si pe cei care-i poopa-n coor!
La brutarieeee
hemoroiDAN la brutarieee!

urbos 03-07-2014 - 22:13

Sa vezi cand o sa-ti ingropi familia aia imputita ce vesel o sa fii.

ancuta 03-07-2014 - 22:17

Nu mai prinzi tu ziua aia, cancerosule!

UnUL 03-07-2014 - 22:20

@ANCUȚA
ASTA VA FI LA ANI BUNI DUPĂ CE ÎI CRAPĂ LUI C U R BUBOS TOATĂ FAMILIA, PÂNĂ LA A 7-A SPIȚĂ, ȘI APOI CRAPĂ ȘI EL.

ancuta 03-07-2014 - 22:24

NU VREAU SA MAI TRAIASCA SCARNA!
Cu familia lui, cat i-a mai ramas, n-am nimic!
3,147deta canceroasa sa se duca-n 3,147da mamei lui!

urbos 03-07-2014 - 22:24

Ultimul lucru pe care o sa-l vezi inainte de a-ti da duhul horcaind, o sa fiu eu, pisandu-ma pe tine. O sa te intreb cum te-ai simtit ingropandu-ti neamu blestemat.
Abia astept starpituro. Hehehe!

UnUL 03-07-2014 - 22:29

Viceversa, Curbos, viceversa. Ți-am spus-o demult.

ancuta 03-07-2014 - 22:32

Nu mai prinzi ziua aia!
white cells!
ROMANIA ARE FAINOSHAG de acum!
Te pot ajuta cu un „digestiv”?

urbos 03-07-2014 - 22:41

Starpitura blestemata, nu stii cu ce te-ai pus, si tu si inca unii de p-aici o sa crapati in chinuri. Cu tot cu familii. Pregateste-te!

UnUL 03-07-2014 - 22:56

Pe cât facem pariu, Scârboșel? Adică nu, n-are rost, pentru că nu va avea cine plăti, tu fiind de mult oale și ulcele.

ancuta 03-07-2014 - 22:59

3,147deto, nu mai impresionezi!
Gata, ai belit-o!
NU MAI CONTEZI!
esti un neterminat, asa cum te-am dibuit inca de acum 3 ani: nascut neterminat, trait neterminat, dar acum ai devenit muribund neterminat!
dar o sa se termine starea asta prin sfarsit!
pana atunci, scarno canceroasa, alupimegus!

urbos 03-07-2014 - 23:08

Hehehe, ai sa vezi curand vierme. Tu si familia ta de viermi sinteti TERMINATI, nu neterminati. Hehehe!
Curand scursura, curand.

ancuta 03-07-2014 - 23:13

Nu mai contezi scarno, nu mai contezi!
Morbiditatea si toxinele vorbelor gandirii tale au o singura sursa, iar aceea nu este hemoroiDANVIOREL!
nuuu!
E BOALA NECRUTATOARE CARE-TI PUTREZESTE SPERANTA!
Gata!
Cauta-ti morfina, prietene ta pentru URMATOARELE zile in care vei afla ce inseamna NETERMINAT!

ancuta 03-07-2014 - 23:13

mori!

UnUL 03-07-2014 - 23:55

Cur bubos, ești nu numai tâmpit și toxic, dar ești și ridicol.

Antibasistul 04-07-2014 - 09:09

Cancerosul, pe moarte, basistul DXN-Ancuța strigă: canceroșii!!!!!!

Antibasistul 03-07-2014 - 20:59

:))) Jane-n ma-ta:)))

Antibasistul 03-07-2014 - 21:03

TE-AM PRINS JANE, ESTI LA BULAU, RACOARE!!!!!!!!!!!

digital 03-07-2014 - 22:15

În același dosar au fost trimiși în judecată Viorel Comăniță, la data faptelor director la Autoritatea Națională a Vămilor (ANV) și vicepreședinte al ANAF; Florin Dan Secăreanu, ofițer de poliție în cadrul MAI — Direcția Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI).

De asemenea, au fost deferiți justiției George Guliu, asociat și administrator la SC Excella Real Grup SRL Nicolae Bălcescu, județul Constanța; Dumitru Chivăsitu, administrator în fapt al SC Inkasso Jobs SRL Mihail Kogălniceanu, județul Constanța; Nicolae Belba, persoană care controla SC Divers Zootehnic SRL și SC Partener Noblesse SRL; Andrei Jugănaru, administrator de fapt al SC Crivas Logistic SRL București și al SC Rad Trans Concept SRL București; Ioan Ovidiu Moldovan, administrator al SC Benzoil Sibiu; Dumitru Pavel Ghișe, asociat și administrator al SC Ana Oil SRL Sibiu; Lucian Ionescu, administrator la SC Delta Oil Logistic SRL, Mihai Buliga, Dumitru Preda, Mariana Vrînceanu (fostă Cozma).

În plus, au fost trimise în judecată următoarele persoane juridice: SC Excella Real Grup SRL Constanța, SC Inkasso Jobs SRL Constanța, SC Benz Oil Mediaș, SC Ana Oil SRL Sibiu, SC Divers Zootehnic SRL Constanța, SC Partener Noblesse Constanța, SC Romerom Grup SRL Constanța, SC Accesing Perfect SRL Călărași, SC M&S Market SRL Constanța, SC Milenium Energy SRL București, SC Gabros Invent Strategies SRL București, SC Cibin Distribution SRL București, SC Agro Line Expres SRL București, SC Rad Trans Concept SRL București, SC Crivas Logistics SRL București, SC Delta Oil Logistic SRL București, SC Energrom Supply Service SRL București, SC Optima Business SRL Bacău, SC Carpatic Division SRL, fiecare pentru complicitate la evaziune fiscală.

hahaha!
ăștia-s dreptacii lu băsexu!
ce de dreptaci care duc țara-n spinare!

ancuta 03-07-2014 - 22:21

nu mai conbteaza nimic cancerosulee!
DAN voiCUL esco nu mai poate parasi tara din acest moment!
Gata, a inceput!
Sper sa apuci ziua in care va pleca. La Rahova!. Pe Alexandriei. Soseaua. Nu in Bulgaria!
Mori, scrano, in kkt si hemoroiDAN!

ancuta 03-07-2014 - 22:35

conteaza
scarno

Antibasistul 04-07-2014 - 09:08

Cancerosul, pe moarte, basistul DXN-Ancuța strigă: canceroșii!!!!!!!

Cioxe 04-07-2014 - 02:14

Dupa muianu’ afisat , ceva imi spune ”ca cam” asa arata si pretenu’ nostru UnNUL .
Cu toate ca la ciordeala ar semana mai mult cu Tomi plotoneru’ facut la apelu’ de seara … stiti voi, ala care shmangleste monede de argint din Romania.
Dupa mine, pe care politica ma cam lasa indifferent la ora actuala, de la Basescu si pina la ultimul fucking parlamentar as aresta tot ce misca .
Sigur , impreuna cu averile lor bagate la bugetul statului ….
O dictatura militara pentru citiva ani poate ar rezolva ceva…
Sau poate cu aia micii si nepatati care termina ASE-ul …si stiintele politice si economice….
Ca cu amerecanii si democratia m-am cam lamurit ….
Dar daca ne-ar conduce starletele …. Bianca…. Crudutza ….si aia cu nasu’ mare care sa iubeste c’un fotbalist ratat ?
M ?

UnUL 04-07-2014 - 07:04

„Ceva-ul” ăla sigur nu e nici inteligența, nici intuiția, nici bunul simț – căci nu posezi așa ceva.
P:S: Dacă „te-al lămurit” cu americanii și democrația, ce naiba cauți tu în NZ și ce ce nu ceri azil politic în Rusia sau – și mai bine! – în Coreea de Nord?

salut 04-07-2014 - 07:12

Intrebarea standard a retardatilor.

UnUL 04-07-2014 - 07:43

Adică: întrebarea standard PUSĂ retardațlor. E valabilă și pentru tine.

Antibasistul 04-07-2014 - 09:13

Cretinul Netului, iar te dai destept?

UnUL 04-07-2014 - 09:24

CRETINUL NETULUI? BINE, SĂ RECAPITULĂM:
Antibăsistul – greşeli:
• „Jane, hai nu fii timpit („nu FI” scris aiurea cu 2 i”) (19-01-2013 @ 10:46)
• „Fi mulțumit retardatule (FII” scris aiurea cu un singur i”) (20-01-2013 @ 17:48)
• „nu sa-i taie alți comentariile lui” (în loc de forma corectă „ALȚII” cu 2 i!) (03-02-2013 @ 23:09)
• „Celor ce CRED CA TOTI ROMANII-S TIGANI LE LIPSESC CULTURA GENERALA” (în loc de „le LIPSEȘTE”, cum e corect) (04-02-2013 @ 20:51)
• „sărăcia ia năpădit pe mulți” („I-A” scris aiurea fără cratimă) (08-02-2013 @ 23:45); la fel „Ia zis doctorului e e sanatos” (din nou „I-A” scris aiurea fără cratimă) (13-03-2013 @ 17:03)
• „nu minții” (Imperativul ”MINȚI) scris aiurea cu 2 I !!) (10-02-2013 @ 14:20 și 25-05-2014 la 00:40); „nu mai minții” (din nou „MINȚI” scris cu 2 i !!) (09-06-2013 @ 22:56 și 07-12-2013 @ 06:47) ; la fel și la infinitiv. „A MINȚII IN FAȚĂ” (corect : ”A MINȚI”) (03-10-2013 @ 00:4); „îl poți minții” (25-05-2014 la 00:50)
• „cretin vei murii” (viitorul scris aiurea cu 2 i – corect: „VEI MURI” !!!) (10-02-2013 @ 16:01, 13-09-2013 @ 04:34, 26-12-2013 @ 03:03, 24-02-2014 @ 22:16 și 02-03-2014 @ 04:39); „vor murii” (cu 2 i în loc de unul!!!); variantă : „vei crăpa, murii” (tot cu 2 i!). GREȘEALA REVINE DE ZECI DE ORI. (cf. 30-05-2013 @ 00:06, 12-06-2013 @ 23:36, 22-06-2013 @ 17:01, 31-07-2013 @ 13:45, 16-08-2013 @ 13:45, 18-09-2013 @ 00:23, 18-09-2013 @ 23:06, 26-09-2013 @ 18:34, 04-10-2013 @ 21:47, 08-10-2013 @ 23:11, 18-10-2013 @ 21:05, 9-10-2013 @ 21:13, 20-11-2013 @ 15:51, 31-12-2013 @ 01:20, 19-01-2014 @ 22:17, 24-02-2014 @ 22:16, 07-03-2014 @ 02:04, ; și nătărăul se mai și laudă cu prostia lui: „Suta la suta sigur vei murii, cu doi de i” – 31-07-2013 @ 14:45.
• Aceeași greșeală apare și la infinitiv : „INAINTE de a murii” (21-11-2013 @ 21:22)
• „e credibil ce scri” (cu un singur i în loc de 2 !) (14-02-2013 @ 14:12) ; „Iarăși scri ji dane Tomi cu nickul meu, bestie!” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (19-04-2013 @ 05:43) ; „eu scriam de evreii din Rusia, tu vorbesti scri de cei din Romania” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (11-05-2013 @ 05:05) ; „Tov. securist evreu Tomi, de tine scri” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (01-06-2013 @ 19:24) ; „scri numai minciuni si prostii” (din nou „SCRII” cu un singur i!) (08-06-2013 @ 20:34) ; „NEBUN BASIST, tocmai tu vorbesti care scri poezi de nebun!?” (din nou „SCRII” – dar și „POEZII” -cu un singur i !!) (16-06-2013 @ 09:04). DE ALTFEL GREȘEALA E CURENTĂ : „NUMAI PROSTII scri basistule UnUL! (28-06-2013 @ 14:22) ; „Băsistule Unul, iarasi scri cu alte nickuri!” (28-06-2013 @ 18:05 ; „mai scri si tu” (11-07-2013 @ 15:37) ; „Iarăși scri prostii” (17-08-2013 @ 10:44) ; „Porcule nebun Tomi, iarăși scri postări cu numele meu!” (25-08-2013 @ 05:27) ; „scri numai prostii basiste” (25-08-2013 @ 09:30) ; „Dobitoc basist, toata lumea stie ca scri cu mai multe nickuri” (03-10-2013 @ 00:39 și 03-10-2013 @ 20:45) ; „vei ajunge cum scri aici ca eu as fi” (18-10-2013 @ 08:3) ; „Scri numai minciuni si prostii!” (22-10-2013 @ 16:18) ; „SCRI NUMAI PROSTII” (20-11-2013 @ 13:01) ; e imposibil sa vorbesti si sa scri perfect trei limbi, CIND NIMENI IN LUMEA ASTA NU POATE VORBI SI SCRIE LIMBA LUI natală („limba natală” ???) (20-11-2013 @ 23:07) ; „De ce nu scri românește…?” (24-11-2013 @ 23:45) ; „să scri” (05-12-2013 @ 16:04) ; „scri NUMAI PROSTII SI MINCIUNI” (11-12-2013 @ 16:35) ; „De ce-n mă-ta nu scri pe romaneste MERSI ?” (31-12-2013 @ 09:09) ; „te rog sa scri numai postări lungi” (SCRII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!) (30-01-2014 @ 16:08) ; „iarăși ai început să scri cu nickul meu” (13-02-2014 @ 10:30) ; „idiotule scri multe minciuni” (24-02-2014 @ 20:03) ; „Porc basist, iarăși scri ca un porc” (05-03-2014 @ 14:50) ; „SCRI NUMAI PROSTII” (07-03-2014 @ 16:14) ; „scri NUMAI MINCIUNI” (10-04-2014 @ 10:17) ; „scri tot timpul” (26-04-2014 @ 14:17); „NUMAI IDIOȚENII scri” (07-05-2014 @ 10:19) ; „de aia-l scri cu litere mici” (09-05-2014 @ 23:04) , „un NUL NEBUNUL, scri postari, de nebun” (09-05-2014 @ 22:04)
• „Tu te faci că nu ști” (cu un singur i în loc de 2 !) (17-02-2013 @ 14:34); „Sti unde” (tot cu un singur i!) (18-02-2013 @ 22:53); „Sti bine” (cu un singur i în loc de 2 !) (15-06-2013 @ 20:53); „nu ști” (tot cu un singur i!); Sti de la pretinul tau (tot cu un singur i !!!); „tu nu ști” (tot cu un singur i !!!); „NU STI SA CITESTI?” (tot cu un singur i !!!) ; ȘI GREȘEALA SE REPETĂ APROAPE LA INFINIT: „NU SE STIE CIFRA EXACTA, se va afla, sti” (01-07-2013 @ 00:35 și 01-07-2013 @ 09:56) ; „A fi evreu înseamnă să ști doar să minți…” (16-08-2013 @ 04:25) ; „De unde ști” (24-08-2013 @ 13:40) ; „daca ai ști cit am citit” (și la ce ți-a folosit?, N.B. ) (26-08-2013 @ 19:59) ; „crezi ești deștept și le ști pe toate” (28-08-2013 @ 14:28) ; „De unde sti…?” (09-09-2013 @ 15:18) ; „De unde ști prostovan portar băsist ce calificare am?” (12-09-2013 @ 16:18) ; „Tare bine le ști tu” (12-09-2013 @ 20:15) ; „Dacă nu sti” (30-09-2013 @ 13:39) ; „Ști de la pretinul tau, Bitcă!” (27-10-2013 @ 02:52) ; „tu sti să citești…” (13-12-2013 @ 02:54) ; „NU ȘTI SĂ CITEȘTI” (22-12-2013 @ 22:05) ; „sti să ciitești..?” (05-01-2014 @ 07:00) ; „tu te faci că nu ști” (08-01-2014 @ 07:09) ; „am incercat sa fac misto, sti tu de cine” (21-03-2014 @ 18:13) ; „ALTCEVA NU STI” (26-04-2014 @ 08:40) : „TU STI FOARTE BINE” (14-05-2014 @ 10:04)
• „va-ți uitat la ei” (în loc de „V-AȚI uitat”) (23-02-2013 @ 04:28)
• „nu ai avut nenorocul să fi una din victimele…” („SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !) (13-03-2013 @ 08:17)
• „doar șefii evrei puteau jefuii ASTFEL” (”JEFUI” scris aiurea cu 2 i !) (19-03-2013 @ 16:21)
• „Pesemne și locul lui Andreea Boccelli tot l-a Obregia e” („LA” scris aiurea cu cratimă!!!) (13-05-2013 @ 21:01)
• „Tomi, mai vi la Bucuresti” (”VII” scris aiurea cu un singur i!!) (14-05-2013 @ 22:02) ; „Si tu ji dane ce vi sa usturoiesti un forum romaniesc?” (din nou „VII” scris cu un singur i !) (06-06-2013 @ 01:38) ; „Da-te-n Iad, inapoi, de acolo vi, ji dane, ptiu!” (iarăși „VII” scris cu un singur i !) (11-06-2013 @ 03:53) ; „Dacă vi totuși din Iad” (iarăși „VII” scris cu un singur i (22-06-2013 @ 04:28) ; ȘI EROAREA REVINE DE NENUMĂRATE ORI : „Inapoi sa NU mai vi !” (04-08-2013 @ 23:14 și 10-09-2013 @ 07:32), „mai ai curajul sî mai vi in România…?” (19-11-2013 @ 20:57) ;
• „Basistul UnUL nu merita nici apa care o bea, nici aerul catr-l respire” (corect „PE CARE-l respiră!!!) (18-05-2013 @ 22:28)
• „judecătorii au condamnat pe G. Becali” (corect : „judecătorii L-au condamnat pe G. Becali”) (20-05-2013 @ 18:26)
• „Tomi e unul din acești moonștrii bolșevici” (corect : MONȘTRI”, cu un singur i!!!) (25-05-2013 @ 23:06)
• „Bitca, iubesti pe Tomi si ji danii lui” (corect : „ÎI iubești pe…”) (25-05-2013 @ 07:11)
• „sînt ” (cu î din i !) (25-05-2013 @ 15:23) ; de altfel folosirea lui î din i este generală la Bășinel, și se și mândrește că nu respectă ortografia: „Boule BASIST UnUL, ti-am zis de multe ori ca nu-mi place cum suna sunt, si voi continua sa scriu sint, du-te dracului daca nu-ți place! – 17-08-2013 @ 17:42)
• „A MINȚTII CA BĂSIȘTII ÎNSEAMNA BARBARIE” (infinitivul „A MINȚI” scris aiurea cu 2 i!!! (25-05-2013 @ 17:39), vezi și „perseverezi in a minții” (tot cu 2 I !) (08-11-2013 @ 16:01)
• „TU TREBUA SĂ FI MORT” („SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !!) (30-05-2013 @ 17:00) ; „trebuia SA FI IN IAD” (din nou „SĂ FII” scris aiurea cu un singur i !!) (27-06-2013 @ 21:15)
• „Ia mai lasămă-n pace” (”LASĂ-MĂ” scris aiurea fără cratimă!!! ) (31-05-2013 @ 03:00)
• „du-te mă-n Cristosu mă-ti” (corect – dar mârlănesc ! – „MĂ-TII”, cu 2 i!!!) (05-06-2013 @ 16:43 și 16:44)
• „Dute la mericolacii tai…” (”DU-TE” scris aiurea fără cratimă !!!) (06-06-2013 @ 01:38)
• „Mulțumesc Tomi ca ma scutit sa postez” („MA” scutit ???) (08-06-2013 @ 08:25)
• „NU RĂCNII așa” („imperativul „RĂCNI” scris aberrant cu 2 i !!) (10-06-2013 @ 14:52)
• „Sufletul lui se va odihnii” (viitorul „ODIHNI” scris aiurea cu 2 i !!) (17-06-2013 @ 18:11) W
• „gazele de șist vor otrăvii” (din nou viitorul – de data asta de la verbul „a otrăvi” e scris aiurea cu 2 i , corect „va OTĂVI” !!) (29-06-2013 @ 18:09 și 18:10)
• „prin forța armelor Armatei Roși” (genitivul „ROȘII” scris aiurea cu un singur i !!!) (18-06-2013 @ 15:13)
• „Aia-i cei mai sălbatici, brutali, agresivi” (eventual „ăia-S cei mai…”) (22-06-2013 @ 22:56)
• „Io aș ride toata viața mea cind mi-aș amintii de handicapații ASTIA!” („ mi-aș AMINTI”, cu un singur i !!!) (17-06-2013 @ 18:50)
• „Vă atacă Satana, de mii de ani, pe voi evreii pentru că sânteți fii lui” („FIII” se scrie aici cu 3 i !!!) (07-07-2013 @ 14:28)
• „deșii merită nota 1” („DEȘI” scris iurea cu 2 I !!!) (07-07-2013 @ 14:07)
• „…grăii retardatul, retardat ca toti băsiștii, UnUL!” (corect : „GRĂI” cu un singur i !!! : „eu grăii, tu grăiși, el grăi”) (25-07-2013 @ 19:57)
• „nu minții” (scris aiurea cu 2 i !!) (13-08-2013 @ 13:53, 16-08-2013 @ 16:00)
• „CARE” folosit aiurea în loc de „PE CARE”: „nu meritați nici aerul care-l respirați (corect: „PE CARE-l respirați” !!!) (11-08-2013 @ 00:03) : „toţi banii care-i aveţi”; „Porcii si puii care-i cumperi ; „Cifrele care le dai sint mincinoase!” (corect „PE CARE le dai”) (20-09-2013 @ 19:19) ; „Cum rămîne cu victimele care le-ai făcut ?” (20-11-2013 @ 18:46) ; SE VEDE DIN EDUCAȚIA CARE ȚI-A DAT-O” (7-02-2014 @ 20:00) ; „nu meriți nici aerul care il respiri” (corect : „PE CARE”) (23-02-2014 @ 20:27) ; „e vorba de banii negri care-i are chiorul la ciorap” (18-04-2014 @ 21:32)
• „sa comportat ca un magar” („S-A” scris aiurea fără cratimă !!!) (21-08-2013 @ 13:10)
• „Evreule UnUL sti de la care spital intrii pe Net” (corect : „ȘTII cu 2 i și „INTRI” cu un i !!!) (21-08-2013 @ 19:06)
• „persoana nongrata” (23-08-2013 @ 15:33)
• „intrii pe net” (cu 2 i în loc de unul, cum e corect!!!)
• „poliția argentinEană” (23-08-2013 @ 17:31)
• „ mai bine te omora-i” (în loc de „te OMORAI” !!!) (24-08-2013 @ 17:45)
• „ Tu îţi ți foarfeca-n creier” (?!) ( „ȚII” cu un singur i în loc de 2 !) (26-08-2013 @ 03:18)
• „interesele lor mansonicesti” (???) (28-08-2013 @ 23:36)
• „Și copii stiu” (corect : „COPIII”, cu 3 I !!!) (27-08-2013 @ 14:18)
• „ar trebui să fi” (cu un singur i în loc de 2 !)
• „dacă scri în englezeste, nu e bine, se poate crede ca vrei sa codifici mansoneria” ( „MaNsoneria”? ; vezi și la 28-08-2013 @ 22:50 „maNsoneria” și „maNson” !!!) [de altfel „scrii” e adesea scri cu un singur i !!!] (28-08-2013 @ 23:06)
• „pentru a sprijinii” (infinitiv cu 2 I în loc de 1, cum e corect) (05-09-2013 @ 16:43)
• „şase raţe au scapat vi” (VII scris cu un singur i în loc de 2 !) (06-09-2013 @ 11:15)
• „i-al dracului pe Băsescu la voi” (în loc de „IA-L”)
• „nu le-au placut munca” (în loc de „nu LE-A plăcut…”, așa cum e corect !!!) (09-09-2013 @ 15:06)
• „Postarea de deasupra postări lui Pathfinder” (genitivul „POSTĂRII” scris aiurea cu un singur i !!!) (12-09-2013 @ 18:12 cf. și 22-09-2013 @ 09:14). Vezi și dativul „AI RĂSPUNS postări lui Urbos (corect, tot „POSTĂRII” – 09-11-2013 @ 14:06)
• „TOMI v-a veni” ( VA scris cu cratimă !!!)
• „…esti un prost, susti niste teorii imbecile” (SUSŢII scris cu un singur i în loc de 2, cum e corect!) (13-09-2013 @ 00:41)
• „împușcați vor sfârșii” (SFÂRȘI scris cu 2 de i în loc de unul, cum e corect!) (21-09-2013 @ 04:43)
• „jiidanii se comportă ca nistre extraterestrii” (corect : „ca niște EXTRATEREȘTRI”, cu un singur i la sfărșit !!!) (18-09-2013 @ 00:12)
• „Postarile două de deasupra-s scrise” (???!!)
• „Evreii bolsevici a creat și impus cu forța comunismul” (în loc de AU creat)
• „Polul prostiei și marii ticăloși” (în loc de « ticăloşii », cu 2 i !!!)
• „VEȚI” scris aiurea cu cratimă (???!!!): „Toți basisti-s cretini, NU ve-ți găsi NICIODATA inteligența la ei!” (VEȚI scris cu cratimă !!??) (29-09-2013 @ 22:49) ; „TU ȘI COPII TĂI VA VE-TI LUA PEDEAPSĂ CUMPLITĂ” („VEȚI” scris aiurea cu cratimă și „COPIII” scris cu 2 i în loc de 3 !!!) (06-10-2013 @ 03:10) ; „Ve-ți vedea pe Dracul” (06-10-2013 @ 17:42) ; „NU VE-ȚI SCĂPA DE IADUL VEȘNIC (21-11-2013 @ 23:38) ; „ve-ți fi chinuiți de Satana” ; Ve-ți fi spânzurați („VEȚI” scris cu cratimă !!!) (21-02-2014 @ 22:16) ; „ve-ți fi forțati de lege” (6-04-2014 @ 08:53)
• „copii voștrii” (în loc de „COPIII VOȘTRI”, cum e corect !!!???) (06-10-2013 @ 00:2) ; „din banii voștrii” (corect „VOȘTRI”, cu un singur I !!) (07-10-2013 @ 17:40) ; cezi și „și copii stiu ca evreii sint stapini in FMI” (din nou „COPIII” scris cu 2 i în loc de 3 !!!)
• „Nu mai împuții Netul” (din nou un imperativ scris aiurea cu 2 i !! Corect : „nu mai ÎMPUȚI”!) (04-10-2013 @ 21:37)
• „nu ai voe sa vorbesti” (în loc de „nu ai VOIE”) (09-10-2013 @ 15:20)
• „aș fugii de acolo (FUGI scris cu 2 i !!) (15-10-2013 @ 02:52)
• „am avut cetațenia australiana care am pierdut-o” (în loc de „PE CARE am pierdut-o”, cum e corect !!!) (18-10-2013 @ 13:45)
• „Pupo” (scris fără cratimă!) (19-10-2013 @ 01:25)
• „ei au provocato” („Provocat-o scris fără cratimă !!!)
• „numerele astea (c)are le scri” (în loc de „Numerele astea PE CARE le SCRII !!!)
• „China poate venii” (VENI scris aiurea cu 2 i !!) (02-11-2013 @ 21:30)
• „L-E CUMPĂRĂ” (LE scris aiurea cu cratimă !)
• „ au pus stapînire forumul” (în loc de „PE FORUM” !!!, bașca î din i în loc de â din a !!!)
• „SE VA DOVEDII” (ortografiat aiurea cu 2 i !!!) (22-11-2013 @ 19:24)
• „se pot unii iarăși” (correct „gur I !!!) (24-11-2013 @ 13:56)
• „ Indivizi care cred orbeste în Basescu, toate minciunile și prostiile care [corect „PE CARE”!!!] le vorbesc, scriu pro Basescu se numește băsism!” [FRAZĂ FĂRĂ CAP, FĂRĂ COADĂ, FĂRĂ LOGICĂ, FĂRĂ ACORD ÎNTRE SUBIECT ȘI PREDICAT, etc. !!!???] (28-11-2013 @ 14:56)
• „Nu-i vina băsistului un NUL ca e prost, e a mă-si” (”MĂ-SII” cu 2 i, handicapatgule !) (06-12-2013 @ 00:55)
• „băsiștii… nu au umor pentru ca nu-i duc mintea!” (corect : „nu-I DUCE mintea”)
• „va putrezii” (scris aiurea cu 2 i !!!)
• „Moartea te va infășca” (în loc de ÎNȘFĂCA, cum e corect)
• „Vorbesti prosti” (cu un singur i – în loc de „Vorbești PROSTII”)
• „POPORUL ROMAN NU-I CRETIN, NU-L PUTEȚI PĂCĂLII” („păcăli” ortografiat tâmpește cu 2 i !) (1-12-2013 @ 20:01)
• „i-a-ș arunca la cîini” (corect : „I-AȘ arunca”) (5-12-2013 @ 10:36)
• „toate bisericile se vor unii” („UNI” scris aiurea cu 2 i !!!) (28-12-2013 @ 13:53)
• „Ducăse” (în loc de „DUCĂ-SE”, cum e corect) (31-12-2013 @ 08:21)
• „ființele vi (în loc de „VII” cu 2 i, cum e corect).
• „SUA are datori ENORME la China” (în loc de DATORII”, cu 2 i!!)
• „din burta m ă-t i” (scris aiurea cu un singur i !)
• „ADEVARUL VA IESII LA LUMINĂ („IEȘI” scris agramat cu 2 i!) (05-01-2014 @ 18:13)
• „fi demn” (corect „FII”, cu 2 I (05-01-2014 @ 16:02) , la fel „fi CINSTIT” (23-02-2014 @ 13:20)
• „Veți înghiții („ÎNGHIȚI” scris agramat cu 2 i!) (05-01-2014 @ 20:47)
• „proasta tati” (genitivul „TATII” scris aiurea cu un singur I !!!) (11-01-2014 @ 05:27)
• „PORCII BĂSIȘTI VA-ȚI NĂSCUT” (corect – dar infect ! : „Porci” nearticulat, adică cu un singur i, și V-AȚI – adică „v” liniuță „ați” și nu „va” – liniuță „ți”)
• „Afimația de deasupra postari tale, ramîne valabila!” (Dacă „afimația” poate fi doar o eroare de tastare, genitivul „POSTĂRII” scris cu un singur i e un agramatism clar, iar virgula între subiect și predicat e o aberație.)
• „inapoi sa nu mai vi!” (VII scris aiurea cu un singur i!), vezi și „Sper sa nu mai vi băut pe Net” (26-03-2014 @ 14:47)
• „vorbesc patru limbi fluent, nu le poate stapinii NIMENI PERFECT” („STĂPÂNI – infinitivul scris aiurea cu 2 I !!) (19-01-2014 @ 21:19)
• „vor suferii cumplit” (din nou viitorul scris aiurea cu 2 I !!!) (22-01-2014 @ 20:39)
• „ Pupați, va reciproc in cur” ( „PUPAȚI virgulă VĂ” în loc de PUPAȚI-VĂ”)
• „căra-ți-vă-n IAD” (o cratimă în plus ; corect : „CĂRAȚI-VĂ”)
• „DUCEȚIVĂ-N aia a mamilor voastre” (corect „DUCEȚI-VĂ-N” și „mamElor” !!!) (31-01-2014 @ 19:48)
• „Bago tare” (în loc de „BAG-O”, cu cratimă!) (15-02-2014 @ 23:04)
• „ sînt celebrii” (în loc de „SUNT CELEBRI!!!) (15-02-2014 @ 22:15)
• „Absolvenții fabrici de idioți” (îN loc de „absolvenții FABRICII” – genitivul scris aiurea cu un singur i”!!) (15-02-2014 @ 23:04)
• „VA PIERII (din nou viitorul scris aiurea cu 2 I !!!) (17-02-2014 @ 18:39)
• „NU MAI IEȘII” („IEȘI” scris aiurea cu 2 I !)
• „ Ma-tai Satana” (adică, probabil, „MĂ-TA-I…”) (04-03-2014 @ 17:48)
• „IADUL TE VA INGHITE” (corect „iadul te va ÎNGHIȚI”) (24-02-2014 @ 20:27)
• „il mai ți … secret?” („ȚII” ortografiat aiurea cu un singur i!) (07-03-2014 @ 09:13), la fel și „ți capul” (18-04-2014 @ 20:14) !
• „Toata lumea stie ce am scris deasupra postari tale, si copii” (corect : genitiv„POSTĂRII” – cu 2 i și „COPIII” cu 3 i !!!) (09-04-2014 @ 09:00)
• „Tu scimbă-ți creierul, numai prosti băsiste și minciuni emite! („PROSTII” scris aiurea cu un singur i !!)
• „ Nu minții ! (imperativul scris aiurea cu 2 I !)
• „ști să scri românește” (în loc de „ȘTII să SCRII”)
• „o țara îintreaga la vazut” („L-A” scris aiurea, fără cratimă”)
• „NU MAI MURDĂRII” (scris aiurea cu 2 i !) (09-04-2014 @ 16:43)
• „te-a invățat să susți” (în loc de „SĂ SUSȚII”, cu 2 i, cum e corect !!) (13-04-2014 @ 23:34)
• „e permis sa arborezi steagul țări tale la casa ta” (ȚĂRII – substantiv la genitiiv! – e scris agramat cu un sigur i.) (16-04-2014 @ 21:37)
• „Mai dute dracu-lui… ca chiorul, de acum de cite ori î-ti raspund nu respect nicio
regula”(„DU-TE”scris aiurea fără cratimă și „ÎȚI” scris aiurea cu cratimă !!!) (16-04-2014 @ 21:37)
• „mie greață” („MI-E” scris aiurea fără cratimă!!) (17-04-2014 @ 23:47)
• „de cemi pierd vremea”. („CE-MI” scris aiurea fără cratimă)
• „La scumpi lui părinți” (corect „SCUMPII”!, cu 2 i !!) (02-05-2014 @ 17:08)
• „culmea neobrăzări” (correct ”NEOBRĂZĂRII” – la genitiv cu 2 i !!!) (01-05-2014 @ 17:56)
• „La rupt Băsescu” („L-A” scris aiurea fără cratimă !!!) (06-05-2014 @ 07:50)
• „nu poate fii anulat” (correct : „nu poate FI”, cu un singur i !!!) (07-05-2014 @ 14:52)
• „Tu ai început cu metoda asta si tot asa o ți” („ȚII” scris agramat cu un singur i !) (31-05-2014 @ 12:08)
• „ nu ști să scri româneste” (corect „nu ȘTII să SCRII”, cu câte 2 de i!) (31-05-2014 @ 12:27)
• „tu te ocupi in timpul liber cu asemenea porcari” (în loc de „PORCĂRII”, cu 2 I !!) (02-06-2014 @ 09:28)
• „vrea să intmideze pe antibasiști!” (corect : „vrea SĂ-I intimideze pe…”) (06-06-2014 @ 07:49)
• „un hoț de teori” (în loc de „TEORII”, cu 2 i !!!) (10-06-2014 @ 16:29)
• „nimeni in Istoria Romaniei nu au jefuit țara” (subiectul gramatical fiind „nimeni”, acordul corect e „nimeni nu A jefuit…”!!!) (11-06-2014 @ 09:14)
• „Te bagă cubanezi la pușcărie” (în loc de „CUBANEZII”, cu 2 I, cum e corect !!!) (14-06-2014 @ 08:00)
• „Și copii au putut vedea” (în loc de „COPIII”, cu 2 i, cum e corect !!!) (27-06-2014 @ 13:46)
• „ a lui stăpîn” (în loc de „AL lui stăpân”, cum era corect!!!) (04-07-2014 @ 08:59)

Iar după automulțumire („un NUL nebunul, afirmi ca vorbesc si scriu romaneste extrem de rudimentar, ESTI NEBUN, ca toți basistii, oricine citeste postarile mele poate vedea ca scriu foarte bine in l. romana!” – 14-03-2014 @ 00:21 ) și scuze penibile („Singura greseala care o fac, citeodata e ca pun un i in plus sau in minus, IDIOTULE BASIST!” – 08-11-2013 @ 03:29), BOMBOANA DE PE COLIVĂ, MÂNDRIA DE A FI TÂMPIT : „Du-te bou băsist în mă-ta, ți-am zis de multe ori scriu cum vreau eu nu cum vrei tu BOU BASIST, ca toți bășistii!” (04-10-2013 @ 22:09).

Antibasistul 04-07-2014 - 10:18

CRETINUL NETULUI, IARASI TE DAI DESTEPT!!

ancuta 04-07-2014 - 13:57

UnUL are cu ce, debile!

Cioxe 05-07-2014 - 02:53

Bey NULule, bey universitar de Fetesti, unde-ai invatat sa faci ”note” d’astea ? M ?
Bey somnambul diliu , vorbeste cu Asterix ala de plotoner … cum care ? … cu Tomi ba piramidon expirat … si poate faceti o asociatie
‘telectuala de bosorogi senili si simpatici foc .
Auzi ba 007 de Napoca , cum drea’ nu te-arunca pa geam Crudutza aia de baba care are drag da negri ?
Vezi sa nu-ti aduca si niste ”chitaristi” c-o sa te scarpini de-o sa cintzi Othello din opera Universitarul coclit ….de Emerson Fitipaldi !

UnUL 07-07-2014 - 09:22

Ai vrut să spui ceva, Ciochistule, că pari a te afla în plin delir paranoid? Dau au băut prea mult și e vorba de delirium tremens?

UnUL 07-07-2014 - 09:22

”SAU” ai băut…

Cioxe 04-07-2014 - 21:22

Imi plac neozelandezoaicele , Timpis !
Corea N …. nu… dar Rusia e minunata cit despre Sharapove , ce sa-ti mai spun !
A, da, am uitat, tu esti cu Besescu … care te lasa sa stai cu baba vreo doua zile pa plaja .
P’orma, zuruk Napoca ca nu mai estem sekeli ….
A, sa nu uit, de retardati sa nu vorbesti toMnai tu… se poa’ ?

ancuta 04-07-2014 - 21:48

Coixel!

1. Dupa mine, pe care politica ma cam lasa indifferent la ora actuala, de la Basescu si pina la ultimul fucking parlamentar as aresta tot ce misca.
NU, N-AI FACE ASTA, L-AI ARESTA DOAR PE base!
2. Sigur, impreuna cu averile lor bagate la bugetul statului, ….
DEJA EXPRIMAREA SUFERA DATORITA EFORTULUI TERIBIL, facut la pct. 1, pt a te da poolete!
3. O dictatura militara pentru citiva ani poate ar rezolva ceva…
„POATE”, „CEVA”, CUVINTE CARE ARATA ATAT EFORTUL TERIBIL facut la pct. 1, pt a te da poolete, dar mai mult TRADEAZA SUFICIENTA coixeluluii!
4. Sau poate cu aia micii si nepatati care termina ASE-ul …si stiintele politice si economice….
Coixel, asta-i solutia ta pentru RO? ASE?
5. Ca cu amerecanii si democratia m-am cam lamurit ….
STRUGURII IS ACRI RAU DE TOT, poolete, asa-i?
6. Dar daca ne-ar conduce starletele …. Bianca…. Crudutza ….si aia cu nasu’ mare care sa iubeste c’un fotbalist ratat ?
M ?
UIE! Coixel, atat ai putut tu ciocoflendere sa gandesti?

Recomandari: 1. Pune mana pe carte prostule.
2. La munca, putoare, sa ajungi sa muncesti macar juma’te din vechimea lui UnUL.
3. Iar acu’ treci la „masaj selectiv”, gainat de hemoroiDANVIOREL.

digital 04-07-2014 - 21:53

ancuta
04-07-2014 at 21:48
băi, muixisto, înainte să sugy poola spală-te pe gingii!
după aia te prezinți la băsexu, ok?!
să trăiești într-o muye bună!

ancuta 04-07-2014 - 22:00

3,14 .. metas..
cred ca nu doar nr. globulelor albe te apasa, ci vraistea pe care ti-o produc!
scarno 3,147deta, „vorbeam” cu coixel.
sau poate si coixel este tot digital (nume predestinat) claudette scarna 3,147det?

digital 04-07-2014 - 22:07

ancuta
04-07-2014 at 22:00
………..sau poate si coixel este tot digital (nume predestinat)…….
făi, da ești proastă rău sau te-a hipnotizat băxe cu vreo mătărângă-n frunte pe când nu erai atentă!

ancuta 04-07-2014 - 22:20

da: COIXEL/DIGITAL 3,147DET … PANA LA CAPAT!

digital 04-07-2014 - 22:25

ancuta
04-07-2014 at 22:20

muixel/deixenel până-n kurul lui kiombixel!
până-n rozetă!

Cioxe 05-07-2014 - 02:20

Bey privighetoare fara pene , de ce nu mi-ai spus ca esti in gashca NULului si vrei o traducere ?
Exprimarea mea nu sufera dar te-ai gindit oare la neuronul tau afectat si atrofiat ?
Nu oare de la el porneste (un fel de-a zice ))) impotenta ta de a putea intelege anumite cuvinte cu care unii mai formeaza si fraze ?
Infine, fara pene fiind , probabil ca ai si niscaiva probleme hormonale si atunci totul e de-nteles , privighetoarea mea ragusita .

Psst … DANVIOREL asta , e hemoroidu’ tau preferat ? UnNUL e celalalt de rezerva, n’asa ?

ancuta 07-07-2014 - 09:11

coixel,

1. Pune mana pe carte URGENT, prostule!
2. La munca, putoare, sa ajungi sa muncesti macar juma’te din vechimea lui UnUL.
3. Opreste-te din “masajul selectiv”, gainat de hemoroiDANVIOREL (hemoroiDANVIOREL = puroiul hemoroidal pe care-l sugi de la DAN voiCULesco si VIOREL victor p(M)ONTA).

UnUL 07-07-2014 - 09:30

@Ancuța
E interesant că toți semidocții care se se ratează prin străinătate și acumulează un munte de frustrări se dau mari genii și suferă de un complex de superioritate de tot râsul (sau plânsul?).
P.S. Cei care au valoare și s-au realizat prin străinătate ca ValVerde sau dl Dinu sunt de o cu totul altă calitate morală, umană și intelectuală.

ancuta 07-07-2014 - 10:10

Da, UnULe, asa-i, iar ce e mai rau e ca astia … procreaza!

UnUL 07-07-2014 - 10:17

Așa degenerează neamul omenesc.

ancuta 07-07-2014 - 10:24

Pst!
UnULe, sa nu ne auda nimeni: GATA, i-a sunat CEASU’! E la … bancomat. Scoate maruntul pentru … BRUTARIE!
🙂 🙂 🙂

Antibasistul 04-07-2014 - 09:11

:))

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult